2.10.2013

Rakastunut Consseihin

Nämä ihanuudet saapuivat nyt!! Nahkaiset versiot Consseista on i-h-a-n-a-t.  Mä oon niin rakastunut. En olisi kyllä pari vuotta sitten oikeasti uskonut, että Conssit ovat yhdet lemppareimmista kengistä kaapissani, mutta näin se vaan on!:D Okei– ei ne koskaan voita korkkareita, mutta matalista nämä ovat ihan ihan ykköset;)

Spartoon toimitus oli muuten tällä kertaa nopeampi mitä aikaisemmin. Joskus olen maininnut ainoana nettikaupan huonona puolena todella hitaat toimitukset, mutta nyt tuli reilussa viikossa. Hintakaan ei ollut kovin paha, kun alekoodilla sai 10% pois. Suosittelen siis taas lämpimästi <3 :) Näistä samaisista nahkaisista oli kokoja jo mennyt paljon, mutta kannattaa kurkata onko omaa vielä jäljellä! Ainakin 38 ja 40 kokoja näytti vielä olevan. Huom, koodilla monasdailystyl1 saa 10% alennuksen yli 80€ tilauksista:) Mä taidan kasvaa näihin Consseihin kiinni! :) Vielä kutkuttaisi kokonaan valkoiset nahkaiset Conssit, jotka Jenni aikaisemmin linkkasi;) Ehkä pitää ottaa kuitenkin järkikäteen.. Kuka tarvitsee kahdet melkein identtiset Conssit…? No minä tietty! :D

(Adlinks)

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply
    Milla
    2.10.2013 at 15:59

    vaikka kengät on todella upeat (mulla samat, love them!! ;) koskee mun asia jotain muuta kun kenkiä :) mä olen nyt puolisen vuotta syönyt mahdollisimman terveellisesti, mutta musta tuntuu että mun vatsa ei toimi samalla tavalla kuin ennen. mulla on tosi usein kova vatsa ja voi mennä monia päivä (joskus viikko) ennen kuin vatsa alkaa toimia. huomaan kuitenkin että heti kun syön jotain epäterveellisempää, esim pizza tai pari palaa vaaleeta leipää, niin jo heti tulee vessahätä! osaisitkohan auttaa tähän ongelmaan? päivittäin syön aamulla joko puuroa tai/ja pari palaa ruosleipää, lounaaksi tonnikala/kana/yms salaatti raejuustolla, päivälliseksi vihannekset/liha/pasta,riisi,peruna,yms, ja iltapalaksi rahkaa, munakkaan, yms. lisäksi, päivän aikana juon päälle 2l vettä, sekä syön pari hedelmää. ja viikonloppuna syön vähän vapaammin. osaisitko sanoa että mitä tuon perusteella pitäisi lisää ruokavalioon jotta vatsani toimisi paremmin, tai onko sulla jotain vinkkejä mitkä lisäravinteet voisivat auttaa? tiedän ettet ole mikään ravintoasiantuntija, mutta sulla on aina hyviä vinkkejä ruoan ja lisäravinteiden kanssa :)

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 08:52

      Heippa Milla!! Mä en kyllä taida tosiaan olla oikea ihminen neuvomaan:( Suosittelen todella lämpimästi kääntymään ihan ravintovalmentajan pakeille, koska heillä on ammattitaitoa ja he osaavat katsoa kokonaisuutena juuri sua yksilönä.
      http://www.ravintovalmentaja.fi./ravintovalmentajat/
      Mutta mulla tuli ensimmäisenä mieleen, että ainakin kuitulisä kannattaisi ottaa käyttöön. mä itse suosin Psylliumia (luomana). Aloita sen käyttö pikimiten noin 1tl päivässä ja pikku hiljaa nostat määrää ihan vaikka pariinkin ruokalusikalliseen!:) Ruisleipä kannattanee ehkä jättää myös hetkeksi pois ja katsoa miten vaikuttaa? Lisää marjoja ruokavalioon ja hyviä rasvoja. Salaattiin vaikka avokadoa ja käytä monipuolisesti erilaisia hyviä luomuöljyjä niin ne voitelee kroppaa :) Viikonlopun herkuttelutkin kannattaa karsia yhteen päivään ja silloinkin kohtuulliseen määrään:) Lisäravinteista suosittelen ainakin Magnesiumia sitraatti muodossa!! Kokeile sopiva annostus niin, että otat yhtenä iltana 300mg seuraavana 400mg jne. Jos joku aamu maha on sekaisin niin illan annoksesta yks nappi pois, niin tiiät sopivan määrän. Tästä löytyy tarkemmin tietoa Kaisan kirjasta:)

  • Reply
    S
    2.10.2013 at 19:19

    Moikka!

    En oo tainnut vielä kertaakaan kommentoida tänne, mutta nyt tuli semmoinen olo. En alussa seurannut sun blogia aktiivisesti, mutta vähitellen oon alkanut seuraamaan tätä ja nykyään käyn vähintään kerran päivässä katsomassa mitä oot tänne kirjotellut. Tykkään tosi paljon, kun panostat tähän blogiin ja päivität usein!! :) Vaikka sulla on opiskelutkin (mitä muuten opiskelet, mennyt jotenkin ihan ohi..?), niin huomaa selvästi, että silti laitat tähän paljon aikaa, arvostan sitä suuresti.

    Ihailen sun elämänasennetta. Susta huokuu ihmisläheisyys, lämpö, elämänilo ja onnellisuus, ja ne kaikki tekee susta vielä kauniimman (vaikka ulkonäkösikin on yksi iso WOW!). Ihanaa, että olet löytänyt rinnallesi miehen, jonka kanssa sun on hyvä olla. Olette Eetun kanssa upea pari! <3 ja tähän täytyy vielä sanoa, että en ole oikeastaan koskaan tuntenut ketään bloggaajaa kohtaan näin suurta iloa ja onnellisuutta jonkun toisen puolesta, kuin tunnen tällä hetkellä sun puolesta. Joku sussa on siis erikoista ja parempaa kuin niissä muissa ;)

    Tykkään tavastasi kirjoittaa, sulla on huumorintajuinen asenne ja otat meitä lukijoita aina niin hyvin huomioon. Ja ne asuvideot, aivan mahtavia! :D voisin ylistää sua ja sun blogia vaikka kuinka kauan, mutta ehkä nyt lopetan, kun tää on jo muutenkin aika pitkä kommentti… :D

    Ainiin ja loppuun vielä yks kysymys, minkä kokoiset ne sun Better Bodies:n treenitrikoot on ja vertailun vuoksi, minkä kokoisia housuja ostat esim. Zarasta? :)

    Oikein kaunista syksyä sulle Mona (ja Eetulle myös!) :) olet mahtava! <3

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 08:59

      Ihana S!!! Kiitos niin paljon sydämellisestä kommentista<3 :) Todella kiva kuulla, että blogiini panostus näkyy ulospäin:) Välillä tosiaan on aika hankalaa ajankäytöllisesti opiskelujen kannalta..:/ Opiskelen yhteiskuntatieteellisessä pääaineena sosiaalipolitiikkaa:)
      Mulla Betterin housut on S kokoa. Käytän normaalisti s tai 36 kokoa ja tuumista menee 27 tai 28. Riippuu aika paljon tietty aina mallista.. Mut betterin housut mun mielestä tosi normi kokoa. vr. Nikeen…
      Ihanaa syksyä myös sulle, sä oot mahtava!! <3 :)

  • Reply
    Jenni
    2.10.2013 at 19:21

    On nuokin kyllä niiiiin ihanat! Mulla tosiaankin nuo Zalandon koko valkoiset odottaa postissa kun en ehtinyt niitä vielä tänään hakemaan, Eniten vaan pelottaa onko koko liian iso kun pienempää ei ollut…”

    -Jenni

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:03

      Kantsii hei nyt kurkata uudestaan olisiko tullut kokoja lisää? Jos on niin voit laittaa nuo palautukseen ja tilata pienemmät. Mut jos ei niin eiköhän näitä vielä koko valkoisina jostain muualtakin löydy! :)

  • Reply
    Reetta
    2.10.2013 at 20:42

    Oi, on ne vaan ihanat ♥

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:05

      no eikö!! :)

  • Reply
    Hanna
    2.10.2013 at 20:52

    Ihana! Minä ostin tänä syksynä punaiset nahkaiset Converset ja olen tykännyt niistä ihan älyttömästi. Nousivat heti lempparikenkieni kärkeen :)

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:06

      Oi oi punaiset kelpaisivat tännekin8)

  • Reply
    Jonna
    2.10.2013 at 21:56

    Muistanko oikein, että noi sun MAAILMAN TÄYDELLISIMMÄT ylipolvensaappaat on ostettu ulkomailta? :(
    Ei sulla oo sattunut tulemaan missään vastaan samanlaisia? MÄ NIIN HALUAISIN TOMMOSET!

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:08

      No joo ne korolliset on NYC:stä Aldosta…:/ Mä pidän silmällä jos löytyy jostain mahdollisimman samalaisia ja vinkkaan blogissa sitten!! :)

      • Reply
        Jonna
        3.10.2013 at 19:02

        Niin arvelinkin… :( Mutta kiitos superisti ja itsekin koitan olla tarkkana jos jostain löytyisi. :)

  • Reply
    Maiju
    2.10.2013 at 23:08

    Mä oon haaveillu talveks niitä “talviconsseja” joissa on karva sisällä! Jos nyt kuitenkin malttais hetken vielä ja maksais autokoulun ensin ja sit toteuttais näitä materiahaaveita :)

    http://maiskinmaailma.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:10

      Suosittelen niitä karvaconssejakin!!!! Mulla harmaat ja EILEN otin ne just käyttöön <3 <3 Mä pidän silmällä jos tulee vastaan jossain nettikaupassa alessa niitä;) :) Mut niitä tosiaan on yleensä myynnissä vuodesta toiseen, joten kannattaa odottaa että saa muut velvollisuudet eka pois :)

  • Reply
    Petra
    3.10.2013 at 07:11

    Kuulostan varmaan kauhealta nipottajalta (:D) mutta mä kerta kaikkiaan VIHAAN Conssi -sanaa. En tiedä mikä siinä tökkii.. Itse kengät on hienot!

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 09:11

      Hhihihi :D Ei oo nipottamista:D Jos tuota nyt alkaa oikeen miettiä ni onhan se vähän hassu… Conssi… :D Ja samaa mieltä, kengät on hienot!! :)

    • Reply
      Sanna
      6.10.2013 at 21:37

      Sama täällä! Conssi-sana saa karvat pystyyn joka kerta. Miksi ei vaan voi kirjoittaa Converse? Mutta, lempikenkiä myös itsellä kyseiset tennarit.

  • Reply
    Emmi L.
    3.10.2013 at 17:20

    Noi on kyllä täydelliset! Mä oon yrittänyt ettiä mustia nahkaisia, mutta niitä matalapohjaisia ja se tuntuu olevan ihan mahdoton tehtävä :) Mutta jaksan uskoa, että joskus jostain ne vielä löydän!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      3.10.2013 at 22:17

      Voi mulla on matalapohjaiset mustat nahkaiset!!8) Ne on kyllä ihanat… Mä kans pidän silmät auki jos tulee jossain vastaan. Omat oon ostanu jo tosi monta vuotta sitten:/

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *