24.8.2013

Burgundy for fall for him

Omien asujeni sijaan sain luvan kuvata taas Eetun asun! Syksyn lähestyessä viininpunainen on ihana väri ja se tuo myös miesten asuihin piristystä. Lähdimme käymään kaupungilla asioilla ja päälle päätyi kokonaisuudeksi seuraavaa.

 

Harmaa paita on ostettu Pariisin Uniqlosta. Merkin villapaidat olivat huikean ihania ja niitä saisi löytyä sekä Eetun että minun vaatekaapistani kasoittain eri väreissä. Suosittelen näitä todella lämpimästi kaikille, jotka pitävät mukavista ja laadukkaista paidoista. Hinnatkin merkillä ovat varsin kohtuulliset laatuunsa nähden. Tosin vielä en tiedä miten nämä kestävät käytössä, mutta odotukset ovat ainakin kovat.

 

Asusteiksi valikoitui ruskeat yksityiskohdat. Mielestäni ruskea, harmaa ja viininpunainen sopivat kokonaisuutena erittäin hyvin keskenään. Ray Ban aviator lasit Eetu kähvelsi minulta!!:D Ne ovat nimittäin blogiyhteistyössä Fashionstorelta saatu ja minun lisäkseni myös Eetu rakastui niihin täysin;)

 

Kengät: Kino  / housut: Jack and Jones / paita: Uniqlo / aurinkolasit: Ray Ban / vyö: Tommy Hilfiger / kello: Gant
Eetun asu oli todella helppo kopioda nettikauppojen valikoimasta, joten päädyin tekemään inspiraatioksi vielä pienen kollaasiin Copy Style tyyliin!:) Toivottavasti näistä voisi olla vinkkiä ja inspiraatiota myös ihanille blogini mieslukijoille!:) Muutamat ovat ainakin jo tunnustaneet täällä aina välillä käyvänsä! Super kivaa!:) Otan teiltä mieslukijoiltakin enemmän kuin mielelläni palautetta ja postaustoiveita vastaan!:)
Kengät TÄÄLLÄ  //  Paita TÄÄLLÄ  //  Housut TÄÄLLÄ // Aurinkolasit TÄÄLLÄ // Vyö TÄÄLLÄ (Adlinks)
Mitä mieltä te olette tästä väriyhdistelmästä?:)
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *