27.4.2013

Kuulumisia

Heippa ihanat! Nukuin ennätyksellisen pitkään ja nyt hörpin rauhassa aamukahvia samalla blogeja selaillen. Olimme eilen illalla kahden vanhan ystäväni kanssa Blankossa ja Tintåssa viettämässä aikaa. Voi miten ihana olikaan pitkästä aikaa nähdä kaikki kolme yhdessä. Tuli ihan nostalginen olo. Viimeksi taisimme treffailla viinilasien ääressä lukioaikoina!
Tänään kalenterissa lukee  “MAALAA KATTO!!”.  Katon maalaus on odotuttanut jo kolmisen vuotta ja noin kuukausi sitten päätin, että nyt asialle on tehtävä jotain. Katsoin ensimmäisen mahdollisen viikonlopun ja se osui tähän. Todettakoon, ettei yhtään huvittaisi. Huh, saa nähdä mitä siitä tulee. Meikäläisen kärsimättömällä luonteella kaikki tällainen vähän suunnittelua vaativa työ aiheuttaa harmaita hiuksia. 
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?:)
Ps. Nellyn alea on taas täydennetty ja hintoja vielä alennettu, kannattaa käydä kurkkimassa hyviä löytöjä!!:) Shoppailemaan täältä!!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veera Einola
  27.4.2013 at 15:48

  Meillä kans hiljattain maalattu kaikki katot! Kiva homma. ;)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2013 at 10:50

  Ihana huulipuna sulla! Mika vari /merkki? x

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.