16.9.2013

Uusi viikko

Housut Liu Jo giveaway @Fashionstore  (Adlink) / Kengät Christian Louboutin / Paita Vero Moda / Laukku Longchamp / Koru Love Rocks giveaway @Evechic

 

Se on uusi viikko taas! Viikonloppu hujahti sellaista vauhtia että. Eilen vietimme Eetun kummipojan syntymäpäiviä ja menoa riitti:) Illalla lukemisen sijaan inspiroiduin järjestelmään kaappeja ja suunnittelin kodin sisustusta. Tänään pitää aloittaa lukutyö ja tarttua kiinni kirjaan. Kivoja työjuttujakin on tiedossa tälle viikolla. Perjantaina suuntaan heti tentin jälkeen taas Helsinkiin ja parasta on, että nään taas ihania bloggaavia kamuja!:)

Kuvissa näkyy asua muutaman viikon takaa. Sain nuo täydelliset Liu Jo farkut Fashionstorelta. Ne ovat mitä parhaimmat päällä ja istuvat ihan täydellisesti!! Minulla kävi niiden kanssa kuitenkin huono tuuri ja housujen polvien leikkauksista lähti hieman langat rispaantumaan. Laitoin tuosta viestiä Fashionstorelle ja nyt todettakoon, että tässäkin suhteessa saan kiittää yhteistyökumppanin loistavaa toimintaa!:) Reklamoinnit hoidetaan todella asiallisesti kuntoon. Kyselin, onko samalaisia ongelmia tullut vastaan muilla, mutta ei ollut. Heiltä kerrottiin kuitenkin, että mikäli vastaavia tilanteita tulee vastaan, heille kannattaa heti laittaa viestiä niin asia korjataan!:) Näinhän se kuuluukin mennä, vaikka ihan jokapaikassa se ei valitettavasti ole itsestäänselvyys. Tämä malli on ollut mega suosittu, joten koot ovat menneet super nopsaan. Vielä on muutamia jäljellä ja mikäli on mustat täydelliset syyshousut etsinnässä niin voin todella lämpimästi suositella. Itselläni nämä meni ihan heittämällä Dr. Denimien edelle! Housut löytyy täältä!:) (Adlinks)

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Marika
  16.9.2013 at 13:17

  Tosi nätti asu. Statement-korusi on kyllä ihana! :)

  • Reply
   Mona
   16.9.2013 at 21:09

   Kiitos Marika <3 Tykkään kyllä itsekin ihan hurjasti tuosta korusta!!:)

 • Reply
  soofia
  16.9.2013 at 15:12

  Heippa! Onko se vain minun silmissäni vai oletko hoikistunut? Kasvot näyttävät kapeammilta kuin ennen ;D Ja sellaista vielä kysyisin, että keräsikö sinulla e-pillerit nesteistä kroppaan?

  • Reply
   Mona
   16.9.2013 at 15:55

   Heippa!!:) En mä varmaankaan laihtunut oo, mutta nesteitä tosiaan saattanut hiukan lähteä.. Ja kyllä niillä pillereilläkin taisi oma osuutensa olla nesteen kertymiseen, mutta kokonaisuutena oli paljon muustakin kyse.. Nyt voin kyllä hurjan hyvin, kun olen saanut ruokavalion oikeanlaiseksi ravintovalmentajan avulla:) ( Maria Jokinen http://www.rosmaria.fi )

 • Reply
  siiri
  17.9.2013 at 04:38

  IHANAT KUVAT <3 ja ihanan iloinen mona! voi tulin niiiiin hyvälle tuulelle kun katsoin nämä kuvat :-)) PUS!

  • Reply
   Mona
   17.9.2013 at 08:04

   Muruu<3<3 Kyl se on niin että sun seurasta tulee aina hyvälle tuulelle!!8) IHANAA matkaa, täällä on yks kateudesta vihreää;) Nauttikaa täysin rinnoin <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *