1.5.2013

Vappukuvia

Vappu alkaa olla täällä jo takanapäin. Aloitimme juhlan perinteisesti lakitukseen osallistuen, jonka jälkeen siirryimme ystävien kanssa meille. Päivällä satoi ja oli todella kylmä, mutta juuri ennen lakitusta ilma muuttui ihanan aurinkoiseksi. Instan (@Monasdailystyle) puolella on taas muutamia extrakuvia eiliseltä. Aurinkoisesta säästä huolimatta oma oloni oli eilen ja tänään todella väsynyt alkaneen flunssan vuoksi. Pitikin tulla juuri nyt. 

Tänään heräsimme aamulla täydelliseen auringonpaisteeseen ja tarkoitus oli suunnata piknikille heti aamupäivästä. Aamulla nenä oli kuitenkin niin tukkeessa, että mielessä kävi jäädä vain kotiin sängyn pohjalle.

Päivällä olo hiukan koheni ja kahden aikaan suuntasimme torin kautta Vartiovuoren piknikille. 

Ihmisiä oli kerääntynyt tuttuun tapaan ympäri kaupunkia ja fiilis oli rento ja mukava. Tintån terassi oli ihan täynnä. 

Piknikille oli suunnannut muuta muukin. Ihan huippu perinne. Joka vuosi mietin, että ensi vuonna tehdään sitten ihan törkeän hyvät eväät ja asetellaan ne hienosti katettuna esille… Silleen, että kaikki on kateellisia meidän hienoille eväille;) Mulla on myös todella style Marimekon viltti, se on jo aika monta vuotta ollut tuolla mukana.

Joka vuosi päädytään kuitenkin gourmet eväiden sijaan hyvin nopeisiin ratkaisuihin ja ihan perus muovikipoissa;) Noh, ensi vuonna sitten taas uudella yrityksellä;D Noi Eetun tekemät brushetat oli kyllä über hyviä. Fazerin nami munkeista puhumattakaan!! Voisin heittää huiviin kevyesti koko paketin;) Kyllä näissäkin oli annoskadehdittavaa;)
Todella mukava vappu kokonaisuudessaan. Mitä nyt flunssa hieman latisti fiilistä, mutta onneksi en ihan sänkypotilaaksi joutunut. Väsymys painaa nyt aika kovasti, joten taidan käpertyä viltin alle nenäliinojen kerä. Illalla syödään pizzaa. Eetun tekemää. Nam!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Veera Einola
    1.5.2013 at 18:17

    Kivalta näyttää teidän vappu ja eväät! ;)

    t. Veera

    http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      3.5.2013 at 08:38

      Hih, eiköstä vaan:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *