2.8.2013

Perjantain kuulumisia

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin perjantai sekä Turussa että Salossa. Kävimme tosiaan siis Salossa hoitamassa asioita ja samalla tietysti äidin luona. Aamupäivällä sain vihdoinkin vietyä Punton kilvet katsastusasemalle. Nyt se on sitten virallisesti hyvästelty;D Kyllä on orpo olo ilman autoa.. Saa nähdä hankitaanko ihan heti uutta. Auton pitäminen, kun on ihan törkyisen kallista puuhaa. Mutta kyllä mulle joku kiva Porsche kelpaisi;)

Illalla oli vielä tarkoitus suunnata ystävien kanssa iltaa viettämään, mutta molemmat olivat kotiin tullessa aivan puhki poikki väsyneitä. Täällä perjantain sujuu siis tuttuun tapaan hyvin rauhallisissa merkeissä. Ajattelin nukkua pitkät yöunet ja herätä aamulla rauhassa. 
Huomiselle on luvattu aurinkoa ja 26 asteen lämpö, joten ajattelimme suunnata päivällä pienelle pyöräretkelle!:) Ei nimittäin tee mieli olla tärpätin ja maalin hajuisessa kodissa. Kyllä, täällä meillä haisee ihan kamalalle!! Parvekeremontti etenee ja parvekkeen lattiaan laitettiin jotain aivan järjettömän typäkkää tavaraa. Viimeiset kolme päivää on mennyt melkoisissa höyryissä. Ensimmäisenä yönä en saanut edes nukuttua kunnolla kamalan hajun takia.. No onneksi remontti alkaa olla loppusuoralla…

Nyt siis rentoilua tämä ilta. Muutama kupillinen terveellistä teetä nassuun ja kirjan kanssa peiton alle. Unta ei tarvitse kauan houkutella!
Kuullaan pian ja oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!:)
Ps. Kuvissa asua alkuviikolta, kun kävin rakkaan ystäväni kanssa Fontanassa lounaalla. Tänään taisi olla historiallinen päivä, kun en ottanut yhtään kuvaa!! :D (Ellei instagramia lasketa;) @Monasdailystyle )




You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Reetta
    2.8.2013 at 22:28

    Ihanaa viikonloppua sinne! Haha, joo auton pitäminen on kallista ja meillä on niitä nykyään kaksi. Joo, tiedän että olemme hulluja ja mukavuudenhaluisia ;) Mutta asummekin 10km päässä työpaikoistamme ja kouluista, enkä pääsisi bussilla edes töihin klo seiskaksi aamulla..

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:46

      Kyllä se auto vaan niin paljon helpottaa! Mulla on melkein aina ollut auto käytössä joten saas nähdä miten pitkään maltan olla ilman;)

  • Reply
    Anonymous
    3.8.2013 at 07:06

    Voi että, kun tulen aina hyvälle tuulelle luettuani blogiasi! Kiitos siis paljon päiviä piristävästä blogistasi! :)

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:46

      Voih, ihana sinä:') Kiitos <3

  • Reply
    Anonymous
    3.8.2013 at 07:50

    Varoppa vaan sanojasi! Pian Porche ottaa yhteyttä ja ehdottaa blogiyhteistyötä… :)

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:46

      Hihihhih :DD SItä odotellessa :DD

  • Reply
    Kukka
    3.8.2013 at 09:06

    Heippa Ihana :) täällä taas ollaan! Reissut takana ja voi vitsi miten ihana kesä mulla olikaan! Viikolla reissasin vielä kotimaassa, tänäänkin lähdetään jonnekin, vielä ei tiedetä minne :) mä muistelin, että juhannukselta alkaa mun “blogihiljaisuus” eli aika monta postausta on lukematta. Teidän kihlajaisia vietin Dresdenissä :) Onneksi Facebookista näin uutisen ja onnittelin <3

    Ihanaa lauantaita, luvattiin hellettä, mutta tää on pilvikerros… Pus <3

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:47

      Muruu <3 <3 Kiitos vielä <3 :) Reissut on parhautta <3 <3 :) Ihanaa lauantaita sinne myös <3 <3 :) Pus <3

  • Reply
    Konkistadori
    3.8.2013 at 11:11

    Noi “diivalasit” sopii sulle kuin nakutettu! Oih :) Very Audrey Hepburn of you.

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:48

      Hih, kiitos paljon Konkistadori <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    3.8.2013 at 11:45

    Voi Mona, pakko oli tulla kommentoimaan että noi kaks ekaa kuvaa on ihan kuin jossain etelä-Euroopassa otettuja. Très chic! Mukavaa viikonloppua! :)

    Krisu

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:48

      Voi Krisu, kiitos paljon <3 :) Samoin sinne oikein kivaa vkl:a!! <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    3.8.2013 at 18:05

    Miten paljon olet laihtunut tään uuden ruokavalion myötä? Näytät nimittäin todella laihalta!

    • Reply
      Mona
      3.8.2013 at 19:49

      En oo kauheesti laihtunut, mutta lihaskunto on kyllä laskenut:( SItä tässä koitan taas saada kohotettua, kun salillakin jaksaa taas käydä!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *