22.9.2013

Käsilläseisontaa ja Treeni-inspistä!

Tiesittekö, että käsilläseisonnalla on hurjasti hyviä vaikutuksia keholle?:) Se vahvistaa muun muassa olkapäiden voimaa ja auttaa kehon ja keskivartalon hallintaa. Itse harjoittelen käsilläseisontaa yleensä seinää vasten. Niin se on kaikkein helpointa. Vielä en pysy kuin muutamia sekuntteja pelkästään käsien varassa, mutta hiljaa hyvää tulee. Tavoitteena olisi pysyä ainakin minuutti paikallaan! Katsotaan miten tavoite etenee..;) Nappasin tänne muutaman kuvankin käsilläseisonnasta. Ensi kerralla ehkä video;)

Oikeasti kuvien ottaminen meni (taas) pelleilyksi…;D

Jalassa olevat IHANAT  Better Bodies treenihousut sain blogin kautta Intimi.fi:stä <3 Nämä ovat ihan täydelliset ja voin suositella BB:n treenivaatteita todella lämpimästi. Aikaisemmin kaapista on löytynyt merkiltä erilaisia treenitoppeja. Ihan huippu hyviä ja istuvuus näissä on ihan omaa luokkaansa:) Tämä välineurheilija innostuu aina uusista treenivaatteista;) Näitä ja muita BB:n vaatteita löytyy Intimin sivuilta täältä. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan. Nettikaupassa on näiden lisäksi mm. mielettömän ihania bikineitä!:)

Hömelö mikä hömelö!! :D Ei oikein taivu tuo jalka, tässäkin riittää siis harjoittelemista ;D

Treeni-inspistä tuomaan keräsin vielä kollaasiin kivoja salikamppeita.

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ

Kaikki kollaasin tuotteet ovat yhteistyökumppani Zalandon kamppiksesta, jossa saa urheiluasuista ja -kengistä 20% alennuksen. Alennuksen saa etukoodillaFIT4FALLFI, joka on voimassa 1.10.2013 asti. Tarkemmat kamppiksen tiedot löytyy täältä. (Adlinks)

Uusien treenikamppeiden lisäksi aivan paras motivaatiokikka on Pinterest!!:) Olen sitä monesti täällä jo hehkuttanutkin, mutta hehkutampa taas kerran. Pinterestiin voi keräillä motivoivia kuvia ja lauseita omaan treenikansioonsa ja niitä keräilemällä saa oikesti hurjasti lisää potkua ja intoa. Itse olen etsinyt Pinterestin kautta jopa running playlist vinkkejä. Hyvä musiikki on salilla ihan ehdoton edellytys ja itse usein jähmettyy samoihin biiseihin. Välillä on siis hauska kurkkia muiden playlistoja ja poimia niistä itselle mieluisia vinkkejä.

Kuvat Pinterest

Energistä ja mukavaa sunnuntaita kaikille!! Ehkäpä tämän sunnuntain voisi aloittaa reippaalla lenkillä heti aamusta?:)

 

 

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply
    LeAnn
    22.9.2013 at 09:01

    Ihana Mona taas niin energisenä aamusta alkaen. :-D Upealta kyllä näytät kuvissa, joten sekin toimii eräänlaisena motivaationa ainakin tänne suuntaan. :-)
    Tänään olisi tarkoitus miehen kanssa salille. :-)

    Aurinkoista sunnuntaita Upeus! :-)

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 12:26

      Aurinkoista sunnuntaita sinnekin< 3 <3 Mä aloinkin salin sijaan imuroimaan :DD

  • Reply
    Muru
    22.9.2013 at 09:52

    Mahtava inspis-postaus! Go Mona! <3

    Mä olen saanut päähäni, että haluan oppia kärrynpyörän. En ole ikinä tehnyt ja pelkään kaatumista, mutta se jos mikä kertoisi, että lihaskunto on hallussa. Eli se on tämän hetken välitavoite. Pitääkin kokeilla tota käsillä seisomista… täytyy tosin vuorata lattia tyynyillä kun kaatuisin varmaan heti :D

    Ihanaa sunnuntaita upeus! <3

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 12:27

      Voi niin kiva kuulla, kiitos <3 :) Hih, juu pieni vuoraus voi olla paikallaan;) Mut tosiaan seinää vasten on aluks helppoa!!! :)
      Kivaa sunnuntaita <3 <3 :)

  • Reply
    Jonttu
    22.9.2013 at 09:52

    En usko mitenkään saavuttavani koskaan tuollaista keskivartaloa. Ei mitään mahiksia. No, sali voisi auttaa asiaan, mutta ilman sitä tuskin.

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 12:30

      Vartalot on erilaisia ja onneks kaikkien ei pidäkään olla samassa muotissa:) Mulla ei ikinu olis mahiksia saada pitkiä ja siroja jalkoja taasen:D Mut on kiva olla omalainen. Terveellisillä elämäntavoilla pääsee jo tosi pitkälle ja liikunta sinällään tuo aina hyvää oloa!!!! :) Eikä tulis mullekaan tuon kollaasin mimmin keskivartaloa ihan helpolla;D

  • Reply
    Jenni
    22.9.2013 at 10:38

    Video olis tosi hyvä! :D

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 12:30

      Sellainen siis seuraavaksi!!;D

  • Reply
    Laura
    22.9.2013 at 11:46

    Moi, onko sulla better bodiesin topeista kokemusta, jos yleensä on adidakselta tai nikelta koko s, niin onko tästä s ok?

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 11:53

      Joo kyllä mulla on mennyt ainakin aika yks yhteen niin topeissa, huppareissa kuin housuissakin! :) Toki joskus joissain mailleissa voi olla eroja, mut pääsääntösesti mulla ollut molemmista s. Yks huppari tais olla BB:ltä xs….

  • Reply
    Ambit
    22.9.2013 at 12:14

    Kässäri iismpi jos kokeilet saada käsiä vähän kapeammalle ajatuksella että painat olkavarsia korviin :) Kässäritasapainon löysin itse niin että tossa seinään nojaamisasennossa pitää jalat ojennettuna ja jännittää vatsalihakset tiukaksi, jolloin jalat irtosi seinästä kuin itsestään. Oon kaikessa muussa telinejumpassa ihan sukka, mutta tän mulle opetti oikeat ihmiset ja hinkkasin kässäriä alkuun kuin mielipuoli, joten siitä tuli mun ihan lempiliike!

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 12:15

      KIITOS paljon vinkeistä!!!! :D Jee, nyt lisää treeniä vaan siis meikäläiselle :)

  • Reply
    NannaK
    22.9.2013 at 18:47

    Vautsi mikä kroppa :) Ooot kyllä upeassa kunnossa, tuo on munkin tavoite!!

    • Reply
      Mona
      22.9.2013 at 18:54

      No voi kiitos paljon Nanna <3 :))) Mä punastun täällä:DD

  • Reply
    antsu
    23.9.2013 at 19:47

    Vautsi vau Mona! Olet upeassa kunnossa :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *