29.7.2013

Ystävän koti

Lupasin eilen kuvia ystäväni kodista ja tässä tulisi pieniä detailseja heidän aivan ihastuttavasti yksiöstä Ullanlinnassa. Vanhan talon yksiö oli todella tunnelmallinen ja se oli remontoitu hyvällä maulla. Itse rakastuin asunnon valoisuuteen ja todella korkeaan huonekorkeuteen.

Yksiöön oli rakennettu kaunis parvi, joka teki tästä melkein kaksion! Aivan ihana!:)

Jälleen kerran oma sisustusvimma sai lisää intoa. Hih, ei paranisi käydä lainkaan ystävien luona kylässä;) 
Eilinen ilta meni muuten ihan yhdessä hujauksessa. En ehtinyt (lue jaksanut) tulla bloginkaan puolelle enää myöhemmin vaan nukahdin taas aivan liian moneksi tunniksi päikkäreille. Illalla kävimme vielä kullan kanssa ulkona syömässä. Tuntuu, ettei meillä ole ollut viimeisinä viikkoina juuri lainkaan yhteistä kahdenkeskistä aikaa. Vuorotelle molemmilla on ollut omia menoa ja ne ovat menneet ihan ristiin. Vaikka sitä joka päivä toisen näkeekin, niin äkkiä tulee ihan ikävä, kun ei ehdi enempäää viettää yhteistä aikaa. Tällä viikolla on taas miljoonan asian hoitoa ja kohta pitäisi alkaa miettimään taas jo opiskeluitakin. Mihin tämä aika oikein menee?? Nyt painun taas toimistolle! Kuullaan! 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LeAnn
  29.7.2013 at 08:06

  Kaunis koti ystävälläsi. ♡ Ihania pikkujuttuja ja kokonaisuus toimiva. Tykkään. :-)
  Ihanaa viikkoa ihana Mona. :-)

 • Reply
  sonjaannaemilia
  29.7.2013 at 21:19

  Voi miten ihanan näköinen koti ystävälläsi on! :-) Mahtava toi parvi -ratkaisu ja todella kivoja yksityiskohtia!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *