12.6.2013

Auta minua tekemään parempaa blogia!

Aika tasan kolme vuotta sitten avasin Mona’s Daily Style blogin ja  siitä noin vuosi aikaisemmin vanhan blogini. Olen siis kirjoittanut nyt jo neljä vuotta blogia ja täytyy sanoa, että nämä neljä vuotta ovat olleet ihan huikeita. Blogi on tuonut mukanaan niin paljon mahdollisuuksia ja olen päässyt toteuttamaan itseäni enemmän, kuin olisin koskaan voinutkaan kuvitella ensimmäistä postaustani kirjoittaessa. Olen saanut ympärilleni ihan mielettömiä tyyppejä, joista osasta jopa sydän ystäviä.
Bloggaaminen on äärimmäisen tärkeää itselleni ja haluan kasvaa ja kehittyä jatkuvasti bloggaajana. Toivon, että pystyn tarjoamaan teille mahtaville lukijoille vielä pitkään sisältöä ja jatkuvasti myös parantaa sisällön laatua. Opeteltavaa riittää aina niin valokuvauksesta kirjalliseen ilmaisuun. Tässä hommassa tuskin koskaan voi olla tarpeeksi hyvä. Itse ainakin haluan aina oppia lisää ja kuunnella myös teidän toiveitanne ja mieltymyksiänne. Ilman teitä ei bloggaaminen olisi mitään. 
Mona’s Daily Stylen täyttäessä kolme vuotta on hyvä lähteä taas kehittämään hommaa lisää. Toteutan Digiumin kanssa kyselyn, jossa toivon saavani hiukan tietoa teistä ihanista lukijoistani!!:) Olisin äärimmäisen iloinen mikäli mahdollisimman moni teistä ehtisi anta minuutin tähän kyselyyn, jolla toivottavasti pääsen taas kehittämään blogia eteenpäin. Olen monesti sanonut, että on huippua saada tietää teistä lukijoista aina pieniä juttuja ja kommentit ovat bloggaamisen suola. Tämän kyselyn kautta toivon saavani vielä tarkempaa kuvaa keitä te ihanat olette ja mistä te eniten pidätte!:)

Kiitos jo etukäteen paljon vaivastanne ja ajastanne! 
Olette parhaita:)  
Osallistu kyselyyn TÄÄLLÄ!! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  KatiC
  13.6.2013 at 14:39

  Teetkö yhteistyötä Digiumin kanssa? Tässäpä yhteistyö, joka tutkijaa kiinnostaa:)

  • Reply
   Mona
   15.6.2013 at 09:58

   Joo suhteiden kautta sain järkättyä Digiumin kyselyn blogiin!! :)

 • Reply
  Mipsukka
  13.6.2013 at 16:47

  Mietin vähän, että mikä hirviokysely sieltä pamahtaa, mutta sehän olikin todella lyhyt, kiva ja helppo. :) Ensimmäinen kysymys ei ihan näin ulkosuomalaiselle sopinut, mutta vähemmistössä taidan olla. :)

  • Reply
   Mona
   15.6.2013 at 09:58

   Hihi :D Hirviökysely :D Kiitos muru kun vastasit kuitenkin <3 Tuo ulkomailla kohta olisi kyllä pitänyt lisätä tuohon…
   Pus ja haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *