29.4.2013

Viikon himotuslista

Uutuksien joukkoon on tullut ihan hurjasti ihania juttuja. Keräsin oman himotuslistan kollaasiin. Sen myötä kaipaan omaan kaapiin etenkin mekkoja, mieluiten vaaleita sellaisia sekä kauniita rentoja svetareita. Mekkokausi tekee kokoajan tuloaan ja kohta voikin heittää kevyen kesäisen mekon päälle kaupungille, töihin tai iltarientoihin. Ihanaa!!:) Tuo kollaasin numero yksi mekko on syötävän suloinen ja olisi kaunis kesäisissä juhlissakin. Kolmosen Converset ovat myös aivan ihanat. Miten suloinen väri! Vitosen paita on ihan must. Rakastan noita olkapäitä. Piakkoin muuten tulossa asua uuden harmaan hupparin kanssa. Päädyin nimittäin Saksasta yhden hankkimaan. Kollaasin numero kahdeksan minttu mekko on myös aivan mielettömän ihana! Tosin itse olen varma, että omalla kohdalla käyttö saattaisi jäädä vain kertaan tai kahteen. Vai mitä mieltä te olette tuosta?:) Uskotteko, että tulisi käytettyä enemmänkin?


Mitä te odotatte eniten kevätpukeutumiselta?:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonymous
    29.4.2013 at 16:50

    Moikka! En tiedä tiedätkö jo, mutta Sokoksella ja Sokoksen verkkokaupassa on -20% tarjouksessa New Wave- ja New Wave Caffé-astiat, kun muistaakseni keräilit tätä sarjaa?:)
    Kiitos ihanan positiivisesta blogista!<3

    • Reply
      Mona
      29.4.2013 at 17:32

      OI kiiitos ihana vinkistä!!! :) Olipas ystävällistä <3 :) Ja juuri noita keräilen, oon ihan rakastunu New Waven astoihin:)
      Kiitos itsellesi kun jaat aikaa täällä <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *