29.4.2013

Me and my Helkama bike

Olen nyt tullut tutuiksi uuden pyöräni kanssa. Monet teistä varmasti muistavat yhteistyöprojektini Helkaman kanssa, josta kirjoitin viimeksi Minä ja Helkaman Kaunotar– postauksessa. Sain yhteistyön puitteissa itselleni uuden Kaunottaren ja olen sillä nyt ajellut ympäriinsä todella tyytyväisenä. 
Olin alkuun hieman skeptinen pyörän sporttisen ulkonäön suhteen, sillä itseäni on aina miellyttänyt enemmän mammamalliset pyörät. Helkaman vanha Ainohan meiltä jo entuudestaan löytyikin. Täytyy sanoa, että kuukauden Kaunottarella ajettua ei ole enää paluuta mamma-ajoille!:D Voihan täydellisyys sentään, nimittäin Kaunottaren tuomaa mukavuutta pyöräilyyn. Sillä todellakin pääsee vauhdilla eteenpäin ja polkeminen on super kevyttä. Enkä ole ainut, joka pyörästä on pitänyt.. Nimittäin Eetu käytti Kaunotarta viikon oman pyöränsä ollessa huollossa. Hän oli myös kovin tyytyväinen ja sanoi, ettei työmatkaan mennyt yhtään normaalia pidempään vaikka hänellä itsellään on super nopsa fixi. Toki mammamalleilla on mukava körrötellä rauhassa kaupungilla vaikka Aurajoen rantaa, mutta Kaunotar on ihan ehdoton työmatkalle tai pidemmälle piknikreissulle. 
Minulle Helkama tuo mieleen suomalaisuuden, laadukkuuden ja kestävyyden. Helkaman pyörät ovat vuodesta toiseen vankkaa tekoa. Olenkin erittäin iloinen ja ylpeä, että pääsin heidän katalogiinsa poseeraamaan uuden ilmeen saaneen Kaunottaren kanssa. Eikä iloisuutta yhtään vähennä se, että katalogista löytyy myös yksi ehdoton lemppari bloggaajani mallina!:)

Helkamalla on edelleen käynnissä huikea kilpailu, johon pääsee osallistumaan täällä. Sama kilpailu löytyy myös facebookin puolelta. Palkintona on mahdollisuus voittaa ikioma Skoda henkilöauto! Voin lämpimästi suositella Helkaman testaamista, mutta se tulee kyllä viemään mukaan;) 
Onko ruudun takana muita Kaunottaren omistajia? Olisi kiva kuulla myös teidän mielipiteitä pyörästä!:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Veronica
  29.4.2013 at 09:39

  Itse olen kyllä mammapyörien kannattaja ja itseasiassa juuri tilasin itselleni uuden polkupyörätukusta. Odotan sitä jo niiiin saapuvaksi, kun ei kiinnosta hirveästä bussilla kulkea. Minkä kokoiset renkaat tuossa sinun Helkamassa on? mietin kauan 26 ja 28 välillä mutta päädyin isompiin koska kuitenkin löyty tuota pituutta itseltäkin tarpeeksi. Ja kori on oltava edessä! :)

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:26

   Mammapyörät on kyllä ehdottomasti kauniimpia ja tosiaan kaupunkiajossa käteviä:) Renkaat on 26. Tarkistin Eetulta;) Kori on must!! :)

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 10:07

  Mä arvasin, että tykästyt rullaamaan tollasella sporttisemmalla fillarilla… kohta haluut jo maantiepyörän kun oikein vauhtiin pääset :) -mami-

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:26

   No kyllä, tää on aivan huippu!!! :)

 • Reply
  Veera Einola
  29.4.2013 at 10:22

  Tykkään myös mammamalleista! Mulla tällä hetkellä crescent! Pakko kysyä, että etkö käytä lainkaan kypärää? :D

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:28

   Mammapyörtä on niin nättejä!!:) Oon tosi huono käyttämään kypärää, vaikka sellanen kotoa löytyy ja Eetunkin pakotan sitä käyttämää aina, kun menee niin hirveetä vauhtia tuolla. Mutta joo pitäs ryhdistäytyä niillä pienemmilläkin matkoilla.

 • Reply
  Camilla
  29.4.2013 at 10:33

  Pyöräily on vaan niin ihanaa! :) Tänä kesänä voisikin taas tehdä hieman pidemmän, 100km pyöräretken meidän mökille. Turus saaristoon olis myös siistiä mennä vaikka viikon pyöräretkelle. :)

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:29

   Oi siinä on jo matkaa!!!! :) Täydellistä kesäliikuntaa <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 10:46

  KYPÄRÄ ????? fillarin mallilla ei oo sitte enää mitään välii kun se takaraivo mällähtää siihne asfaltiin. vaikka ei ite ois mitenkään aiheuttanut tömähdystä, niin tuolla kulkee kaikkii vauhtihirmuja vapaana ….

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:30

   Jep samaa mieltä.

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 14:03

  ^^ Kypärän puuttumista ihmetellään täälläkin. Vaatii vain yhden iskun päähän, kun voi vammautua tai kuolla. Eikä se usein johdu edes itsestään

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:30

   Näinhän se on.

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 14:43

  Sinä ja Kaunotar olette lyömätön yhdistelmä :)

  -hanna

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:30

   Kiitos ihana ihana hanna <3 <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 16:58

  Joo, samaa mieltä edellisten kanssa; olis hyvä ollut edes blogias/mainoskuvia varten ottaa kuvat kypärä päässä! You know, sulla on varmaan itseäsi nuorempiakin lukijoita, nyt ois ollut tuhannen taalan paikka osoittaa vastuullisuutensa. Itse asiassa lain mukaan pyöräilijän on käytettävä kypärää. Olisi ehkä aiheellista laittaa jo blogitekstiisi tämä liikenneturvan linkki jakoon: http://www.liikenneturva.fi/tietolehti/2010/siniset/pyorailykypara.php

  • Reply
   Mona
   29.4.2013 at 17:31

   Hyvä, että sinä nyt linkitit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *