26.5.2013

Viikon lempparit

Kesän alku on aina hirmuista vaatteiden himotus aikaa. Voisin laittaa vaikka koko vaatekaapin vaihtoon  ja kahlia sinne toinen toistaan upeampia kesäisiä ihanuuksia. Tänään itseasiassa eksyin luvattoman pitkäksi aikaa Zaraan eikä sieltä ihan tyhjin käsin pois lähdettykkään….;) Myöhemmin kuvia löydöistä. Keräsin nyt yhteistyökumppani Nellyn sivuilta kasan upeuksia tänne. Uutuuksien joukossa oli ihan hirmuisen paljon kaikkea kivaa ja tässä nyt päällimmäisiä lemppareita. Oli muuten vaikea karsia edes kohtuullisiin määriin kollaasit;) 

Mites toi punainen mekko, ihan liian ihana!! Niin juhliin kuin kesäisiin illan viettoihin ulkona. Päivettynyt iho tuon mekon kaveriksi ja täydellinen combo on taattu. Rennompiin tilanteisiin rento raidallinen mekko on ihana. 
Kukkaset on ihania!! Kukkaisia mekkoja haluan kaappiin ehdottomasti. Ylemmän kuvan molemmat mekot hipovat täydellisyyttä. Ihanat värit ja leikkaukset. Musta mekko taas klassinen ja upean istuva. Sen laittaisin värikkäiden kenkien ja laukun kanssa. Tulisi kiva kontrasti.

Limemusta peplum toppi // Seepra toppi // Super kätevä valkoinen bandeau toppi läpinäkyvien paitojen alle  // Musta peplum toppi // Täydellinen Chanel henkinen vaaleanpunainen jakku // Mustavalkoinen mekko  // Täydelliset hillitysti revityt farkut

Hempeät jakut on mun lemppareita. Niitä löytyy kaapista jo useampi, mutten malttanut olla laittamatta kollaasiin tuota vastaan tullutta vaaleanpunaista ihanuutta. Ihan täydellinen. Entäs sitten nuo farkut! Ihanat! Mun sydän on niin menetetty revityille farkuille. 
Siinäpä niitä. Löytyykö samoja himotuksia teidän listaltanne?
Huom Nellylla ilmaiset toimitukset vielä toukokuun ajan!!:)

Toteutettu yhteistyössä Nellyn kanssa


You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    26.5.2013 at 21:58

    voisitko tehdä tälläsen samanlaisen työvaatteista?? olis kiva saada vinkkejä toimistoon…

    • Reply
      Mona
      26.5.2013 at 22:01

      Joo ehdottomasti!:) Itseasiassa luonnoksissa onkin keskeneräisenä postaus aiheeseen liittyen joten koitan saada sen kuntoon pikimiten:) Kiitos postaustoiveesta, niitä on aina kiva saada ja pyrin mahdollisuuksien mukaan toteuttelemaan niitä:)

    • Reply
      Anonymous
      26.5.2013 at 22:37

      kivaa:) oon yrittäny ettii monivärisr mekkoo esim noi sun linkittämät, mut säädyllisemmän pituista! ongelma itsellä on pitkät jalat yhdistettynä noihin mekkoihin… aivan liian lyhyitä :(

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 11:00

      Tulossa!! Sain viimeisteltyä ja tulee tänään iltapäivällä ;)

  • Reply
    Emmi L.
    26.5.2013 at 22:56

    Toi ensimmäisen rivin raitamekko on täydellinen! En yleensä jaksa edes niin tarkasti tutkia näitä postauksia, mutta tuo oli sen verran ihana, että oli pakko pysähtyä oikein katsomaan :)

    Emmi L.

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 11:00

      No eikös!! Se on niiiiiin kiva:) Kesällä ihan täydellinen rento asu:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *