18.7.2013

Viikonloppumatkalla pakkaaminen

Venetsiaan lähtiessä otin muutaman kuvan matkalaukkuun sujahtaneista vaatteista. Lomamme oli lyhyt viikonloppumatka perjantaista maanantaihin. Selvisin siis melko vähällä tavaramäärällä. Kuvissa näkyvien juttujen lisäksi viimetipassa lähti mukaan myös muutama extra juttu ja tietysti matkustusasu, joka ei tässä näy.
Mekkoja mukaan lähti kolme, joista jäi kokonaan käyttämättä vain yksi. Pakkaan melkein aina liian vähän kuin liikaa. Tällä kertaa voisi siis sanoa pakkailujen menneen lähes täysin nappiin, kun vaatteet riitti ja ainoastaan yhtä mekkoa en ehtinyt käyttää. Mekkojen lisäksi mukaan lähti kahdet shortsit. Toiset eivät näy kuvassa, koska ne heitin juuri ennen lähtöä matkalaukkuun. Siistimpiä paitoja otin mukaan vain yhden topin muodossa ja sen lisäksi muutaman ihan valkoisen perustopin. Yhdet bikinit ja yksi iso huivi. Kolmet kengät, joista kuvassa näkyy vain ballerinat. Toiset olivat Converset, joilla lähdin matkustamaankin ja myös lenkkarit lähtivät mukaan. Vöitä otin muutaman, yhden paksun ja yhden ohuen shortsien kanssa. Yksi hellehattu, aurinkolasit ja muutama käsikoru sekä tietysti kello. Laukuksi mukaan lähti ainoastaan Mulberryn Alexa ja LV:n Eva clutch.

Näiden lisäksi matkalaukussa oli tietysti alusvaatteita, matkalukemista, kameratarvikkeet, tietokone ja kosmetiikkaa. Seuraavaa reissua varten voisinkin kuvailla matkoille mukaan lähtevää kosmetiikka-arsenaalia!;)
Millaisia pakkaajia siellä ruudun toisella puolella ollaan? Pakkaatteko helposti ihan liikaa matkalaukkuun vai huomaatteko reissussa, että vaatteet alkavat loppua kesken?
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Anonymous
    18.7.2013 at 10:34

    Hyvältä ja kompaktilta näyttää :)

    Meillä on pian parin viikon reissu Ranskaan ja Italiaan, tiedän, että siellä on KUUMA, joten stressaan jo nyt, miten onnistun näyttämään siistiltä ja huolitellulta esim. Cannesissa ilman, että hiki virtaa ;)Pitää mietti todella tarkkaan mitä pakkaa, ettei ota mitään turhaa mukaan!!

    -hanna

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 11:16

      Hei mä mietein ennen reissua ihan samaa!!! :) Ja tuolla oli kanssa yli 30 kokoajan eli hiki todellakin virtas ihan oikenaan. ISOT arskat taitaa olla kaikkein paras keino näyttää “freshiltä! :DD ja vilpoiset liuhuvat mekot:) Ihanaa matkaa hei!!!! Voinko tulla matkalaukkuun mukaan???;) pus <3

  • Reply
    Helinä
    18.7.2013 at 11:30

    Ei ole koskaan loppuneet vaatteet kesken :), alusvaatteita olen joskus pitemmillä reissuilla peseskellyt vessan lavuaarissa. Yleensä vaatetta on liikaa, mutta ei hirveästi, sillä matkaamme miehen kanssa yleensä yhdellä isolla matkalaukulla ja yhdellä matkustamoon otettavalla.

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:33

      Me mennään yleensä ihan pelkillä käsimatkatavaroilla, mut nyt yks pieni laukku ruumassa:) Helpottaa aika paljon kosmetiikkaputeloiden kanssa…:)

  • Reply
    Mipsukka
    18.7.2013 at 12:48

    Uskaltaisin sanoa, että itsestänikin on kehittynyt ajan myötä aika hyvä pakkaaja ja harvoin on mitään turhaa mukana. Monesti jopa minun laukkuni on matkaan lähtiessä kevyempi kuin mieheni. :D Oli kivaa lukea pakkailuistasi. :)

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:33

      Hih, mulla ei sitä sentään koskaan tapahdu, mit pistän sen piikkiin et mä “joudun” aina ottamaan mukaan läppärin ja painavat kamerat;) Kiva et oli kiva lukea!!! :)

  • Reply
    Casey Sorrell
    18.7.2013 at 15:04

    pictures like this coming tomorrow on my blog but it's for a week of hiking, fishing, and swimming in waterfalls so will be a bit more casual.

    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  • Reply
    Jem
    18.7.2013 at 15:24

    Yritän kyllä varustautua kaikkeen, mutta pyrin valitsemaan sen verran monikäyttöisiä vaatteita, että niitä yhdistelemällä saisi asuja moneen menoon. Kengät ovat yksi hankalimmista, koska haluaisin jokaiseen asuun oman parin ;D Aina kyllä jotain unohtuukin, joten ensitöikseni matkakohteessa suunnistan usein tavarataloon täydennysostoksille :)

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:35

      Totta! Yhdistelyä kannattaa aina miettiä! :) Ja mä oon niin samaa mieltä, olis ihana ottaa jokaiselle asulle omat kengät mukaan;D

  • Reply
    Anonymous
    18.7.2013 at 18:30

    Vihreä mekko näyttää ihanalta! Onko siitä parempaa kuvaa missään postauksessa?:) Minkä merkkinen se on?

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:32

      Tulossa! :) Kone aivan piukassa kuvia ja aika ei vaan millään riitä saamaan kaikkea ulos nopeesti :D Mekko on Zarasta! :)
      Koitan saada pikimiten enemmän Venetsian postauksia asuineen ulos!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *