8.6.2013

Mustavalkoista CaféArtissa

Vietimme eilen ystäväni kanssa mukavaa päivää kaupungilla. Kadon sushilounaan jälkeen suuntasimme CaféArtiin kahville. Paikka kuuluu ehdottomasti yksiin lemppareihini Turussa. Parempaa kahvia ei taida saada mistään. Rakastan erikoiskahveja, mutta maidoton ruokavalio hieman rajoittaa tykkäämistäni. Olikin erittäin mukava yllätys, että CaféArtista saa myös juotavia soijamaidolla. 
Melko täydellistä, jossen sanoisi. Helle, Aurajoen ranta, ice lattea soijamaidolla ja parasta seuraa. Kelpaa! 

Lämmön vallatessa kaupungin olen uskaltanut kaivaan myös shortsit esiin. Tällä kertaa päälle päätyi hyvin simppeliä mustaa ja valkoista. Paidan hankin jokin aika sitten Zarasta. Todella mukava ja rento päällä. Paita sopii moneen menoon. Shortsien kanssa kokonaisuus on rento ja kun niiden tilalle vaihtaa kynähameen tulee kokonaisuudesta taas huomattavasti siistimpi. Tällaisia peruspaitoja saisikin olla vaatekaapissa useampia. Pelastaa usein huonon vaatepäivän.
Shortsit ovat ihan paras vaate kuumilla keleillä. Niissä on mukava olla ja niiden kanssa ei tarvitse kokoajan olla miettimässä näkyykö liikaa paljasta pintaa takapuolesta;) Minihameiden kanssa, kun saa aina olla hiukan varovainen. Omasta kaapistani löytyy kyllä muutamat shortsit, mutta nyt kaipaisin hieman värikkäitäkin yksilöitä kaappiin. Tosin helposti sitä tulee aina valittua ne suosikki yksilöt ja ne sattuu ainakin itselläni olevan juuri nämä super mukavat Stradivariuksen shortsit. Postailin aikaisemmin Kesän must have: Shortsit! – postauksessa ihanista yksilöistä ja niistä voisin kyllä useammalla täyttää vaatekaappiani. Pitsiset olisivat mitä suloisimmat. Itseasiassa pitsisen hameen jo löysinkin! Siitä pikimiten postausta:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA


You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  8.6.2013 at 10:28

  Moikka! :) Oli pakko tulla vihdoin kommentoimaan blogiasi, jota olen jo jonkin aikaa seuraillut, sillä tämä on yksi parhaista, joita olen koskaan lukenut! Kirjoituksistasi ja kuvistasi tulee aina hyvälle mielelle, ja vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä! On myös kiva, että postaat todella usein. Sinulta saa myös aivan loistavia vinkkejä pukeutumiseen, löysin avullasi mm. tietynlaiset kengät, joita olen pitkään etsinyt! Kiitos siis blogistasi ja oikein hyvää kesää! :)

  • Reply
   Mona
   8.6.2013 at 10:32

   Voi jukra, kiitos ihan hirmuisesti ihanasta kommentistasi!!:) Sait ison ison hymyn huulille:)
   Ihanaa kesää myös sinulle ja kivaa viikonloppua!! <3 :)

  • Reply
   Anonymous
   10.6.2013 at 17:24

   Kiitos paljon! :)

 • Reply
  Anonymous
  8.6.2013 at 11:48

  Moi! Tuli mieleen että ootko kokeillut kvinoaa? Sehän on gluteenitonta. Itse hiljattain löysin sen ja tykkään siitä tosi paljon esim. paistettujen kasvisten kanssa. Kiitos inspiroivasta blogista ja mukavaa viikonloppua :)

  • Reply
   Mona
   10.6.2013 at 07:38

   Moikka!!:) Joo se on ihan mun lempparia!! :) Ja hirssi ja tattari myös :) Ja voi kiitos paljon itsellesi <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  11.6.2013 at 17:58

  Miksi, siis MIKSI sinun pitää plagioida toisia bloggareita? Ensin MrsV laittaa ostopaikat naistenlehtimäiseen tyyliin kuvan sisään, pian sinä seuraat perässä. Niin läpinäkyvää, mikä on huomattu jo kauan sitten. Pidä omasta tyylistäsi kiinni, kopiointi huomataan kyllä! Tiedät sen hyvin itsekin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *