1.5.2013

Vikat mahikset!

Nellyn alet loppuu huomenna, joten nyt on vikat mahdollisuudet kurkkia löytöjä. Tässä vielä omat lempparini koottuna alesta.

Kengät:

Korkoa ja piikkejä! Olen jo pitkään haaveillut piikkikorkkareista. Ne toisi asuun kivasti särmää. Mitäs mieltä ootte näistä 2:sta ja 3:sta?:)  

Korut:

Isot kauniit korvikset tuo asuun helposti sitä jotain. Niillä saa kivasti luotua mielenkiintoa ja näyttävyyttä. Muita koruja ei välttämättä tarviikkaan. 

Vaatteet:

Nahkatakki!! Mä niin tarviin kevääksi ja kesäksi uuden rotsin. Kollaasin 1. tekonahkis on super kivan mallinen. Tykkään tuosta vinoon menevästä vetskarista todella paljon. Tämän hintakin on nyt varsin kohtuullinen. Mustavalkoista kaipaan myös kevään muodin mukaisesti kaappiin ja toppi olisikin helppo yhdistää muihin perusvaatteisiin. Mekkoja ei myöskään oo koskaan liikaa;)

Siinäpä niitä. Noita alennuksia kolutessa saa kyllä hujahtamaan ihan liikaa aikaa. Kukkaro ei myöskään tykkää yhtään. Toistaiseksi olen vasta lisännyt “tahdon” tuotteita ostoskoriin odottelemaan tilausta. Pitäisi kuitenkin pysyä nyt tiukkana ja säästää kesän reissuja varten. Olen kuitenkin maailman paras keksimään syitä kaikelle mitä tarviin ehdottomasti just nyt;)
Löytyykö kollaaseista teidän lemppareita?:)

Nellyn aleen TÄÄLTÄ!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *