26.4.2013

Tennarit kevääksi!

Seuraavaksi on tarkoitus koota postaussarjana kenkiä kevääseen. Aloitin tennareista, sillä olen viimeisimpänä itse hurahtanut niihin täysin! Aikaisemmin en voinut sietää Converseja, mutta niin se vaan on, ettei koskaan saisi sanoa ei koskaan;) Nyt haaveilen jo värikkäistäkin yksilöistä.
Poimin Spartoon valikoimasta kasallisen kivoja tennareita kevääksi farkkujen kavereiksi. Voisin kotiuttaa näistä yhden jos toisenkin parin. Spartoolla on esimerkiksi todella hyvään hintaan Consseja. Usein niitä löytyy myös alesta ja alekoodit kannattaa aina muistaa tarkistaa Spartoolta tilatessa. Itse tykkään myös siitä, että heiltä tilatessa saa aina jonkun extra alekoodin sähköpostiin!:) Olenkin ollut tosi tyytyväinen niin Spartoon kanssa tekemääni yhteistyöhön,  kuin myös itse asiakkaana Spartoon palveluihin.

Consseista ehdottomat suosikit ovat tietty klassiset valkoiset. Kotoa löytyy jo matalat ja pitkävartiset. Nyt haaveilen noista burgundeista. Ne on täydelliset!!:) 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ

Conssien lisäksi olen alkanut katselemaan räikeitä lenkkareita! Katumuodissa voi nyt hyvin yhdistellä pirteät lenkkarit tyylikkäämmän asun kanssa ja kävely sujuu kuin leikiten ulkomaanmatkoillakin! Me rakastetaan Eetun kanssa reissuissa juuri kävellä ympäriinsä ja lähes aina meillä onkin lenkkarit mukana. Haluaisin kesäksi jotkut todella söpöt yksilöt. Mitä mieltä olette kollaasin (5.) Reebokeista? Olen melko lähellä tilata ne. Ihana väri ja hintakaan ei ole kovin paha!:) 
Myös kiilakorolliset tennarit ovat nyt kovaa huutoa. Ne eivät kuitenkaan vielä ole sulattaneet omaa sydäntäni. Katson kyllä ihaillen muiden tyylittärien yhdistelyjä niiden kanssa, mutta itselläni noita en nää en sitten millään;D Noh, loppukesästä varmaan kotoa löytyy jo muutamat erilaiset;)  Mitä mieltä te olette noista?:) Keräsin tuohon kolme yksilöä, jotka olivat jo kohtuullisen lähellä omaa kynnystä. Noista mieluiten ottaisin nuo nudet. Ne ovat kaikkein yksinkertaisimmat ja olisivat helppo aloitus tähän ei niin omaan juttuun;D

4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ
Seuraavaksi keräilen postaukseen vähän naisellisempia yksilöitä;) 
Mites muut, oletteko te tykästyneet tennareihin?:)
HUOM! Koodilla MONASDAILYSTYLE15  15% alennus Spartoolta vähintään 100€ tilauksista!!:)Spartoolle täältä klik!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kukka
  26.4.2013 at 18:38

  Moi, käy katsomassa instasta mun uusien ja niin suloisten lenkkareiden kuva :) noi on niin hyvät jalkaan ja näyttää hyviltä :)
  Mukavaa viikonloppua Turkuun <3 pus

  • Reply
   Mona
   27.4.2013 at 21:16

   OIH!! Ihan täydelliset!!! :) Määkin haluun:)
   Pus ja ihanaa viikkistä myös sinne <3 <3

 • Reply
  Josku
  26.4.2013 at 20:23

  Mulla on noi Reebokin keltaiset! I like it! <3

  • Reply
   Mona
   27.4.2013 at 21:17

   Ne on ihan täydelliset!!:) Niillä kehtaa kävellä vaikka Pariisissakin;)

 • Reply
  -A-
  27.4.2013 at 07:54

  Mä ostin viime kesänä matalavartisten conssien näköset maailman parhaat tennarit Crocs storesta, pinkit :) ja ne on ollut ihan uskomattomat hyvät kävellä pitkiäkin matkoja ja koska niissä on perus crocs pohja niin ne on tosi mukavat myös ilman sukkia. Värilliset tennarit on mahtavia ja tuoa hyvän mielen vaikka värit vähän riitelisikin keskenään :)

  • Reply
   Mona
   27.4.2013 at 21:17

   Kyllä, väri todellakin piristää ihan hurjasti!! :)

 • Reply
  Maya Rytkonen-Hetnar
  27.4.2013 at 10:49

  Tosi kiva blogi, löytyi vahingossa netissä seikkailessa!
  Kiilakorko tennarit-ei iske ollenkaan! Valkoset converssit aivan ihanat, mulla menee maxi hameenkin kans. Saako suomesta niitä Marimekon kuviollisia conversseja? Olen just melkein tilaamassa…niin ihanat kun on :)

  • Reply
   Mona
   27.4.2013 at 21:18

   Voi kiitos, tosi kiva kuulla!! :) Marimekon versioita en oo vielä nähny, mutta pitääkin pitää silmällä :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.