2.10.2013

Black & Blue

Eilen päästiin räpsimään nopealla aikataululla muutama asukuva Eetun kanssa. Talven lähestyessä tulee taas valo-ongelmat vastaan ja kuvien ottaminen onkin taistelua aikaa vastaan varsinkin, kun molempien pitäisi vielä olla samassa paikkaa samaan aikaan. Saapi nähdä miten asukuvien käy talven pimeinä aikoina. Pitää myöntää, ettei yhtään huvittaisi niitä alkaa räpsimään itselaukaisimella taas sisällä. Mitä mieltä te olette? Onko parempi, että asukuvia on usein blogissa vaikka kuvat olisivatkin otettu sisällä vai mieluummin harvemmin otettuja ulkokuvia? Pitäisi varmaankin pystyttää kotistudio tänne meidän kaksioon talvea varten;)

Eilisessä asussa yhdistin simppelit mustat Le Folliesta saadut iBlues housut sekä Zaran tummansinisen jakun. Olen aina vähän empinyt näiden värien yhdistämistä, mutta mielestäni se toimii kuitenkin hyvin!  Väriläiskäksi lätkäisin Mulberryn Alexan.

Hiuksien kanssa oli eilen todellinen bad hair day, eikä niitä saanut mitenkään oikenemaan. Yliopistolla ja kaupungilla käydessä päässä olikin musta pipo pelastamassa. Tarkoitus oli laittaa se näihin asukuviinkin, mutta kiireessä unohdin. Oikeasti keskittymiseni oli koko ajan viereisessä puussa temppuilevassa oravassa! :D Ihan järjettömän kokoinen tyyppi, jolla oli hurja meno päällä…

 

Kengät: Nelly Trend*

Housut: iBlues*

Vyö: Zara

Paita: Zara

Jakku: Zara

Laukku: Mulberry

(*giveaway )

You Might Also Like

27 Comments

  • Reply
    Rosita
    2.10.2013 at 08:47

    Hyvältä näyttää tuo tummansinisen ja mustan yhdistelmä, itselläkin tulee ehkä turhaan sitä kartettua. :) Kiva muuten tuo bleiseri, varsinkin siinä huulipunapostauksen yhteydessä näkee kuinka kaunis muoto siinä on selässä!

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:24

      Tuo bleiseri oli kyllä loisto löytö Zaran kesäalennuksista! :) Tykkään muutenkin bleisereistä paljo, joten tummansininen oli loisto lisäys vaatekaappiin!.

  • Reply
    Laura
    2.10.2013 at 09:06

    Yhdistelmä sopii hyvin :) Ja tosi kiva toi Zaran jakku :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:24

      Kiitos Laura!:) Toi oli super hyvä löytö Zaran aleista kesällä:)

  • Reply
    Jonttu
    2.10.2013 at 09:20

    Olen sitä mieltä, että asukuvia mahdollisimman paljon, siis joko sisällä tai ulkona otettuja. :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:31

      Hih, kiva kuulla Jonttu, että asukuvat ovat tervetulleita!!:) Tuossa tuli minusta loisto ehdotus, että näitä ulkokuvia ja sitten toisenlaisia sisäkuvia esimerkiksi instagram kuvien tyyliin:)

  • Reply
    -H
    2.10.2013 at 09:54

    Itsekin emmin aikaisemmin mustan ja sinisen yhdistelmää, mutta nyt tykkään siitä hurjasti!! Ihania kuvia (jälleen kerran) ja asukuvia vaan kehiin, vaikka laatu ei aina olisikaan täys kymppi!! Näytät muuten tossa yhdessä kuvassa todella paljon Maijalta :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:33

      Voi kiitos ihana H <3 <3 Mä oon kyllä niin mega iloinen, että Eetu jaksaa näitä ulkokuvia nykyisin ottaa paljon useammin:) Hih ja kiitos kohteliaisuudesta, Maija on niin mieletön kaunotar<3 Nyyh voi kun olis vähän lähempänä täällä….

  • Reply
    Jaana
    2.10.2013 at 10:30

    Hyvännäköinen asukokonaisuus jälleen kerran. Mun mielestä sun hiukset näyttää tosi hyvältä näissä kuvissa :) Asukuvien osalta noin yleensä ehdottomasti laatu korvaa määrän. Kyllähän niitä varmaan silti vähintään kerran viikossa tulisi talvellakin? Ei kannata lähteä laskemaan rimaa, kun on tälle nykyiselle tasolle päästy :) eteen- ja ylöspäin vain ! :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:35

      Kiitos Jaana <3 <3 :) Hih, sait ison hymyn aikaan sun kommentilla ja piti ihan Eetullekin sanoa, että ei kannata lähteä rimaa laskemaan;) Oot ihana <3 :)
      Tuossa tuli mun mielestä Lauralta tosi hyvä idis, että olis kahdenlaisia asukuvia. Näitä ulkokuvia ja sitten ns kuulumisten yhteydessä noita instagram tyylisiä!:)

  • Reply
    Mervi
    2.10.2013 at 12:13

    Yhdyn Jaanaan, asukuvat ovat olleet todella upeita ja mieluummin muutama hyvä, kuin liuta sisäkuvia :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:38

      Voi kiitos Mervi hurjasti. Niin kiva kuulla, että ootte tykänneet kuvista!!<3<3 :) On kyllä ollut super hauskaa ylipäänsä kuvaillakin näitä nyt Eetun kanssa, kun hän ehkä jopa on hiukan kuvauksesta jo innostunutkin:) Tosin ihan joka päivä en vielä häntä saa kuvailemaan sentään:D :D
      Koitetaan siis jatkossakin panostaa näihin ja sitten vaikka noiden instagram kuulumis postausten yhteydessä niitä asuja, joita ei ehdi ulkona kuvailla. Oli hyvä idis Lauralta:)

  • Reply
    Anni
    2.10.2013 at 14:11

    Tosi hyvän väriset hiukset! Ja muutenkin tosi onnistuneita kuvia:)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:43

      Kiitos paljon Anni, tosi kiva kuulla!!:) Itse oon super mega kriittinen aina mitä kuviin tulee, mutta myönnettäköön, että oon ollu Eetun kuvailuihin enemmän ku tyytyväinen. Kuvia on ollu myös tosi hauskaa nyt ottaa yhdessä:)
      Onnea uudesta blogista muuten!:) Todella kiva alku ja ihanat kuvat ja upeet ylipolven saappaat !!:)

  • Reply
    Ea
    2.10.2013 at 15:10

    Ulkokuvat on kyllä parhaita, varsinkin, kun löydät usein tosi kivoja paikkoja niille! Nytkin on pakko kysyä, että mistä nämä kuvat on otettu? Koko ikäni Turussa asuneena ja haahuilleena en vaan pysty paikallistamaan. Tosi hienoja!

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 21:57

      Voi kiitos paljon Ea!! :) Tosi kiva kuulla:) Tää on yhden vanhan muutaman kerran palaneen talon takapihalta, ihan keskustassa! :) Näitä on monessa kulmassa;) Kakolan mäelläkin on aika makeita paikkoja, sinne pitäis myös mennä kuvailemaan..:)

      • Reply
        Ea
        9.10.2013 at 20:37

        Okei… Ihan keskustassa asun itsekin. Pitäisi kai vaan pitää silmät auki paremmin tuolla liikkuessa! :)

  • Reply
    Milla
    2.10.2013 at 16:08

    sun asukuvia on aina niin kiva katsoa ja ne ovat super inspiroivia!!! eli mahdollisimman paljon asukuvia, niin ulkoota kuin sisältäkin :) tietysti nämä ulkoa otetut kuvat ovat ihan eri luokkaa kun sä aina valitset niin upeat miljöötkin, mutta pääosana ovat vaatteet joten sisäkuvatkin ajavat asiaa :) tiedän että bloggajana haluat panostaa laatuun, mutta believe me, me ei aleta urputtaan jos tulee sisäkuvia usein :D sun asukuvat ovat kyllä vuosien saatossa parantuneet ihan törkeesti! :D jopa vuodessa on ero aivan selkeä!! niin kuvan laadut, miljöö, kuin itse mallikin! kohta sut bongaa joku mallitoimisto! ;) sen verran hyviä sun poseeraukset ovat ja kuvat ovat niin luontevan näköisiä!

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 22:00

      Voi sua Milla, kiitos hurjasti niin kivasta kommentista <3:) Niin kiva kuulla, että kehitystä on tullu!! Se kun on aina tietty tavoitekin:) Hih, ja hyvä ettei tuu hirmusta urputusta jos välillä tuleekin jotain muuta kun sisäkuvia;D Vaikka ei sillä, välillä on kiva saada sitä urputustakin kunhan se on rakentavaa :D

  • Reply
    Jonna
    2.10.2013 at 16:48

    Olin tulossa heti kommentoimaan, että tukkasi näyttää erityisen ihanalta näissä kuvissa! Tekstissä mainittu bad hair day tuli siis yllätyksenä ;) Näytät näissä törkeän hyvältä, etenkin oravakuvan jälkeisessä vasemmalla, mikä leidi!

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 22:38

      Hihi, kiitos paljon murmeli <3 :) Mulla oli ihan sellanen olo, et hiukset eivät totelleet eivät sitten lainkaan ja sojotti ihan mihin sattuu;) Haleja<3

  • Reply
    laura
    2.10.2013 at 20:48

    Vau, tosi hyviä kuvia ja hieno tausta sulla!! Mun mielestä mitä enemmän asukuvia, sen parempi. Ehkä voisi olla kahden tyyppisiä asupostauksia: hienompia daily style kuvia ulkona ja vaikka instagram-kuvina muiden päivien asuja, joita voisi sitten kerätä blogiinkin muiden kuvien yhteydessä tms. :)

    • Reply
      Mona
      2.10.2013 at 22:44

      Kiitos hurjasti Laura!!:) ja tosi hyvä idea tuo instagram tyyppiset asukuvat sitten muiden postausten yhteydessä!! Kiitos siis tästä ideasta tosi paljon <3 :)

  • Reply
    Ulla
    3.10.2013 at 10:13

    Mau mikä nainen! Olin kanssa just tulossa kommentoimaan, että tykkäsin nyt erityisen paljon sun hiuksista :) Mutta me naiset ollaan aina niin itsekriittisiä, pois se! <3

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 15:13

      Hih, kiitos ihana Ulla <3 <3 :) Ja näin se kyllä on, pois se meistä;)

  • Reply
    jonna
    6.10.2013 at 15:44

    Hei! Millä kameralla oot ottanut nää kuvat? Hienoja kuvia :)

    • Reply
      Mona
      6.10.2013 at 15:46

      Canonin 5D mark II:lla ja 50mm 1.4 objektiivilla :) Kiitos paljon! Eetu on ottanut kuvat :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *