17.7.2013

Color Inspiration

Keräsin muutaman hyvin yksinkertaisen asun ympärille hieman värejä tuomaan inspiraatiota. Itse tykkään pukeutua melko simppelisti, mutta rakastan kuitenkin pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat moneen asuun särmää.

Ensimmäisenä sinistä rennon farkkuasun ympärille. Valkoinen paita yhdistettynä farkkuihin on aina huonon asupäivän pelastaja. Asusteilla saa tähänkin asuun kivasti piristystä. Itse olen tänä kesänä ihastunut kovasti sähkönsiniseen ja keräsinkin tähän nyt kengät, laukun ja rannekorun sinisessä värissä. Tällaisessa asussa voisin mieluusti lähteä talsimaan kaupungille vaikka kahville.

paita täällä // kenngät täällä // housut täällä // jakku täällä // laukku täällä // 
kultainen rannekoru täällä // sininen rannekoru täällä  (Adlinks)

Seuraavaan keräsin vain muutaman pienen extran. Pinkki on rohkea väri ja jo pieninä määrinä se tuo paljon lisää särmää asuun. Tähän rentoon shortsiasuun lisäsin vain pinkin kaulakorun ja upean pinkin rannekorun. Kollaasin sandaalit ovat muuten nyt himottanut tilata jo ties miten pitkään. Mitä mieltä te olette noista? Minusta ne on syötävän suloiset ja ihanan hempeän väriset nudeina. Rusetti tuo kivan extran muuten hyvin simppeliin malliin!

laukku täällä // shortsit täällä // paita täällä // rannekoru täällä // 
kaulakoru täällä // sandaalit täältä  (Adlinks)
Kolmantena asu vaikkapa illalliselle. LBD on aina luottovaate ja sen kanssa on kaikkein helpoin lisätä värejä. Kirkkaanpunaisilla yksityiskohdilla saa dramaattisuutta asuun. Kauniit näyttävät korut vielä lisäksi ja upea illallisasu on valmis. Huulille tietysti kirkkaanpunaista huulipunaa;)
mekko täällä // kaulakoru täällä // sormus täällä // laukku Saint Laurent // kengät CL (Adlinks)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nanna
  17.7.2013 at 18:38

  Toi eka asukokonaisuus on ihan perfect! :)

 • Reply
  Pinja
  17.7.2013 at 21:07

  Ihan täydellisiä kokonaisuuksia! Ja noi sandaalit on aivan ihanat, laita ihmeessä tilaukseen ;)

  • Reply
   Mona
   18.7.2013 at 18:40

   Kiva kuulla Pinja, että tykkäsit!! :)

 • Reply
  Mapsi
  17.7.2013 at 21:59

  Onpas nättejä! Mä e millään osaa yhdistää farkkuja korkkareihin, vaikka ne toisilla näyttävät niin kivoilta, höh. Ja saisi sitä kaivattua pituutta lyhyisiin töppösiin.
  Kiitos myös lbd vi kistä. Syyskuussa käytössä ja taidanpas alkaa metsästää punaisia asusteita…

  • Reply
   Mona
   18.7.2013 at 18:40

   Voi super kiva kuulla, että sait vinkkiä!! :) Ehdottomasti punaista mustan kaveriksi ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *