29.7.2013

Kutsu

Innostuin ostamaan hempeän häälehden kotiin inspiraation lähteeksi. Taidan olla jo hieman onnesta ja häistä sekaisin;) Vaikka alustavasti olemmekin sopineet, että pidämme häät vasta 2015 niin olen nyt jo innoissani kaikesta suunnittelusta. Tosin toivoisin omaavani tarkemman ja rajoittuneemman mauan. On melko haastavaa, kun tykkään vähän kaikesta! Miten ikinä osaan päättää kaiken tärkeää päivää varten.. Olen muuten aloittanut keräämään erilaisia hääaiheisia kansioita Pinterestiin. Käykäähän ihmeessä seurailemassa ja kurkkaamassa sielläkin puolella!:) I Do!– kansioon olen esimerkiksi keräillyt kaikkia kauniita kuvia häihin liittyen.
Häälehden lisäksi hankin tarvikkeita kutsukortteja varten! Ihan en sentään vielä hääkutsuihin (ei ole päivämääräkään vielä tiedossa;) ) vaan meidän kihlajaisjuhlien kutsuja varten!:) Äiti halusi ehdottomasti järjestää molempien perheille pienen kahvittelun:’) Pidämme juhlat tosin vasta muutaman kuukauden päästä, mutta hyvähän se on olla ajoissa;) Olen todellakin ihan sekaisin kaikesta häihin liittyvästä:D

Seuraavaksi siis väsäämään kutsuja rakkaille!:)

Keräilen tässä pikkuhiljaa näitä häihin liittyviä postauksia tuonne wedding– tunnisteen alle. Mikäli tulee mieleen, joitain postaustoiveita aiheeseen liittyen laittakaa ihmeessä viestiä kommenttiboksin puolelle!:)

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Celina
    29.7.2013 at 20:22

    Oooh, ihanaa!! Meillä vierähtänyt pian vuosi kihlauksesta ja olen kyllä onnellinen, että meilläkin jäi kaksi vuotta aikaa suunnitella <3 Vuodessa ehtii mieli jo muuttua niin moneen kertaan, mutta nyt on kyllä pääosin kaikki suunnitelmat selvillä ja isoimmat asiat hoidettu :) Nyt siis vain odottelemaan ensi kesää ja omia häitä <3 Kiva siis seurailla teidänkin suunnitteluja! :)

    • Reply
      Mona
      29.7.2013 at 21:17

      No niinpä, voin vaan kuvitella miten monta kertaa sitä tuleekaan vaihdettua mielipidettään:DD Aika kiva, että nyt jo teillä kaikki suunniteltuna!!:)

  • Reply
    Elizabeth Rinne
    29.7.2013 at 21:07

    Oi että, hääaiheet ovat aina lähellä sydäntä eli antaa palaa vain!;-) Niin ja sydämelliset onnittelut tietenkin, ihanaa! ♡

    Ja täällä päässä inspiroituminen hääaiheista on ainakin taattua! :-)
    Tosin täälläkään päässä ei ole päivää (vuodestakin tiedetään sen verran, että lähitulevaisuudessa jahka valmistun korkeakouluahjostani,ja tämän lapsiperheellisen rahallinen arki helpottuu, kun yhden sijaan molemmat käyvät töissä eli on sitten sitä varaakin toteuttaa kummankin hääunelmia mistään tinkimättä -häät kun ovat sen kerran elämässä) lyöty lukkohon.
    Eihän tässä olla kihloissakaan oltu kuin… en tiedä osaanko laskeakaan niin monen vuoden taakse :-D Toisaalta, näin on juurikin täydellistä koska moon melko pedanttinen tapaus eikä ole mitään selkeää visiota sillä -kuten teikälääselläkin- omaan rajoittamattoman maun eli suunnitteluaikaa tarvitaan ja tunnetustihan vuodet kuluvat vilisten silmissä -aivan kuten tähänkin saakka! :-)

    • Reply
      Mona
      29.7.2013 at 21:19

      Jee kiva kuulla, että nääkin on sitten toivottuja!:) Hih, vuodet todellakin vilisee silmissä! Mihin tää aika oikein menee??:)

  • Reply
    Jaana
    29.7.2013 at 22:04

    Oih häät! <3 Ihana juhla, mutta ääretön runsaudenpula aiheutti tuhottomasti päänvaivaa ainakin itselleni. Monta kertaa lausuin ääneen, omia häitä suunnitellessä, että voi kun olisi vain muutama hääpuku/kutsukorttimalli/kimppu/kampaus jne. mistä olis pakko valita omansa, vaan kun niitä vaihtoehtoja on loputtomasti ja kuitenkin vain yksi päivä, joka vietetään toivottavasti vain kerran elämässä :-). Ihanat muistot on omasta hääpäivästä, mutta vieläkin hintsusti mieltä kaihertaa, etten pysynyt alkuperäisessä suunnitelmassa pukuni suhteen….se piti olla merenneitomallia….:-S

    Onnea matkaan huimaan hääviidakkoon, sinne eksyy helposti ;-)

    • Reply
      Mona
      30.7.2013 at 08:00

      Hih, runsaudenpula on kyllä hyvä sana!!! Siltä musta on nyt jo tuntunut!! :DD
      Sun mekko oli upea ainakin kuvista <3 <3 Sä sä vielä upeempi kaunotar <3 :') Pus ja haleja <3

  • Reply
    Anonymous
    29.7.2013 at 22:43

    Hei! Voisitko kirjoittaa käyttämistäsi superfoodeista postauksen? Olisi mielenkiinoista lueskella mitä muutkin käyttävät. :) Kirjoitit muuten ajat sitten postauksen e-pillereiden lopettamisesta ja siitä lähtien ajatus muhi mielessä kun sitten lopetin n. kuukausi sitten! Vielä ei ole keho reagoinut mitenkään, jännityksellä odotan mitä tapahtuu.. Mutta kiitos silmiä avaavasta postauksestasi!
    T. Emmi

    • Reply
      Mona
      30.7.2013 at 08:10

      Moikka Emmi!:)
      Joo ehdottomasti voin tehdä postauksia noista:)
      TÄÄLTÄ löytyy itseasiassa yksi jo aiemmin kirjoittamani.Mahtavaa, että pilleri postauksesta oli hyötyä!!! :)<3

  • Reply
    Ulma
    29.7.2013 at 22:45

    Kaks vuotta oli meidänkin kihlauksen ja häiden välissä ja se oli just hyvä aika. Sai rauhassa miettiä et millaista fiilistä häihin haluaa ja muuttaa suunnitelmatkin kertaalleen. :) Kyllä se oma juttu tulee lopulta ihan omalla painollaan kun on saanut mehustella eri ideoilla jne. aikansa :)

    • Reply
      Mona
      30.7.2013 at 08:12

      Hei ihana Ulma!!! <3 :) Toivottavasti!! :D Mut joo mulla täytyy mieluummin olla enemmän aikaa ku vähemmän;)
      Sulla oli kyllä niin super kaunis puku että voi juku <3 :) Teidän äiti on kaikkeist taitavin!! <3 Pitäisi varmaan kysellä, josko hän loihtisi munkin tulevan puvun!:)

  • Reply
    Anonymous
    30.7.2013 at 10:31

    Oi ihania hääjuttuja! Toivoisin sellaista postausta, jossa kertoisit millaisista häistä haaveilet. Onko isot vai pienet, talvi vai kesä, perinteisiä hääleikkejä vai ei, perinteisiä tarjottavia vai jotain eksoottisempaa, limusiini vai hevonen jne :)

  • Reply
    Janet
    8.8.2013 at 07:39

    Voi kyllä hääjutut uppoaa aina! Eli pistä vaan postauksia tulemaan :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *