20.8.2013

Home sweet home!

Ihana ihana matka takana!! Ikävä on jo sekä Pariisia että meidän murusia. Reissaaminen tämän pariskunnan kanssa on ihan huippua. Ehdimmekin jo suunnitella hieman seuraavaa määränpäätä;)
Olimme eilen kotona vasta kolmen jälkeen yöllä. Silmät ristissa ja naama räjähtäneenä kömmin suoraan omaan sänkyyn ja voi täydellisyys miten uni maittoikaan!! Kaiken kukkuraksi meidän makkarista näkee taas ulos!! Kyllä sitä ihminen voi saada pienestä ilot;) Parvekeremontti on valmis ja nyt jäljellä on enää telineiden poisto. Pressut oli ehditty poistaa matkamme aikana ja nyt kyllä hymyilyttää. Meidän kaupunkimaisemia ehti parin kuukauden aikana tulla ikävä;)

Seuraavaksi suuntaan kaupungille hoitamaan työjuttuja ja muita asioita. Mukava päivä luvassa ja aurinkokin näyttäisi paistavan täydeltä taivaalta. Voiko sitä enempää edes toivoa!
Aivan ihanaa tiistaita kaikille ja kuullaan pian! Koitan saada lähipäivinä kokoon kunnon maraton postauksen Pariisin kuvista;)
Pus!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Siiri
    20.8.2013 at 09:59

    hei jeeee pressujen katoamiselle !! ja myös sille, että oot back in town <3 nähään pian ! ja pariisin kuvia odotellessa :-))

    • Reply
      Mona
      20.8.2013 at 13:18

      Hihihih, no niinpä!!!!:) Kuullaan murmeli :)

  • Reply
    Rosita
    20.8.2013 at 10:41

    Voi, olen kateellinen, meillä on kanssa julkisivuremppa käynnissä ja nyt olkkari keittiöikkunoineen on ollut kuukauden päivät pressuissa. Kohta joutuu makkarikin ja tätä kestää sitten jouluun asti vähintään. Kaikki hyvät vinkit tästä selviytymiseen otetaan vastaan! :D

    • Reply
      Mona
      20.8.2013 at 13:19

      Nöööyyy!! :// Ei juuri oo hyviä vinkkejä… Vaikka yleensä yritän olla positiivisella kannalla kaikkeen, niin tuosta hupun alla olemisesta ei juuri positiivisuutta saanut revittyä!! :DD Sorry!! Ehkä vaan kantsii funtsia sitä miten hieno lopputuloksesta sit tulee;)
      TSEMPPIÄ!! Kyl se siit ;) Ens vuonna onneks sit avoimilla ikkunoilla:)

    • Reply
      Rosita
      20.8.2013 at 15:38

      Haha jep samoilla ajatuksilla mennään eli miettien sitten toivottavasti onnistunutta lopputulosta ja saadaanpahan lasitettu parveke sitten rempan jälkeen mikä on aivan mahtavaa! Kai tästä jotenkin selviää, kohta tulee syksy ja pimeä niin ei kukaan enää ulos haluaisikaan nähdä ;D (Yeah right..)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *