8.8.2013

Levikset repee

Huh hei miten kuuma tänään on taas ollut! Meillä on kotona noin sata astetta, eikä sitä yhtään helpota se, ettei ikkunoita tai parvekkeen ovea voi avata. Innostuin vielä aamulla järjestelmään kaappeja uuteen uskoon eli melkoisen nihkeissä merkeissä menty tämä päivä. 
Päivällä kävin yhteistyökumppani Tommilla hieronnassa. Luulin, että niskat ja hartiat eivät tällä kertaa ole niin jumissa kuin normaalisti, mutta olin väärässä! Pökkelöhän mä olen jatkuvasta koneella istumisesta. Tommi on kyllä huippu taitava hieroja ja voin erittäin lämpimästi suositella häntä. Tosin hän on niin kova höpöttämään, että kannattaa aina varata hiukan extra-aikaa!;D Ainiin tällä kertaa Tommi niksautti niskahieronnan yhteydessä korvat!!! Jep, korvat! Olin vähän, että whaaaat, mutta kyllä se vaan toimi! Koko pää on nyt ihan pehmeä. Taisi olla kyllä jo ennen hierontaakin;)
Hieronnan jälkeen suuntasin kaupungille Siirin kanssa, joka nappasi kuvat päivän über rennosta asusta.

Nämä By Malene Birger farkut ovat olleet yhdet tämän kesän suosikkini. Ihanan rennot ja mukavat päällä. Sain ne blogiyhteistyön kautta Turun ihanasta Jenny’Storesta. Aikaisemmin pyydettiin kuvaa nämä päällä takapuolesta, joten tässäpä ahteria olkaa hyvät. Aika lättänän pyllynhän nämä tekevät, mutta ei tuo haittaa! Liu Jo farkut on onneksi olemassa niitä päiviä varten, kun haluaa kunnon muhkutakapuolen;)

Ja siis näinhän ne poseeraukset oikeasti menee… Levytän!
Mukava rento päivä siis takana. Ilta on mennyt töitä tehdessä naama kiinni tietokoneessa. Ai niin, hain tänään valkoisia ruusuja uuden sohvan kunniaksi. On se vaan niin ihana. Mutta tiedättekö, en malttanut eilen istua siinä lainkaan. Katselin vain ihailevin huokauksin keittiön pöydän äärellä meidän uutta valkoista sohvaa ja tein suunnitelmaa miten vuorata se tarpeeksi hyvin, ettei Eetu suttaa sitä heti ensimmäisen viikon aikana. Tänään illalla maltoin tulla istumaan jo sohvan eteen ja nojata siihen. Ehkä huomenna maltan kellahtaa siihen ihan istumaankin. Tai sitten olen vain liian tottunut viettämään aikaa meidän olohuoneen lattialla. Sitä se parin kuukauden sohvattomuus teettää. Lattiallakin on ihan kiva olla.
Seuraavaksi iltateen ja kirjan kimppuun. Taidan käydä myös muutaman lemppariblogin läpi. Oli muuten huippu ihana ylläri lukea tänään kivoja uutisia yhden murusen blogista!:)
Ps. NLY Shoes kamppiksessa kaikki merkin kengät -20% alessa!!:) 
Kamppikseen täältä! (Adlink)

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Reetta
    8.8.2013 at 21:33

    Mona, oot ihana!! Se on niin kivaa, ettei itseään tartte ottaa aina niin vakavasti. Repesin tuolle pää pehmeenä jutulle, niin se on täälläkin, aina ;D

    • Reply
      Mona
      8.8.2013 at 21:46

      Hihihi:D Sä se ihana itse aurinko olet <3 <3 :)

  • Reply
    Sonja
    8.8.2013 at 21:40

    Hassu Mona ;) Ihana asu jälleen!! :)

    • Reply
      Mona
      8.8.2013 at 21:48

      Hih :DD Muru pitää treffata pian!! Viime kerrasta on jo ikuisuus!:(

  • Reply
    Rosita
    8.8.2013 at 22:35

    Haha mainio vika kuva! Itsekin pääsen lauantaina piiitkästä aikaa hierontaan, ahh! :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 17:25

      Hih :D Juu mun perus pose;)
      Jee, hieronta rules!! :)

  • Reply
    Anonymous
    9.8.2013 at 06:53

    Mona, mistä noi sun ihanat ballerinat ovat? haluisin just ton tyyliset kans :P *kuolaa*

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 17:26

      Ne on Carolina Herreran! :) Oon hankkinut ne reissusta, joten en osaa sanoa mistä vois löytyä:(

  • Reply
    Siiri
    9.8.2013 at 08:22

    IHIHIHI voi sinnuu :'D <3 ihana, kaunis & hassu <3

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 17:26

      Hihih :DD Hömelö, mikä hömelö;)

  • Reply
    Jossu
    9.8.2013 at 10:20

    ahaahaa, ihania poseerauksia :'D olet mahtavan spontaani Mona! Itsekin ostin viikolla ensimmäiset boyfriendit ja vaikka ne todella littanan peffan luovatkin, ovat ne niin mukavat ettei niistä voi olla tykkäämättä :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 17:26

      Hih, välillä ehkä vähän liiankin;D Joo kyllä ne poikkikset on vaan niin kivat et hiukan lättäpylly ei haittaa yhtään!! :)

  • Reply
    Janet
    9.8.2013 at 13:26

    Voi Mona, sä oot ihana ♥ Ja miten sait nauramaan tolla vikalla kuvalla ;) Ihan mahtava. Tolleen sitä pitääkin ottaa, osata repäistä ;) Asu taas kerran ihana :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 17:27

      Janet sää oot ihana!!! :) Hih, juu mun perus pose se siinä ;DD Kiitos murunen<3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *