2.5.2013

Flunssaisen piristyksiä

Nenäliinoja, Viks nenäsuihketta ja vihreää teetä, niistä on tämä päivä tehty. Olo ei todellakaan ole kovin kehuttava. Hain flunssaa lievittämään imeskeltävää sinkkiä ja d-vitamiinitippoja. Eiköhän niillä ala taas olo pikimiten kohentua. Huomisen aion vielä ottaa rauhallisesti ja lepäillä peiton alla. 
Kipeänä oloa on tänään piristänyt aivan mielettämän ihana paketti. Nimittäin Soul Sistersin sydämellinen Kristina antoi vaikka miten ihania juttuja testattavakseni heidän tuotteistaan! Soul Sistersin uudistuneet tilat ovat aivan käsittämättömän upeat ja tyylikkäät. Sata vuotta vanha rakennus on täydellinen kauneushoitolalle ja sisustus on aivan Kristinan näköinen. Kannattaa käydä piipahtamassa paikalla. Olen tuntenut Kristinan jo useamman vuoden ja voi vitsit miten iloinen olenkaan hänen puolestaan upean Soul Sistersin johdosta. Kristina on todella nähnyt kaiken eteen paljon vaivaa ja aikaa. Ihana nähdä miten joku toteuttaa omia haaveita ja onnistuu niiden kanssa. 
Soul Sistersin palvelut sisältää vaikka mitä ihania hemmotteluja meikkauksesta suihkurusketukseen. Rusketusta olenkin menossa kokeilemaan pikimiten. Tulee todellakin tarpeeseen minun kalpeille koivilleni;) Sain nyt alkuun Vita Liberalta testattavakseni heidän itseruskettavia kotiin ja myöhemmin suuntaan suihkurusketukseen. Odotan innolla Vita Liberatiin tutustumista, sillä sitä on kehuttu paljon ja myös Kristina oli hyvin innostunut siitä. Raportoin tänne tuloksia rusketuksesta, kun ehdin aineita testaamaan. Omat odotukseni ovat hyvin korkealla sillä tuote on 80% luomulaatuinen, se ei sisällä parabeeneja ja se on vielä tuoksutonkin. Viimeistään viikonloppuna aion ottaa itselleni siis pientä päivetystä pintaan;)

Malttamattomana kokeilin jo näitä muutamia ihanuuksia Joik merkiltä. Joik on entuudestaan minulle tuntematon, joten oli kiva tutustua uuteen merkkiin. Testiin pääsi suihkussa ihana hellävarainen kuorinta-aine. Tämä sopii monelle herkemmällekin iholle. Vartalovoide on vuohenmaito pohjainen ja jätti ihosta pehmeän tuntuisen. Kasvovesi oli huikean hyvä!! Sen sisältämä öljy toi todella kosteutetun tunteen kasvoille. Putelo näyttää myös todella kauniille. Syväkosteuttava salva on tarkoitettu lähinnä todella kuiville käsille ja jaloille, mutta olen sitä nyt surutta laittanut todella moneen kertaan kuiville huulille ja nenän alle. Tuo nenä nimittäin tuppaa vähän kuivumaan niistämisen takia. Tämä onkin ollut tänään ihana nenun pelastaja;) Uusimpana Soul Sistersiin oli tullut Joik meikkejä, joista testattavaksi sain BB-voiteen. Voide näyttää aluksi todella vaalealta, mutta “sulautuu” ihon omaan väriin ja levittyy todella hyvin. Tänään oma nassu oli kuitenkin niin järkyttävän punainen ja röpelöinen, että BB-voiteen peittävyys ei ollut ihan tarpeeksi. Kesällä päivettynyt iho kuitenkaan ei tarvitse juuri peittävyyttä, jolloin tämä tulee olemaan varmasti loistava valinta! Nopeus ja luonnollisuus on siis ehdottomasti tämän BB-voiteen valtteja. 

Kiitos vielä ihanista kosmetiikkaherkuista Soul Sistersille ja Vita Liberatille!!  :) Nää teki mun flunssaisesta päivästä paljon freshimmän ja piristivät kovasti mieltä:)
Nyt taas takaisin peiton alle nukkumaan flunssaa pois. Öitä ihanat siellä ruudun toisella puolella. Palaan huomenna linjoille toivottavasti hiukan jo pirteämpänä.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  3.5.2013 at 07:38

  Toivoisin blogiisi enemmän sinun kuulumisiasi, enkä näitä ainaisia tuote-esittelyjä ja mainoksia :( Kun katsoin postauksiasi taaksepäin, niin tuo vappupostaus on tosi kiva, mutta sen jälkeen olet laittanut vaan mainosta ja esittelyä toisen perään.. Ymmärrän, että bloggaaminen on työsi ja hyväksyn kyllä mainostamisen blogeissa, mutta olisi kiva, jos blogissasi olisi enemmän sinusta. Vaikutat tosi ihanalta persoonalta ja siksi blogiasi luenkin, mutta jos tämä menee kokoajan vaan enemmän tuohon tuotteiden esittelyn suuntaan, niin se on jo aika sama kun lukisin lehdistä mainoksia.

  Ps. Olen pari kertaa pyytänyt sinua tekemään postausta hiuksistasi, koska kiinnostaa miten hiusten värjäyksen lopettaminen on vaikuttanut niiden kuntoon, paksuuteen jne. Samankaltaista postausta on muutama muukin näyttänyt toivoneen. Onko tosiaan niin, että et ehdi toteuttaa lukijoiden toivomuksia, koska ajastasi suurin osa menee näiden mainos ym. postausten tekoon? En toki tarkoita, että bloggaajan tulisi toteuttaa kaikki lukijoiden toiveet, mutta kun olet moneen kertaan vastannut, että hiuspostaus olisi tulossa, niin ihmettelen vaan… Ihan ok jos vastaat ettet kyseistä postausta halua tehdä, sitten ainakin tiedän etten sitä enää odottele.

 • Reply
  Mona
  3.5.2013 at 08:32

  Huomenta ja kiitos palautteestasi! Pahoittelut alkuun, että olet joutunut odottelemaan postausta. Hiuspostauksen puute on johtunut täysin inspiraation puutteesta mitä tuoda uudeksi sisällöksi postaukseen. Kyllä tarkoitus edelleenkin on se saada aikaiseksi, kunhan vain saan siihen inspiraation. Täältä (klik) löytyy yksi vanhempi postaus aiheesta. Vinkkejä uutta postausta varten otan mielelläni vastaan. Esimerkiksi toteutustapa kuvat/video yms ?
  Missään nimessä ei ole kyse siitä, ettenkö haluaisi postausta tehdä, toki silloin sanoisin suoraan niin!:)
  Mainostus palautteeseen tulossa vielä erillistä postausta, jossa otan yleisesti kantaa (taas) aiheeseen.
  Valitettavasti en koe kovin mukavaksi kertoa itsestäni blogissa syvällisemmin asioita:( Täällä on kuitenkin melko paljon yleisöä ja siksi olen pitänyt tietoisesti aiheet niissä arjen pinnallisissa mukavissa jutuissa, joista on kiva keskustella muiden kanssa siskojen kanssa;) Toki välillä koitan antaa itsestäni enemmän ja esimerkiksi seuraavaksi on tulossa kysy ystäviltä postaus. Niissä tulee ainakin hiukan eri näkökulmasta minun persoonaani;) Otan edelleenkin toooooosi mielelläni toiveita vastaan ja toteutan niitä aina mahdollisuuksien mukaan. Tää bloggaaminen on kuitenkin aika inspiraatio puuhaa. Joskus ei vaan juttu luista ei sitten yhtään jostain aiheesta, kun taas välillä tuntuu, että asiaa sais pelkästä kahvikupista enemmän ku tarpeeksi ;)
  Mukavaa viikonloppua ja kiitos sulle ajasta ja palautteesta<3 Koitan ryhdistäytyä sen hiusjutun kanssa;) Note to self: Tee heti muistilapulle ranskalaisin viivoin pieniä ideoita aiheeseen liittyen ja kokoa ne mahd pian;)

 • Reply
  Mona
  3.5.2013 at 08:35

  PS!!!!! Huomasitteko miten hienosti sain tuonne keskelle tuon Täältä (klik) linkin??????!!! :D
  KIIIIIITOS Pink Bubble!! <3 :)

  Ottakaahan tekin vastaava käyttöön omissa blogien linkityksissä kommenttiboksiin, ihan super kätevä!!:)

 • Reply
  Erika
  3.5.2013 at 09:32

  Vinkkinä sellainen, että punahattu-uute tipat voi auttaa flunssan torjunnassa. Itse sekoitan tippoja veteen heti, kun kurkku alkaa olla karhea ja juon sitä kuurina ja usein flunssa loppuu ennen kuin alkaakaan :) Yleensä en oikein usko luontaistuotteiden tehoihin, mutta tämä tuntuu tehokkaalta :) Tosin, ei auta enää siinä vaiheessa kun pöpö on päällä, mutta juurikin ensimmäisten oireiden ilmaantuessa voi olla hyötyä!

  • Reply
   Mona
   3.5.2013 at 10:16

   Voi kiiiitos paljon Erika vinkistä!!:) Tuota pitääkin muistaa hankkia kaappiin varalle, jos vaikka säästyisi seuraavalta flunssalta :)
   Oon kokenut, että myös vihreä tee on samaan hommaan aika hyvä: Nyt tää flunssa iski kyllä ihan salama kirkkaalta taivaalta:/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.