20.8.2013

Girl who loves stripes

Raidat ovat rakkautta! Tämän kesän aikana olen rakastunut mustan ja valkoisen yhdistelmään ja erityisesti raidoissa. Zarasta hankkimani raitahousut ovat olleet kovassa käytössä kesän aikana ja uskon, että tulen käyttämään niitä vielä pitkälle syksyynkin. Housut ovat mitä mukavimmat jalassa ja nuo raidat saavat sydämeni sykkimään ihastuksesta! Syksyn vaatehankintoja silmällä pitäen haluan ehdottomasti raitoja myös paitoihin lisää.

Raitahousut olivat mukana myös Pariisin matkalla ja pääsivät käyttöön sunnuntaina, kun ilma oli hieman pilvinen. Tallustimme Champs Elyséella kaupoissa ja kävimme kevyellä lounaalla. Päivä oli todella mukava ja leppoisa. Kulttuuriakin ehdimme hieman kokemaan, sillä kävimme Louis Vuitton museossa. Näyttely oli ehkä hivenen korkealentoinen omaan makuuni, mutta oli todella mielenkiintoista nähdä itse museo. Suosittelen poikkeamaan mikäli suuntana on Pariisin LV!

Sunnuntain asussa päälläni oli matkalla ostamani Uniqlo merkin 100% villaneule. Aivan loistava hankinta ja vielä suhteellisen edullinenkin. Neuleella oli nimittäin hintaa 39€.  Täysin villaisesta yksilöstä mielestäni varsin kohtuullinen summa. Syksyn lähestyessä mieli selvästi halajaa ja haikailee jo tällaisia pehmeitä ja laadukkaita juttuja, joihin voi käpertyä ilmojen viiletessä. Kiitos tästäkin vinkistä kuuluu ihanalle Maija-muruselle, joka oli samaisen neuleen hankkinut muutama päivä aikaisemmin.

Matkan jälkeen kotona riittää hommia (siivousta, pyykin pesua yms) ja niiden lisäksi kädet tuntuvat olevan täynnä töitä nyt enemmän kuin koskaan. IHANAA sanon vaan! Totesin juuri tänään Eetulle,  että miten onnekas koenkaan olevani, kun saan tehdä asioita joita rakastan. Vaikka lomat ja kaikki uudet kokemukset ovat elämän rikkaus ja suola niin voihan pojat, että rakastan ihan tätä perus arkeakin äärimmäisen paljon! Hyvässä suhteessa kaikkea niin mieli pysyy virkeänä ja osaa nauttia joka hetkestä.
Oikein ihanaa ja aurinkoista päivää!:) 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Merenhelmi
    20.8.2013 at 16:06

    Voi miten kauniita kuvia :) Olen innostunut myös raidoista, etenkin tykkään raitapaidoista yli kaiken. Teilä oli varmasti mitä ihanin loma, tosi kivoja kuvia olet laittanut matkaltanne <3 Ja perusarki on kyllä niin mahtavaa kun sen oikein oivaltaa. Aloitan maanantaina opiskelut Jyväskylässä ja oon hurjan onnellinen kun saan muuttaa Ollin kanssa yhteiseen asuntoon järven rannalle ja opiskella, sekä elää ihanaa arkea ! <3 parhautta!:)

    Kiitos aina yhtä piristävästä blogista Mona :)

    • Reply
      Mona
      20.8.2013 at 21:31

      Kiitos murunen <3 Oot ihana<3 :) Mä oon tosi iloinen sun puolesta!! Niin mahtavaa, että sun syksy on täynnä vaikka mitä upeita juttuja:') Haleja ja pusuja murmeli<3

  • Reply
    Kati
    20.8.2013 at 17:14

    Mistä olet hankkinut tuo Uniqlon neuleen? Se näyttää juuri sellaiselta perusneuleelta, jonka tarvitsisin, mieluiten monessa värissä :D

    • Reply
      Mona
      20.8.2013 at 21:31

      Tuolta Pariisin reissulta ostin! :) Tuo on kyllä aivan ihana ja monikäyttöinen:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *