13.9.2013

Syksyisiä asuja toimistolle

Rakastan toimistopukeutumista. Tällä hetkellä olen opintovapaalla, joten en pääse juurikaan itse pukeutumaan toimistolle, mutta ainahan toimistotyylistä voi inspiroitua myös muihinkin tilanteisiin!:)  Keräsin kokonaisuudet niin housujen, mekon, kuin hameenkin ympärille.

Ensimmäisenä asu housujen kanssa.

 

Housut Mexx  // Neule Mint&Berry / Avokkaat Mai Piu Senza  //  Laukku Sandqvist  // Kaulakoru StyleR by Post  // Kello Kienzle // Jakku Boss Black

Mustat tyylikkäät housut ovat ehdottomasti toimistopukeutumisen kulmakivi. Niihin kannattaa mielestäni panostaa ja kaapista olisi hyvä löytyä ainakin muutamat hyvin istuvat yksilöt, jotka ovat myös mukavat jalassa. Mustien housujen kanssa on todella helppo yhdistää mitä vain. Asuun saa ihanasti särmää vaihtelemalla yläosan materiaalia, jossa näkyy kaunis tekstuuri. Valitsin kollaasiin mega kauniin valkoisen pörröisen neuleen. Se jos jokin tuo piristystä toimistoasuun. Pörröisen paidan yhdistäisin vielä Chanel henkiseen jakkuun, jossa on myös tekstuuria ja tällä tavoin se tuo lisää ilmettä kokonaisuuteen. Erilaisia materiaaleja on kiva yhdistellä ja ne tekevät asusta mielenkiintoisen. Jottei kokonaisuudessa olisi liikaa kaikkea turvautuisin hyvin yksinkertaisiin ja klassisiin asusteisiin. Mustat avokkaat ovat must have samoin iso musta laukku, jonne saa helposti mahdutettua kalenterin, läppärin ja kaikki tarpeelliset paperit. Asun värityksen ollessa hyvin neutraali on mukava lisätä näyttävä statement koru tuomaan särmää.

 

Seuraavana asu hameen ympärille.

Nahkahansikkaat Sakari Sauso  //  Viittatakki Michael Michael Kors  //  Nilkkurit Guess  // Nahkahame Ventcouvert  //  Silkkipaita Les Petites  //  Vyö Morgan

Uusin himotukseni kohde on nahkahame! Monissa blogeissa näkee nyt nahkahameita ja ne ovat ehdottomasti tämän syksyn in juttu. Musta nahkahame on turvallisin valinta ja on helppo yhdistää moneen, mutta tähän kollaasiin päädyin lisäämään harmaan yksilön. Se on mielestäni todella kaunis ja sen kanssa 100% silkkipaita on jumalaisen kaunis. Jälleen kerran erilaiset materiaalit tekevät yhdessä toisistaan entistäkin kiinnostavampia. Vyötäröä korostaisin vyöllä, joka myös erottelee eri materiaalit kauniista ja tuo kumpaakin enemmän esiin.  Yksi rakkauden kohteeni on myös viitat ja pitkävartiset nahkahansikkaat. Kummatkin puuttuvat vielä omasta kaapistani. Michael Michael Korsin viittatakki on huikean kaunis, mutta niin on hintakin. Mikäli teillä on jakaa pihistä vinkkejä tämän suhteen, otan niitä mielihyvin vastaan!:) Noita upeita Sauson hanskoja pitää seuraavalla Stockan visiitillä testata ehdottomasti. Hameasun viimeistelen vielä kauniilla nilkkureilla, joissa on pienenä yksityiskohtana kultaa. Nämä Guessin yksilöt saivat oman sydämeni totaalisesti sulamaan. Ne sopivat niin farkkujen, mekkojen kuin hameidenkin kanssa. Täydelliset sanon minä.

Viimeisenä vielä asu mekon ympärillä.

 

Neulemekko Comma  // Saappaat Buffalo  //  Nahkahansikkaat Roeckl // Laukku Prada // Villakangastakki Stefanel

Tässä asussa juju on punaiset yksityiskohdat. Pradan laukku ei varmasti selityksiä eikä sanoja kaipaa. Mustanharmaassa kokonaisuudessa punainen tuo upean kontrastin ja tekee kokonaisuudesta tyylikkään rohkean. Hameen ollessa tarpeeksi pitkä sopii sen kanssa loistavasti kauniit mustat klassiset saapikkaat. Upea nahkaisilla yksityiskohdilla oleva takki viimeistelee näyttävän kokonaisuuden. Huulille ja kynsiin vielä punaa solmimaan asun detailsit yhteen.

Mitäs mieltä te olette näistä kokonaisuuksista ja onko muita, joille toimistopukeutuminen on mieleen?:)

Huom huom huom!! Yhteistyökumppani Zalandolle on taas loisto alekoodi tarjolla:)
Syysostoksia varten saat -10%* alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta! Alennuksen voi lunastaa etukoodilla FALL10FI*, joka on voimassa ensi viikon loppuun asti. Happy Shopping!!:)

Koodin ehdot:
* Etukoodi on voimassa 22.09.2013 asti | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

( Adlinks )

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Marika
    13.9.2013 at 20:12

    Rakastuin erityisesti ensimmäiseen asuun. <3 Nahkahameet ovat myös aivan ihania. Omani on punainen enkä malta odottaa, että pääsen takaisin Lontooseen ja saan kaivella sen esille. :)

  • Reply
    Mapsi
    13.9.2013 at 21:17

    Näistä kaikki ovat sellaisia joita oisin nähdä käyttäväni. Minulla olisi mustat kapeat, ei tiukat, toimistohousut hakusessa. Vähän harmittaa, kun kesällä ostin Tigerin ihanan malliset housut, mutta nyt ne ovat ainakin yhtä tai kahta kokoa liian suuret..lähinnä hassun näköiset.. no asiana ei harmita, mutta olis pitänyt jättää ostamatta ;)
    Nuo Mexxin housutkin näyttävät mielenkiintoisilta..
    Punaisen Pradan jokainen varmaan ottaisikaappiin…

  • Reply
    Culturelle
    13.9.2013 at 22:02

    Ihania kollaasia, varsinkin tuo ensimmäinen. Rakastuin vaaleanharmaaseen Jakkuun!!!! :D

  • Reply
    Minttu
    14.9.2013 at 00:13

    Tämä postaus tuli juuri nyt niin tarpeeseen! Olen juurikin miettimässä, että miten saisin ryhtiä, tyyliä ja toimivuutta toimistovaategarderobiini. Tässähän sitä on hyviä vinkkejä vaikka kuinka! Kiitos! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *