23.7.2013

Today’s wish outfit

housut Filippa K // sormus Syster P // rannekoru Syster P // laukku Urban Expression 
// kengät NLY shoes // paita Sally&Circle (Adlinks)


Ohhoh, mihin tämä aika oikein menee?? Ensimmäiset työpäivät loman jälkeen ovat menneet ihan rytinällä, enkä ole juuri ehtinyt bloginkaan puolella hääräillä. Teidän ihanien kommentteihinkin on jäänyt vastaamatta. Teen sen asap, kunhan saan vähän enemmän aikaa johonkin väliin. 
Töissä on mennyt ihan mukavasti vaikkakin kiirettä riittää loma-aikana enemmän kuin tarpeeksi. Myös kotona olisi tekemistä vaikka millä mitalla. Pölyiset nurkat odottaa imuria ja pyykkivuori alkaa muistuttaa Mount Everestiä. Eilen illalla nukahdin lattialle meidän “sohvatyynyille”. Tänään nukuin puolitoista tuntia pommiin ja heitin aamulla niskaan ensimmäiset kaapista löytyvät vaatteet. Hiukset kriisiponnarille ja ripsiin sen verran ripsaria, että näytin elävältä. Rakastan toimistopukeutumista, mutta ensimmäiset aamut eivät ole kovinkaan paljon jättäneet aikaa asujen pohtimiselle. Tästä viisastuneena päätän jälleen kerran suunnitella asun jo illalla valmiiksi! Tulen joka tapauksessa muuttamaan aamulla mielipidettä;)
Keräsin tuohon yllä olevaan kollaasin toiveasun, jossa voisin huomenna kipitellä toimistolle. Mukava vaalea kokonaisuus, joka on silti tyylikäs. Nuo housut kotiuttaisin riumusta kiljahdellen.
Nyt päätän lujasti, etten nukahda olohuoneen lattialle ja suuntaan kohti salia hikoilemaan, jonka jälkeen olo on taas uudelleen syntynyt ja pirteä. 
Sitä ennen taidan kuitenkin naatiskella kupposen kahvia;)
Super mukavaa ja energistä tiistaita kaikille!!:)


You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Miims
    23.7.2013 at 16:13

    Mulle aina nauretaan siitä kun laitan edelleen iltaisin laukun valmiiksi ja valitsen vaatteet :D oon kuulemma kuin ekaluokkalainen mutta eipä tule aamulla kiirus kun etsii tavaroita pitkin poikin asuntoa tai valkkailee vaatteita :) näin säästän aikaa ja saan nukkua pidempään :D

    • Reply
      Mona
      23.7.2013 at 21:56

      Hih, vitsit kun itsekin näkisin saman vaivan!!! :) Tänään tein jo sentään eväät valmiiksi ;) Vielä olis asu valkkaamatta:)
      Pidempään nukkuminen nimittäin kuulostaa niin paljon kivemmalta kuin aamulla kauhee paniikki kiire!

  • Reply
    Salla
    23.7.2013 at 22:57

    Moikka Mona!
    Kiitos tuhannesti ravintola-, ja kahvilavinkeistäsi täällä blogissa! Palasimme juuri ystäväni kanssa yhden yön ja kahden päivän mittaiselta Turku-reissulta, emmekä voisi olla tyytyväisempiä. Kävimme Tintåssa (kahdesti!) sekä Fontana di Trevissä, ja jäätelöillä vielä siinä italialaisessa paikassa Aurajoen rannalla (lähellä Föriä). Kiitos siis kovasti, ja kiitos myös aina iloisen mielen tuovasta blogistasi, on ihailtavaa, että on noin aurinkoinen! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *