16.6.2013

Sohvaa mä metsästän

Sohvan metsästys on edelleen käynnissä. Emme ole ehtineet juuri muilta kiireiltä katsella vaihtoehtoja, mutta nyt kun vanha sohva lähti muille maille niin olisi jo viimein aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä päätöksiä.
Kriteerit sohvassa on, että se on valkoinen ja mielellään tekonahkaa. Keräsin tänne nyt tällä hetkellä mieluisammat yksilöt, joissa on hinta kohtuullinen ja malli miellyttää silmää.
Ensimmäisenä Sture sohvasänky, joka löytyy valkoisena Huonekalutnetista verkkosivulta. Tässä saa istuinosat taiteltua, joten ne saa tarvittaessa ylös käsinojiksi. Pidän myös tämän sohvan jaloista. Leveyttä löytyy 190 cm. Tämä on tällä hetkellä ykkös vaihtoehto. Nyt olisikin erittäin mukava kuulla teiltä kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta, mikäli joku on siellä joskus ostoksia tehnyt?

Toisena vaihtoehtona on Silvia sohvasänky Kaluste24 nettikaupasta. Tässä pidän hyvin yksinkertaisesta muotoilusta ja tämänkin saa taas taiteltua sängyksi. Leveyttä löytyy 180 cm. Onko joillain kokemusta tästä nettikaupasta?

Viimeisenä vielä kaunis Ikean Söderhamn 186 cm leveä sohva. Tässä on muutama miinus. Nimittäin kangas materiaali ja se, ettei sitä saa erikseen taiteltua. Toki tuohon varmaan mahtuu myös nukkumaan ihan kätevästi, mutta ylemmät vaihtoehdot kuitenkin vaikuttavat kätevimmiltä. 

Mitäs mieltä te olette näistä? :) 
Luulen, että laitan jo tänään tilaukseen tuon ylimmän vaihtoehdon… Toivottavasti toimituksessa ei mene ihan tuhottoman pitkään. Pitänee väkertää jokin tyynyvuori olohuoneen nurkkaan toistaiseksi ajamaan sohvan virkaa;) Moni varmaan ihmettelee miksi haluan tekonahkaisen niin olen siihen päätynyt mm. hinnan ja helppouden vuoksi. Meidän edellinenkin musta sohva oli tekonahkaa ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Tahrat ja pölyt on ollut helppo pyyhkiä ja hinta on näissä huomattavasti vähemmän kuin nahkaisissa. 
Taidan kuitenkin vielä muutamat vaihtoehdot surffailla. Auttakaahan siihen asti teidän mielipiteillänne! :)

EDIT!! Mikäli jollain on myynnissä siisti kuntoinen Innovation sohva valkoisena olisin ERITTÄIN kiinnostunut ostamaan!! :) Saa laittaa siis mailia monasdailystyle@gmail.com

Törmäsin huutonetissa tähän, mutta kohde oli jo sulkeutunut..:/

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Veronica
    16.6.2013 at 13:43

    No nuo on kyllä hyvin edullisia! En edes osannut etsiä noista kaupoista kun sohvaa etsittiin. Me löydettiin valkoinen sohva iskusta joka on aitoa nahkaa ja oli puoleen hintaan vielä eli super löytö :) me valittiin siksi aito kun oon kuullu kauhutarinoita keinonahan kellastumisesta ajan kanssa. Toki varmaan senkin voi ennalta ehkäistä hyvillä suoja-aineilla :) toivottavasti löydätte tekin omanne, oon itse myös tuon ekan kannalla :)

    • Reply
      Mona
      16.6.2013 at 18:20

      No eikö ookkin! Tosin voi olla, että ei oo laatukaan sitten kovin hyvä näissä….. (?) mutta toisaalta kun tunnen itseni, niin tulen varmaan tähänkin kyllästymään vuodessa tai parissa..:D Ehkä vielä ei oo aika ostaa sitä tosi laadukasta.. seuraavaan vähän pysyvämpään kotiin sit ehkä :)

  • Reply
    Anonymous
    16.6.2013 at 16:09

    http://www.tori.fi/varsinais-suomi/Innovation_valkoinen_nahkasohva_6836690.htm?ca=18&w=1&last=1

    http://www.huuto.net/kohteet/vuodesohva/270480173

    Meillä ollut noita aiemmin kaksikin kappaletta, mutta molemmat myyty jo valitettavasti. Hyvä sohva kyllä ja ehdottomasti kannattaa laatuun panostaa :)

    • Reply
      Mona
      16.6.2013 at 18:28

      Ou my!! Noi sun linkkaamat on vielä myynnissä?:D Mä luulin, että ne oli ne sun jo myydyt! Kiitos hei ihan super paljon näistä linkkauksista :) Laitan heti viestiä etiöpäin:) KIIIITOS !!!!! :)

  • Reply
    Olli
    31.3.2014 at 14:50

    Miltä Sture -sohva vaikuttaa? Näyttääkö yhtä hyvältä kuin kuvassa ja oliko toimituksessa / ostamisessa ongelmia?

    • Reply
      Mona
      31.3.2014 at 16:02

      Ei päädytty tuohon vaan toiseen sohvaan, joten valitettavasti en osaa sanoa:/

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *