21.9.2013

Kuvia perjantailta

Kannoin eilen Helsingissä mukanani uutta lainassa olevaa Nikonin D600 kameraa ja alan pikku hiljaa tulla tutuiksi sen kanssa. Runko on mielettömän ihana ja sen nopeus on ihan omiaan. Luulen, että meidän juttu tulee toimimaan todella hyvin;)

Saavuin eilen Helsinkiin päivällä ja tein aluksi pakollisen Zara-kierroksen. Onneksi tein nimittäin törmäsin ihan sattumalta ihanaan Venlaan siellä!!!:) Ihan hassu fiilis, kun näki tämän kaunottaren ihan livenä ja pakko oli mennä heipatkin sanomaan:) Mikäli, että ole vielä sattuneet Venlan blogissa (täällä klik) käymään niin käykäähään ihmeessa! Super paljon inspiraatiota treeniin. Mimmi on ihan huikeassa kunnossa! Nimimerkillä haluan myös tuollaisen haban!!;)

Kauaa en ehtinyt shoppailla, kun Adalmina jo tuli kaupungille ja suuntasimme lounaalle. Juttua olisi riittänyt taas niin, että olisi pitänyt jäädä koko viikonlopuksi Helsinkiin, että olisimme ehtineet puoliakaan aiheista koota kasaan;) Adalminan kanssa on aina niin huippu nähdä, kun höpöteltävää riittää enemmän kuin tarpeeksi. Molemmilla on myös tapana puhua monesta asiasta samaan aikaan, jolloin maksimoidaan hyöty ajasta, joka nähdään:D Lounaalta suuntasimme kahvien kanssa Bonnierin toimistolle.

Kiva perjantai tuli siis vietettyä taas, mutta aika menee aina ihan liian nopeasti Helsingissä. Vaikka Turku onkin rakas ja viihdyn täällä todella hyvin niin en voi kieltää, ettenkö haaveilisi välillä Helsinkiin muutosta. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa saatetaan sinne päin suunnata, mutta toistaiseksi täällä Turussa on hyvä olla.

Nyt nautiskelemaan lauantai-illasta.

PS!! Super hyvää nettivinkkiä pukkaa! Yhteistyökumppani YR:llä on ihan huikea kamppis menossa vielä huomiseen asti! Koodilla YR30 saa KOKO ostoskorin summasta -30% alennusta. Nyt kannattaa siis ihan ehdottomasti täydennellä suihku- ja kosmetiikkakaapin tarvikkeita merkin ihanuuksilla!!:) Mikäli vain ehdin, koitan vielä kerätä omat lempparini tänne.  Olen melkoinen yr- tuotteiden suurkuluttaja ja voin todella lämpimästi monia heidän juttujaan suositella. Kaikkein eniten tykkään itseruskettavista, jotka ovat juuri nyt ihan must have, kun naama ja sääret alkavat  kalpenemaan;) Eetun lemppari YR:ltä on tämä putelo!! :D Pääsee myös omieni lemppareihin: ihana tuoksu, tekee ihosta todella pehmeän ja on riittoisaa:) Kurkkaa siis pikaisesti YR:n valikoima täältä ja käytä alekoodi hyväksi!!:) (Adlinks)

Kuullaan taas pian!!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *