16.9.2013

Kirjojen (lehden) parissa

Postiluukusta tipahtaa ihan vääränlaisia houkutuksia näin tenttiin lukemisen ohessa… Ihana, upea ja uudistunut Costume on nimittäin jo hyppysissäni, enkä malttaisi pitää näppejäni erossa siitä. Hih, nyt jotkut taas ärsyyntyvät mun ylistyssanoista, mutta ne mun ylistyssanat ei edes riitä tämän ihanuuden kuvailuun. Hitsit, mä olen niin ylpeä Costumelainen!!;)  Muutaman päivän päästä uusin löytyy myös kaupoista! Mikäli haluat saada tämän ihanuuden kotiin on Mona’s Daily Style lukijoille räätälöity oma tarjous, joka löytyy täältä!!:) <3 (Adlink)

Tavoitteellisen tenttiin lukemisen ohella pääsin päivällä myös hetkeksi rentoutumaan ihanan Piritan luo käsihoitoon, jonka hän halusi tehdä minulle uusilla LCN:n mega ihanilla uutuustuotteille. Kiitos Pirita ihanasta päivän piristyksestä!<3 Nyt lukeminenkin sujuu taas mallikkaammin loppuillan;)

Kuullaan taas pian. Nyt oikeasti linnoittaudun kirjojen väliin ja palkinnoksi lueskelen vasta illalla uutta Costumea…

Kivaa maanantaita muruset!:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    kkk
    16.9.2013 at 15:38

    mua naurattaa…olit keväällä ilmoittautunut mun kanssa samaan aikaan tohon tenttiin,mut et tullut;) Eipä tässä kannata itsekkään hirveästi moralisoida kun itse piirtelin laivanupotusta koko tunnin. Mun piti tulla nyt kans,mut en (edelleenkään) ole saanut luettua noita. Miten-ne-voi-olla-niin-pakkopulla-opukset!!!!!!

    Tsemppiä,toivottavasti pääset läpi!!!!

    • Reply
      Mona
      16.9.2013 at 15:53

      Hihihih, Kiitos tsempistä, samaa sinne;D
      Mun kevät tosiaan meni opiskelujen osalta kokonaan ihan ohi ja nyt olisi tarkoitus saada taas opiskelumoodi kunnolla päälle. Näitä lukiessa fiilis on kyllä ihan jotain muuta…. No mut ehkä nää tästä joskus :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *