16.6.2013

Today’s Wish Outfit

Keräsin  tällä kertaa sunnuntain toiveasun yhteistyökumppanien alennusmyyntien puolelta. Alennukset ovat lähteneet melko vauhdikkaasti liikkeella ja mielestäni on loistavaa, että prosentit ovat kerralla kunnollisia! Nellyn aleen pääsee koodilla SUMMER2013.

korkkarit TÄÄLLÄ // paita TÄÄLLÄ // rannekoru TÄÄLLÄ // farkut TÄÄLLÄ // 
kaulakoru TÄÄLLÄ // laukku TÄÄLLÄ
Yhteistyössä Nellyn ja mytheresan kanssa

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anna
    16.6.2013 at 15:11

    Hei Mona! Ei liity nyt tähän postaukseen millään tavalla, mutta halusin kysyä sinulta, että onko sinulla jokin tietty ateriarytmi, jota noudatat? siis säännöllisesti?

    Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja ihailen sitä, miten terveellisesti olet rakentanut ruokavaliosi. Sinun kauttasi olen löytänyt monta hyvää ruokavalioon ja sen terveellisyyteen liittyvää kirjaa ja pirtelöreseptit ovat herkullisia, vaikken superfoodeista niin perillä olekaan.

    Aloitin itse juuri projektin tähän terveelliseen ruokavalioon liittyen ja samalla blogin kirjoittamisen ja lisäsin myös sinut inspiraatiolistalleni! Itselläni tosin mukana myös laihdutusurakka ja siksi kiinnostaakin tuo ateriarytmi. Karppiruokavaliossa kun suositaan esim kolmea ateriakertaa ja lisäksi usein kuulee puhuttavan insuliinin nousun aiheuttamasta lihavuudesta, eli että harvemmat ateriakerrat olisivat hyväksi. Miten sinä oelt ratkaissut asian vai onko tämä täysin yksilöllistä mielestäsi?

    Ihanaa kesää ja pahoittelut megapitkästä kommentista :D

    Anna ja http://aftertoomanyyears.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      16.6.2013 at 18:18

      Heippa Anna!! :) Tosi kiva kuulla, että oot löytänyt täältä vinkkejä!!:) Koitan pitää säännöllisesti yllä myös terveys ja ruokapostausten julkaisua:) Ja kiitos kun olet vielä omalle listallesikin lisännyt, kovin ystävällistä <3 :)
      Mulle kolme ateriaa on ihan liian vähän. Toi todella yksilöllistä ja parhaiten selviää varmasti kokeilemalla. Missään nimessä en söisi vain harvempia aterioita siksi, että jossain tietyssä dietissä sitä suositaan. Itse voin parhaiten, kun syön pieniä annoksia noin parin tunnin välein. Usein toki tulee enemmän kuin 4tuntia esim väliin, mutta sen kyllä sitten huomaa olossakin..
      Tunnustele hieman mikä sinulle sopii ja kuuntele omaa kroppaa!:)
      Ihanaa kesää myös sinulle <3 :)

  • Reply
    LeAnn
    16.6.2013 at 19:21

    Ihania juttuja olet löytänyt jälleen. ♡ Näitä juttuja on kiva lukea. :-)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    • Reply
      Mona
      16.6.2013 at 21:01

      Voi tosi kiva kuulla, että tykkäät!! :) Samoin ihanaa viikkoa sinne!! <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *