27.4.2013

Mona MeNaiset Sportissa!

Muutamat teistä olikin jo huomannut, että meikäläisestä oli uusimmassa MeNaiset Sport lehdessä juttu!:) Oli ihan hassua nähdä iso kuva itsestään lehden sivuilla. Toimittaja haastatteli minua lisäravinteiden käytöstä ja ravintoterapeutti sitten kommentoi niitä omassa osuudessaan. Käykäähän ihmeessä hakemassa uusin lehti lehtihyllyltä. Minusta juttu oli hauskasti kirjoitettu, vaikka olisin tietty toivonut, että jutussa olisi ollut viittaus myös tänne blogiin, kun tätä kautta lehti kuitenkin päätyi haastattelemaan meikäläistä. Valokuvaaja Nana Simelius oli todella ammattilainen ja kuvat saatiin tosi nopsaan purkkiin!:) Valokuva on otettu ihan meillä kotona ja sain samalla hyviä vinkkejä ammattilaiselta sisällä kuvaukseen. 
Itse olen tykännyt MeNaiset Sport lehdestä todella paljon. Se tulee äidille kotiin, joten saan aina sitä kautta lehden itselleni. Jutut ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia. Oli siis todella ilo päästä mukaan lehden sivuille!:) Mikäli joku on jo ehtinyt jutun vilkaista niin mitä mieltä te olitte siitä? :) 

MeNaiset Sport lehden voi myös tilailla suoraan kotiin täältä. Tällä hetkellä on mukava tarjous, jossa saat 6kk lehdet (4 nroa) 17 € ja kaupanpäälle sporttikellon!:)
Ps. “Mikä juttu kolahti?” 6.5.2013 mennessä voi käydä laittamassa sähköpostia uusimman lehden parhaasta jutusta osoitteeseen sport.parasjuttu@sanomamagazines.fi ja samalla osallistuu Acon ihonhoitotuotteiden arvontaan ;)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Jessica
  28.4.2013 at 08:39

  Vautsi!! täytyypä käydä ostamassa lehti ;)

 • Reply
  Cherry
  28.4.2013 at 09:13

  Hieno juttu Mona! Olit varmasti oikea ihminen tuohon haastikseen :) Ja mahtavaa, että pääsit tapaamaan Nanaa!!!

  • Reply
   Mona
   28.4.2013 at 09:25

   Voi kiitos Cherry<3 :)

 • Reply
  Senja
  28.4.2013 at 09:47

  hei vitsi haluun lukee ton!!

 • Reply
  Merenhelmi
  28.4.2013 at 10:24

  Voi vautsi Mona oikeesti!!<3 Todella hienoa, että olet päässyt lehteen! :) Olen niin onnellinen sun puolesta. Sanoin äidillekin, että ihailen sinua :)

 • Reply
  Josku
  28.4.2013 at 10:57

  Tosi mahtava juttu susta <3 !

 • Reply
  Marjukka
  28.4.2013 at 15:06

  Mäkin tykkään ko. lehdestä, Fit on toinen hyvä. Pitääpä käydä ostamassa lehti! Kiitti tosta vatsalihatreenivideosta, sain uusia vinkkejä. : )

 • Reply
  Anonymous
  28.4.2013 at 23:33

  Hei. Haluaisin kuulla mitä vinkkejä sisällä kuvaamiseen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.