3.8.2013

Insta lately

1. Rento päivän asu. 2. Kynsien laitossa Piritalla! Kurkkaa Pirita muuttaa! postaus. :) 3.Tintåssa työtapaamisessa. 4. Kenenkäs muun kuin ihanaakin ihanamman Jurliquen maahantuojan Marian kanssa! :) 5. Salilla kadonneiden lihasten metsästystä. 6. Inspiroitumista häälähteä lukiessa. 7. Ystävän ja hänen über suloisen portugalinpodengon kanssa kävelyllä. 8. Siivoilua kotona. 9. Kullan kanssa ulkona syömässä. 10. Kylässä Helsingissä ystävän luona. 11. Pöytä notkui toinen toistaan ihanampia herkkuja:) 12. Fontanan luonaalla rakkaan ystävän kanssa.

@Monasdailystyle

Hmmm.. Aika paljon on ollut kaikkea herkullista ainakin instagramin puolella!;) Tosin oma ruokavalio on pysynyt melko tiukassa kuosissa ja siitä maha kiittää edelleenkin. Onneksi ulkona syödessäkin pystyy todella hyvin soveltamaan ruokia. Olen nyt jo tottunut siihen, että lähes jokaisessa annoksessa joudun jonkun osuuden vaihtamaan. Aina se ei onnistu kaikissa paikoissa, mutta erityiskiitosta viime aikaisista paikoista saa Tintå ja Torre. Fontanassa onnistuu kyllä pienet soveltamiset, mutta toivoisin sinne vielä lounasaikaan lappuja, joissa olisi tarkemmin sisältääkö tuotteet maitoa ja viljoja. On ikävä joka kerta kysyä erikseen kokilta, että onko tässä, entä tässä…. :D Monissa ravintoloissa on lämpimissä ruuissa merkinnänt vähälaktoosisuudesta ja gluteenittomuudesta, mutta usein unohdetaan ne ihmiset, jotka tarvitsevat kokonaan maidottoman tiedot. Kylmien salaattien ja muiden lisukkeiden joukossa ei yleensä ole minkäänlaista tietoa mitä ruuat sisältää.. Pienet lappuset ruokien kylkeen olisi siis erittäin toivottu juttu monessa ravintolassa! :) Ja myös pieni koulutus tarjoilijoille. Harmillisen usein tarjoilijat eivät tiedä tuon taivaallista mitä missäkin on. Itse sain lemppari ravintolassani kerran majoneesia, jonka ei pitänyt sisältää lainkaan maitotuotteita. Jälkeenpäin selvisi, että majoneesi sisälsi ihan tavallista jogurttia..:D Eli näissä kannattaa itse olla todella tarkkana ja vähän jopa kyseenalaistaa sitä mitä sanotaann..
No mutta se siitä saarnasta! :D Mitäs teille kuuluu?? Kertokaahan vähän mitä teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu? Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee nauttimaan auringosta ja lämpimästä ilmasta:)
Me suunnataan seuraavaksi pyörillä Naantaliin!! :) Pus ja haleja 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    suppu
    3.8.2013 at 11:43

    Täälläkin elellään “vatsan ehdoilla”. Tosin eilen en (jäätelöannos) ja herranjumala mitkä vänteet ja vatsakivut oli!! Onneksi ei ollut illaksi suunnitelmia, koska ei olisi pystynyt lähteä kotoota minnekkään, huh.

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:52

      Kyllä, sitä todellakin tietää jos on syönyt jotain ei sallittua:/ Itseäni on nyt uuden ruokavalion myötä helpottanut eniten se, että nyt tiedän tarkalleen mistä maha tulee kipeäksi. Aiemmin kun se saattoi olla aina kipeä vaikka kuvittelin syöneeni oikein. Tärkeää onkin löytää se itselleen sopiva ruokavalio:)
      Toivottavasti siellä jo parempi olo <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *