17.10.2013

VIP sale

Se on täällä taas! Nimittäin Nellyn Ale! Nämä alkavat olla jo jokavuotinen perinnä, melkein kuin Hullarit konsanaan;) Parhaat viedään päältä alta aikayksikön. Nopeat syövät hitaat, joten kannattaa pikimiten tsekkailla löytyykö niitä omia himotuksia joukosta. Pääsette aleen ennen muita koodilla MONA. Virallinen ale alkaa vasta ensi viikon maanantaina.  Keräsin oman TOP 25 joukon alle (oikeasti 24, koska en vain osannut laskea;) ). Toivottavasti näistä on vinkkiä aleihin ja myös ihan inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. (Adlinks)

1.  //  2.  // 3.   //  4.   //  5.  //   6.   // 7.   //  8.   //  9.   // 10.   //  11.  // 12.   // 13.   //  14.  //  15. (Adlinks)

Nuo seeprakuvioiset By Malene Birger korkkarit ovat niin mun lempparit! Niitä myös jalkaan kokeilleena tiedän sanoa, että ovat törkysen mukavatkin. Mekkoja alessa on mielinmäärin. Minä rakastuin tällä kertaa palavasti pitsiin ja sen huomaa kollaasistakin. Tuo hapsuhame on to die for. Upealla Wendy bloggaajalla on saman tyylinen valkoisena, jota olenkin koittanut metsästää ikuisuuden. Mietein pitkään, että olisiko pitänyt tilata tuo musta vaikka olikin hieman liian isoa kokoa ja viedä se ompelijalle..:D Aleissa kaikista ärsyttävintä onkin juuri se, että kun löytää sen täydellisen yksilön niin yleensä 99% varmuudella ei ole sitä juuri omaa kokoa… Noh, kukkarolle parempi…:D

16. // 17. // 18. // 19. // 20. // 21. // 23. // 24. // 25. (Adlinks)

Korujen joukosta löytyi ihania statementteja ja korviksia. Yllä muutamat ihanuudet. Hyvin klassisia pikkumustia on myös paljon tarjolla. Niitä kaapista ei voi löytyä liikaa:)

Ale alkaa siis N-Y-T  NYT! Aleen koodilla MONA täältä(Adlink)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *