26.5.2013

Uusi kaulakoru

Viime viikon Helsingin reissulta mukaan lähti uusi kaulakoru. Samainen malli onkin vilahtanut monessa blogissa. Lindexin kaunis koru on mietityttänyt jo tovin ja olen sitä Turunkin liikkeessä käynyt ihastelemassa. Kirkkailla kivillä olevaa korua ei vain ole ollut saatavilla, joten olen jättänyt hankinnan tekemättä. Nyt Helsingin Lindexissä kiinnitin tähän taas huomiota ja olihan se otettava mukaan! 

Korun ostettuani naureskelin  Eetun muotiarvioinnille. Nimittäin hän tokaisi pitävänsä hassuna sitä, että leikkikoruja pidetään nyt muodikkaina.. :D Pohdittuani tuota, niin kyllähän nämä tämän hetken statement korut aika leikkikoruja ovatkin;)
Keräsin koruinspiraatiota yhteistyökumppani Zalandon sivuilta. Ihania värikkäitä yksilöitä, jotka tuovat asuun kivasti piristystä.

Mikäs on teidän lemppari? Minä kotiuttaisin kiljuen jokaisen korulippaaseeni, mutta erityisesti tuo Pieces numero ykkönen sävähdyttää! Kivat värit esimerkiksi haikailemani farkkupaidan kanssa;)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  -HEINIE-
  26.5.2013 at 21:19

  Ha,ha :) aika lelujahan nämä on ;) mut voisin ottaa nuo kaikki, nää niin piristää asua. ehkä suosikki tuo kakkonen.

  • Reply
   Mona
   27.5.2013 at 11:01

   Hih, niinpä leluja tai ei niin samperin kivoja kaikki ;) Ja oon niin samaa mieltä, että piristää ihan hurjasti asua kuin asua!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *