9.8.2013

Meidän olohuoneessa

Aloitin aamun kuvailemalla meidän olohuonetta. Edelleenkin valaistus on täällä ihan mitä sattuu, koska ikkunat ovat peitettynä pressuilla parvekeremontin takia. Mutta kyllä näistä nyt hieman esimakua saa.
Eilen uuden sohvan kunniaksi ostamani ruusut…;)

Monet ovat kyselleet meidän olohuoneen lampusta. Kyseinen lamppu löytyy Sokoksen valikoimasta ja on merkiltään By Rydéns. Löytyy täältä. (Adlink) Tiedättekö, kun etsin tuota lamppua Sokoksen sivuilta yllätyin erittäin positiivisesti heidän asiakaspalvelusta! Nimittäin hetken surffailtuani ilmestyi ruutuun palveluneuvojan chatti, jossa kysyttiin voidaanko olla avuksi ja etsinkö jotain tiettyä!? Wou!! Huippu hyvää asiakaspalvelua, mä tykkään ja peukutan todella isosti!!:) Jäi super hyvä fiilis. 

Sohvan (Innovation splitback) saavuttua seuraaviin hankintoihin kuuluu uudet tyynynpäälliset sekä sohvapöytä. Missonin tyynyt ovat olleet päällimmäisenä mielessä, mutta toisaalta tykkäisin myös jostain todella simppeleistä tai sitten perus raitaisista. Mitä mieltä te olette? :)
Sohvapöydäksi olen haaveillut HAY tarjotinpöytää. Myös tämä, tämä ja tämä ovat to die for sohvapöytiä. Jep, lista on loputon.. Toivon aina, että omaisin vähän rajoittuneemman maun jolloin valitseminen olisi huomattavasti helpompaa.  (Adlinks)
Isoin projeti olohuoneeseen (ja koko muuhunkin asuntoon) on kuitenkin listojen laitto. Tavoitteeni oli, että saamme asennettua listat tämän kesän aikana. Huonolta kuitenkin näyttää. Isäni piti tulla avuksi urakkaan, mutta hän satutti itsensä todella pahasti putoamalla katolta!:( Raukka on joutunut nyt tylsistymään jalka kipsissä. Hän lukeutuu niihin ihmisiin, jotka touhuavat ja tekevät jatkuvasti jotain. Hänellä on aina menossa jokin projekti ja voin vain kuvitella miten raastavaa on, kun ei pääse liikkumaan kunnolla. Tulossa on vielä toisenkin jalan leikkaus, joten ihan ensi kuussa hän ei vielä ole iskussa. Onneksi kuitenkin vain paikkoja meni rikki, eikä mitään vakavampaa sattunut.  Tekee ehkä hänelle välillä ihan hyvää pakosta välillä rauhoittua;) Tekisi varmasti itsekullekin, kröhöm nimimerkillä mitä tarkoittaa pysähtyminen?? :D Ei taida omena kauas puusta pudota.
Listojen laitto siis venähtää taas ties kuinka pitkälle. Olen vakaasti jo alkanut harkitsemaan ammattilaisen palkkaamista. Onko jollakin suositella hyvää remppamiestä Turusta? 
Seinille olohuone kaipaa myös taidetta. Pinterest toimii hyvänä isnpiraationa tämänkin saralla. Kyllä kodin sisustaminen ja laittaminen on vaan kivaa puuhaa. Vielä kun voittaisi lotossa ja saisi muutaman tunnin ylimääräistä vuorokauteen niin hyvä olisi;) 
Ai niin myös tuo ruokapöytä on lähdössä vaihtoon! Mikäli jollakin on kiinnostusta ostaa tämä Ikean Torsby mallinen pöytä niin voi ehdottomasti laittaa viestiä monasdailystyle@gmail.com. Pöydän ovh. on 179€. Tykkään kyllä edelleen kovasti tuosta pöydästä, mutta haluamme tuohon huomattavasti pienemmän pöydän, jotta saadaan vähän enemmän tilan tuntua huoneeseen. 
Mitäs mieltä olette uudesta sohvasta ja olohuoneesta ylipäänsä? Olisi aivan huippua saada teidän ideoita ja mielipiteitä esimerkiksi juuri noista sohvatyynyistä, sohvapöydästä ja taiteesta! Millaisia juttuja te valitsisitte tähän 60-luvun kerrostalon kaksion olkkariin? :)
Pst. Muistakaa käydä osallistumassa ihanan Jurliquen seerumin arvontaan täällä!! :)

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2013 at 10:28

  Mona, se on valaisin ei lamppu. Lamppu on se mikä laitetaan valaisimen sisään, se mistä tulee valo :D oon käyny sisustuskoulun ja aina täytyy vähän korjailla jos joku sanoo valaisinta lampuksi.

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 10:36

   Hihihi :D Mä oon ihan amatööri näissä hommissa;DD Kiitti korjauksesta, koitan ens kerralla muistaa oikeat termit :)

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2013 at 11:49

  Ei se mitään kun Monan lukijat ovat ihan yhtä tonttuja… :) ymmärsin heti mitä tarkoitettiin “lampulla” Meillä Turun murteessa lampulla tarkoitetaan valaisinta ja
  lamppua

  Mistä “tv-taso”?

  Å-M

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 11:53

   Hihih :D Hyvä, että tuli selväksi mitä tarkoitin;) Tv-taso on Ikeasta!! :) Se on aika näppärä ja tosi tilava. Pienessä kodissa kätevä, kun saa tavaraa piiloon noihin laatikoihin :) (koitin etsiä netistä tuota samaa, mutta en hitsit löytänyt!:( )

 • Reply
  Katya
  9.8.2013 at 12:12

  Tonnehan menis vaikka millaset sohvatyynyt, ja niillähän saa myös ilmetta muuteltua aina kivasti :) Vitsi mullaki on kauhee sisustuskuume päällä, harmimku tässä mun 20 neliössä ei oo oikein mitään sisustettavaa! :D Mutta sit kyllä sisustan ja kunnolla, ku pääsen tästä joskus pois muuttaan! :p

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:11

   Totta tyynyillä saa aina hurjasti muutettua ilmettä! :) Hih, no mutta nyt voi aloittaa jo suunnittelun ;) Onneksi on pinterest!!!! :D

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2013 at 12:43

  Näyttää oikein kivalta ja raikkaalta! Valkoinen väri on kyllä sisustuksessa ihan ykkönen. Pienempi ruokapöytä (neljän hengen?) on mielestäni oikein hyvä idea. Valkoisena ostaisin senkin. Uusi sohvanne on tyylikäs ja sopii hyvin valaisimen kanssa. Telkkariseinälle laittaisin tosiaan pari taulua (ei sellaista yhtä megaisoa, joita saa esim. Ikeasta, mun mielestä aika mauttomia..) Teettäisin pari omaa mustavalkoista valokuvaa tauluksi, esim. Venetsiasta ;) Lisäksi vaihtaisin mustan maton johonkin kevyempään (esim. hillittyyn kuvioon tai harmaasävyiseen mattoon?), mutta muuten näyttää ihanan yksinkertaiselta ja avaralta. :)

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:12

   Oi kiiiitos ihana sinä huisin kivoista vinkeistä!!! <3 <3 Olet tosi ystävällinen kun annoit aikaasi ja kirjoitit näin kattavan kommentin, Kiitos!!:) Joo, 4 hengen pyöreä pöytä olisi mielessä:) Ja tarvittaessa siihen sit vois ahtaa muutaman tuolin lisää:)
   Ja kyllä, aamen tuon maton vaihtaisin minäkin!!! :D Olen katsonut paljon vaihtoehtoja, mutta kaikki joihin olen ihastunut ovat olleet way toooooo kalliita..:/ Mutta etsintä jatkukoon :)

 • Reply
  Janet
  9.8.2013 at 13:28

  Meillä kesti kans kaks vuotta muuttamisen jälkeen saada listat laitettua niin lattian kuin katon rajaankin. Viimesellä kun hermo meni ja mun mies kävi hommiin, niin se olikin ohi ihan hujauksessa. Meillä oli kyllä omasta takaa ihan vehkeet ja vermeet, eli sirkkeli ja naulapyssy. Kyllähän Eetukin varmasti homman osaisi tehdä :)

  Ja miten hyvältä uusi sohva näyttääkään. Siis niin hyvän valinnan teitte :)

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:13

   Hih, mä näytän tän Eetulle ja sanon et nyt se on semmonen homma et ne vaan täytyy laittaa;) Kiitos Janet <3 <3 :) Mä oon kyllä niin tyytyväinen tohon :) Ihanaa kun on vihdoin kauan haaveilemani valkoinen sohva kotona :)

 • Reply
  Suvi
  9.8.2013 at 13:53

  Wau mikä sohva. Tosi hieno. :) Mä ainakin sanon kaikkia valaisimia lampuiksi. :D T. toope

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:14

   Kiitos paljon Suvi!! :)

 • Reply
  Casey Sorrell
  9.8.2013 at 14:46

  Wow what a great job decorating it looks fantastic nice and bright but still comfortable.

  http://www.caseyslife365.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:14

   Thanks Casey <3 Really nice to hear <3 :)

 • Reply
  Sarafina
  9.8.2013 at 18:53

  Ihanalta näyttää ja uusi sohva on upea! Meillä on Hayn Tray-pöytä sohvapöytänä ja vitsit että vieläkin tykkään siitä. Niin yksinkertainen ja taipuu moneen eri juttuun. Välillä siirtelen sitä ympäriinsä ja tällä hetkellä se on esimerkiksi makkarissa apupöytänä. :)

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:15

   Kiitos Sarafina!!:) Oi sitä mäkin mietein että jos joskus sattuis kyllästymään siihen tv-pöytänä niin sitten vois laittaa vaikka mihin muuallekin!! :)

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2013 at 20:54

  Heippa, mitkä ovat pöydän mitat? Kuuluvatko tuolit mukaan? :)

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2013 at 21:58

  itse jättäisin tuon tarjotinpöydän pois vaihtoehdoista, koska siitä on hankalaa pyyhkiä esim. muruja tai muuta likaa pois! kannattaa siis ottaa tämä huomioon:-)

  • Reply
   Mona
   9.8.2013 at 22:16

   No juu tuo on tietty totta.. Toisaalta muruja siinä tuskin kauheesti tulisi olemaan kun me aina syödään ruokapöydän äärellä. En uskalla päästää Eetua ainakaan tuohon valkoiselle sohvalle ruokien kanssa ;) Hih :)

 • Reply
  Alisa // More precious than gold
  10.8.2013 at 08:15

  Onpas nätti sisustus, rakastan itsekin valkoista sisustuksessa, se tuo jotenkin ihanasti raikkautta ja tilan tuntua! Yksi mutta siinä kuitenkin on, ostin nimittäin valkoisen nahkasohvan itsekin tuossa vuodenpäivät sitten, ja voit kuvitella miltä se näyttää nyt, kun meillä on ranskanbulldoggi :D Ei ehkä “ihan niin” valkoinen enää :D Nyt on tulossa sitten vauvakin, joka kasvaessaan kyllä varmasti pitää myös huolen, ettei sohva pääse ainakaan liikaa loistamaan valkoisuudellaan ;D Hih, mutta siis tosi kaunis koti teillä, ihanan raikkaan näköinen! :)

 • Reply
  remonttia..
  11.8.2013 at 10:03

  kyllähän listojen laiton pitäisi sujua ilman remppamiestäkin ;) sanot miehelles et jos nyt ei ala onnistua niin itse laitat, onnistuu se naiseltakin ;)

 • Reply
  Veronica
  11.8.2013 at 19:16

  Tooosi hyvältä näyttää sohva! :) Listat on kyllä oikeasti helpot pistää, meiltä saa ainakin tarvikkeita siihen lainaan jos tarvis, tai ei ne mulla itsellä ole mutta mun siskon mies joka osaa homman ku homman :) Itsellä meni pienen pintaremontin jälkeen 2 viikkoa listojen laittoon, kunnes tajusin kuinka yksinkertaista se onkaan :D (tai siis oikeasti katsoin vain vierestä, ehkä se vain näytti helpolta ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.