15.4.2013

Peplum helmaa ja hopean säihkettä

Lauantaina suuntasimme viettämään ystäväni syntymäpäiviä ja päädyin laittamaan päälleni uuden Club L mekon, jonka tilasin jo reilusti kuukausi sitten. Musta peplum mekko oli todella tervetullut vaatekaappiini. Minusta tämä istuu todella hyvin ja pituus on täydellinen. Mekko on päällä todella mukava ja vaikka onkin tyköistuva ei se yhtään kiristä joustavan kankaansa ansiosta. Tällaisia mekkoja saisikin löytyä kaapista useammassa värissä ja mallissa.

Asusteiksi valitsin hyvin yksinkertaiset mustat kengät ja pienen nahkaisen clutchin. Tuon laukun olen löytänyt joskus kauan sitten äidin kaapista, joten sen alkuperästä ei ole mitään käsitystä. Kengät olen saanut syntymäpäivälahjaksi muutama vuosi sitten Eetulta. Nämä CL:n Biancat ovat kyllä yhdet ehdottomista lemppareistani. Ne saavat muuten lyhyistä koivistani huomattavasti pidemmän näköiset;) Tosin nämä korkkarit eivät ole läheskään sieltä mukavimmasta päästä. En lähtisi näillä pötkimään pidempiä lenkkejä vaan kaunokaiset ovat tarkoitettu ainakin omassa käytössäni vain sellaisiksi mukaviksi iltakengiksi mieluiten sisätiloissa;) Mukulakivisille kaduille nämä ovat ihan ehdoton nou nou, ellei sitten halua vauhdin olevan 100 metriä tunnissa.. 

Aluksi olin aikeissa valita ison statement korun kaulaan, mutta päädyin loppujen lopuksi kauniin hopeisiin korvakoruihin. Mitään muuta koruja asu ei sitten enää kaivannutkaan. Korvikset ovat niin näyttävät, että ne ovat se juttu. Liian harvoin tulee valittua niiden tavallisten helmikorvisten tilalle jotain näin koreaa. Pitäisi useammin kyllä uskaltautua, sillä tuovathan ne hurjasti lisää juttua kokonaisuuteen!:) Pitääkin alkaa kahmia enemmän vaihtoehtoja korulaatikkoon korvisten saralla. Nämä olivat huippu löytö Turkulaisesta pienestä liikkeestä nimeltä Serafiina.

Hiukset väsäsin kovassa kiireessä vaan kevyille laineille. Föönasin ensin märät hiukset kuiviksi, jonka jälkeen kiharsin latvoja noin neljässä osassa suoristusraudan kanssa. Vain sen verran, että niihin sai hieman laineita ja kuohkeutta.


Kengät: Christian Louboutin (vastaavat täällä)
Mekko: Club L (vastaava täällä)
Laukku: Vanha ei tietoa merkistä (vastaava täällä ja täällä)
Korvakorut: Ei merkkiä (Ostettu Serafiinasta)

Olipas kiva päästä käyttämään taas pitkästä aikaa mekkoa! Onneksi kevät todella tekee tuloaan ja kesää kohti mennään. Aion ottaa tavoitteeksi käyttää enemmän mekkoja ja kaivaa taas avokkaat esiin kaapin perältä. Ihanaa, kesä ja kesävaaatteet!! Olette niin tervetulleita pitkän talven jälkeen:)
Follow me on Facebook // Blogilista

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Sonja
  15.4.2013 at 07:11

  Kaunis Mona ja upea mekko! :)

 • Reply
  Anonymous
  15.4.2013 at 08:13

  Wau mikä kaunokainen :)

  -hanna

 • Reply
  Anonymous
  15.4.2013 at 08:30

  Tuo mekko sopii sulle tosi hyvin!! :)

 • Reply
  Fiina Berg
  15.4.2013 at 08:58

  Tosi kiva mekko. Olis mun mielestä sopinut hyvin iltameikkikin, ja ihan kiharat hiukset ;)

 • Reply
  Sara
  15.4.2013 at 09:13

  Todella tyylikäs asu :) sopii sinulla todella hyvin!

 • Reply
  Enni
  15.4.2013 at 09:33

  Vau, vau vau!

 • Reply
  Anonymous
  15.4.2013 at 11:02

  Upean mallinen mekko, sopii sinulle hyvin! Tosin kuvissa hieman häiritsi tuo peili tuolla takana, vähän sekoittaa profiilia :)

  Mukavaa viikkoa sinulle!

 • Reply
  lili
  15.4.2013 at 12:15

  Upea Mona!:) Sulle sopii tuollainen tyköistuva mekko niin ihanasti!

 • Reply
  Laapa
  15.4.2013 at 12:54

  Upea Mona! Ja korujen suhteen onnistunut asu, joskus vähemmän on enemmän!

 • Reply
  Elisabete
  15.4.2013 at 14:30

  Mekko sopii sulle kuin nenä päähän! Upeus!

 • Reply
  Ella
  15.4.2013 at 15:06

  Oi ihana mekko! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin :)

 • Reply
  Julia
  16.4.2013 at 17:24

  Onpas siinä upea ilmestys! Sun blogia on niin kiva lukee kun susta oikeen huokuu pirteys ja onnellisuus ja onnistut aina piristään mun päivää!:)

 • Reply
  Kukka
  17.4.2013 at 09:53

  Ohlalaaaa! :) Huikean upea!

 • Reply
  BeautyCorner
  18.4.2013 at 12:54

  Wautsi, ehdottomasti yksi lemppariasuista sun blogista! :)
  Sopii huippuhyvin toi mekko sun hoikkaan kroppaan!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *