5.9.2013

Aamutreeneistä

Olen monesti maininnut, että aamutreenit ovat ne parhaimmat treenit. Itselläni on kuitenkin muutama mutka siinä matkalla. Olen kaikkea muuta, kuin aamuvirkku! :D Päätin kuitenkin nyt tehdä ryhtiliikkeen ja pyrkiä treenaamaan mahdollisimman usein heti aamulla ensimmäisenä. Aloitin juuri opintovapaan ja tarkoitus on viettää syksyllä päivät kirjastolla lukien. Aamutreenit ovat siis juuri sitä mitä tarvitsen jaksaakseni puurtaa lukemisen parissa.

Tarkoitukseni ei todellakaan ole aamuisin tehdä mitään hillittömän raskasta treeniä. Tiedän, että sellaista en kovin kauaa jaksaisi. Haluan aamutreenien tuovan hyvän olon ja pirteän mielen. Itse saavutan tuon jo 30 minuutin hölkkällä. Nyt siis yövaatteet kaappiin, kahvi nassuun ja salille mars!:)

Ihanaa ja energistä torstaita kaikille!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Marika
    5.9.2013 at 11:41

    Rakastan aamutreenejä ja niitä tuleekin harrastettua mahdollisimman usein. Näin kesäisin Suomessa ollessa tosin vähemmän, koska menen yleensä aamuisin töihin, mutta Lontoossa taas syksyllä aloitan kyllä jälleen juoksulenkit aamutuimaan. Tykkään eniten nimenomaan pienestä aamulenkistä, mutta aamun voi aloittaa myös näppärästi joogaamalla daily yoga-aplikaation avulla tai pienellä lihaskuntotreenillä. Mukavia kuntoiluhetkiä! Toivottavasti saat siitä yhtä paljon energiaa ja hyvän olon kuin minäkin! :)

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 12:23

      Kiitos Marika!!:) Jooga tekisi kyllä niin hyvää. Kävin jossain vaiheessa astanga joogassa ja se oli kyllä niin ihanaa. Pitäs alottaa taas ihan vaikka kotona jooga liikkeiden teko:) Kivoja kuntoiluhetkiä myös sinne!!:)

  • Reply
    Maria - Petite Living
    5.9.2013 at 13:15

    Aamutreenit ovat kyllä ehdottoman tehokkaita kaikinpuolin! Itsekin pyrin tähän heti Lontooseen muutettuani, sillä kuten sinäkin mainitsit, niin näin saa päivän hyvin alkuun! Treenatessa myös piristyy ja aineenvaihdunta kiihtyy, joten plussaahan on todella paljon :) Itselläni on vielä joskus hyvinkin vaikeaa syödä aamupalaa ihan unenpöppöröisenä ja täytyy myöntää, että joskus aamupala jää välistä ja lähdenkin täihin vain kahvikuppi kätösessä. Aamutreenillä tästäkin pääsisi varmasti eroon ;)

    Maria / Petite Living

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 16:17

      Hei voisitko kokeilla tehdä esim illalla jääkaappiin pirtelön valmiiksi niin voisit sen huitaista nopeasti ennen töihin lähtöä?:) Aamupala on kuitenkin mega tärkeä ja ainakin itse huomaan energian vähentymisessä koko päivän jos aamupala jää välistä..
      Ja kääk, kateudesta vihreä: Lontooseen muutettua!! :) Lontoo <3<3

  • Reply
    Ennin
    5.9.2013 at 14:01

    Mä saan yleensä aina aamusin myös itsestäni eniten irti. Tai aamu.. klo 9-11… nyt menee kyllä rytmi vähän sekaisin juuri koulun takia. Mutta mieti, kiitos teidän muiden bloggaajien urheiluhulluuden, aloin hölkkäillä vasta nelisen viikkoa sitten ja jo tänään juoksin 25 minuuttia! :D Tunnen itseni niin ylpeäksi, sillä kuten sanoit 30minuuttia aamuisin on hyvä .:)

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 16:19

      Hei ihan huikeeta, että oot motivoitunut ja innostunut hölkkäilystä!!!:) 25 minuuttia juoksua on jo tosi tosi hyvä, jos et oo ennen lainkaan juossut.
      Tärkeintä on mun mielestä kuunnella omaa kroppaa ja tehdä sen mukaan. Ihan yhtä hyvin aamutreenikin vois olla vaikka puolituntia kävelyä, ihana herätys päivään:) Haleja Enni ja todellakin voit tuntea itsesi ylpeäksi, juoksuharrastuksen aloituksesta <3 :)

      • Reply
        Enni
        6.9.2013 at 12:56

        Joo en ole, viimeksi silloin yläasteella cooperintestissä! :D Niinpä, välillä lenkit koirien kanssa aamuisin riittävätkin. Kiitos paljon Mona! Hauskaa viikonloppua! <3

        • Reply
          Mona
          6.9.2013 at 14:49

          Hih:) Joo ehdottomasti vähänkin riittää piristämään!!:) Ja kivaa viikkistä myös sinne <3<3 :)

  • Reply
    Ambit
    5.9.2013 at 14:46

    Juuri olen tämän viikon hehkuttanut samaista asiaa omassa blogissa! Oon yksi iso energiapallo kiitos treenin, etenkin aamu- sellaisen! Tsemppaa viikko kaks ja sitten et malta enää olla heräämättä :) Itse aion ainakin! …Tosin tuon sanottuani tänään jää treeni väliin, sillä päivät täyttyy tekemisestä ja eilen oli tuplatreenipäivä muutenkin :)

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 16:23

      Ihana Ambit<3 Niin kiva ja kannustava kommentti, saitpas kuule hyvälle mielelle:) Kiitos kommentistasi!! :) <3

      • Reply
        Ambit
        6.9.2013 at 00:50

        Ilo oli puolellani! Tilannepäivitystä odotellessa! :)

        • Reply
          Mona
          6.9.2013 at 06:34

          Joo ehdottomasti tilannepäivitystä tulee!:) Tämän viikon osalta ainakin mennyt super hyvin. Toivottavasti jatkuu vielä koko syksyn;) Nyt ollaan
          jo aamukaffe kädessä ja tähtään seitsämäksi salille;)

  • Reply
    Mapsi
    5.9.2013 at 16:41

    Voi, aamutreenit on ihan parasta! Olen tässä viimeisen kuukauden aikana käynyt myös salilla aamuisin…vähän tuntu höpöltä välillä 5.55 seistä salin oven takana….mutta mutta, rasvansulatus ei tule ilmaiseksi ;D Myös kävely- tai juoksulenkki aamunraikkaassa ilmassa on ihan parhautta!

    Olitkohan muuten tänään Turun Zarassa iltapäivällä..ihan kuin oisin nähnyt sinut? Piti tulla moikkaamaan, mutta ehditkin (ehkä) jo lähteä, ennenkuin pääsin tulemaan :) Olitpas huisin pitkä!

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 16:49

      Oi Mapsi, ei oo totta, 5.55???? :DD Se on aikaisin, nostan todellakin sulle hattua, hienoa!!!:)
      Olin ihan pikapikaa siellä!! Voi tuu ehottomasti nykäsemään hihasta seuraavaks jos törmäillään!:) Mä oon ite aina ihan kuutamolla ja varmaan kännykkään uppoutuneena ja ihan sokea;)
      Huomenna koitan sun innoittamana aikaistaa aamutreeniä kasista seiskaan;) MUTTA kuudeks mua ei taida sinne saada :D

      • Reply
        Mapsi
        5.9.2013 at 21:36

        Noniin, olit se sitten sinä! Hih, piti tosiaan tulla, mutta moikkaus meni nyt ohi tällä kertaa!

        Jep, kyllä muutkin on vähän ihmetelleet tätä aikaista kellonaikaa. Mutta kun illallaei aina ehdi, niin parasta käydä aamulla..ja pakko mennä ennenkuin lapset heräävät :) Onneksi olen aamuihminen, joten siinä mielessä ei ongelmaa. Tosin tänään olin taas illalla, eli miten milloinkin!

        • Reply
          Mona
          6.9.2013 at 06:33

          Hih, mä haluun tarttua sun aamuvirkkuudesta!!! :D Törmäillään Mapsi kaupungilla!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *