12.6.2013

Hemmottelua

Itsensä hemmottelua on aina välillä niin paikallaan. Kokeilin muutama ilta sitten Soul Sistersista saamiani ihanuuksia tarkemmin. Ensimmäistä kertaa kokeiluun pääsi herkullinen Joik suklaanaamio.

Tuote on pienessä pussissa ihan kuin kaakaojauheena. Pieni määrä jauhetta tulee sekoittaa nesteeseen (veteen, jogurttiin, yrttiteehen yms), jonka jälkeen se on käytettävissä iholle. Itse sekoitin joukkoon tilkan lakritsijuuriteetä:) Tällainen oli loppu tulos :D

Naamio annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Se puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Itse huomasin, että tuote kuivahti melko jämäkästi iholle. Alkuun se hieman kipristeli, mutta naamion pestyä pois iho oli todella pehmoinen ja sileä! Täydellinen ihon kirkastamiseen esimerkiksi juhlia edeltävänä iltana, vaikkakaan ihan herkimmille ihoille en tätä suosittele. Naamiota suositellaan käytettävän noin kerran viikossa. Itse käyttäisin tätä rinnakkain kosteuttavien naamioiden kanssa noin kerran kahdessa viikossa.
Naamion lisäksi hemmottelin myös jalkoja. Ihana inkiväärinen jalkasuola oli todellinen piristys jaloille! Tuoksu on huumaava. Ennen jalkakylpyä kuorin myös koko kropan saman merkin kuorinta-aineella. Tämä veteleekin jo ihan viimeisiään. Olenkin tainnut useampaan kertaan mainita, että olen melkoinen kuorinta-aineiden suurkuluttaja;D Tämä Joikin kuorinta-aina on todella hellävarainen ja sitä uskaltaa surutta käyttää useamman kerran viikossa. Tuoksu oli tässäkin aivan ihana.

Joikin tuotteet ovat olleet todella positiivinen yllätys ja ne ovat kiva lisä kosmetiikkakaappiin. Joik on eestiläinen merkki ja kaikki tuotteet valmistetaan käsin ihoystävällisistä raaka-aineista. Plussaa merkin tuotteet saa siitä, etteivät ne sisällä parabeenejä ja sulfaatteja. Näitä ei myöskään testata eläimillä. 
Hemmotteluiltoja pitäisi muistaa järjestää useammin. Kuuma jalkakylpy, kasvonaamio ja kuppi ihanaa yrttiteetä saa todella rentoutumaan. Tekee hyvää ihan arki-iltoinakin!:) 

*Tuotteet saatu Soul Sistersista

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Beatris
    12.6.2013 at 14:41

    Hih, suloinen kuva Mona! :)

  • Reply
    Veera Einola
    12.6.2013 at 18:41

    Ihana suklaakasvo! Tuotteet ovat oikeasti todella laadukkaita! :D

    t. Veera

  • Reply
    Anonymous
    12.6.2013 at 19:19

    Hei ihana Mona! Tulit mieleeni tämän päivän e-pillerit uutisesta ja muistin heti kirjoituksesi e-pillereiden lopettamisesta! Ajattelin kysyä nyt kun on aikaa e-pillereiden lopettamisesta jo useampi kuukausi niin kuinka olet korvannut e-pillerit? :) Onko käytössäsi jokin uusi tuote vaiko kertakäyttöiset menetelmät? Itseäni kovasti mietittyy juuri se, millä pillerit voisi korvata niin ettei oma keho kärsi ylimääräisestä hormooneista:)

  • Reply
    Mipsukka
    13.6.2013 at 16:48

    Ihana kuva! <3 :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *