14.4.2013

Lauantaina Tintåssa

Ehdin napata eilen illalla muutaman kuvan Turun lemppari ravintolastani. Ihan kuin niitä ei täällä olisi jo nähty kyllästymiseen asti… Olen varmaan tehnyt aika selväksi, että mun mielestä Tintå on ihan jees paikka?;)
Kuvat puhukoon taas kerran puolestaan. 

Jep, eikö näytäkin hyvältä (taas) ?! Vatsakipuja uhaten uskaltauduin herkuttelemaan myös taivaallisella suklaakakulla. Oli sen arvoista.
Tintå vaan on mun lemppari, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Piste. 
Follow me on Facebook // Blogilista

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14.4.2013 at 15:12

  Tuo Tintån suklaakakku on ihan törkeän hyvää!!

  • Reply
   Mona
   14.4.2013 at 15:23

   Voi kyllä!! Melkein jopa vähän jo liian hyvää….. ;D

 • Reply
  Jonna
  14.4.2013 at 15:21

  Voi Mona, olet saanut meikäläisen vakuuttuneeksi siitä, että viimeistään kesällä on hurautettava Turkuun! Ihan jo tuon Tintånkin takia, hih ;)

  • Reply
   Mona
   14.4.2013 at 15:25

   Hihhi :D Tintå on pakko kokea!:) Ja oih, kesällä voi sitten nautiskella härkävartaan Tintån terassilla:) Lupaathan sitten laittaa viestiä kun oot tulossa Turun suuntaan niin tuun antaa super ihason halin, vaikka sitten sinne Tintån terassille;) <3

 • Reply
  Seve
  14.4.2013 at 15:24

  Mä en vaan ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä tuolla Tintåssa, vaikka niin usein olenkin näitä kuviasi sieltä kuolannut. Eilen juuri kävimme syömässä Turussa, mutta enpä taas muistanut tätä vaan päädyimme Trattoria Romanaan. Täytyy kyllä korjata tämä virhe pikapuoliin. Näitä sun postauksia sieltä lukeneena taitaa olla listaa vilkaisematta selvää minkä annoksen tilaisin. :D

  • Reply
   Mona
   14.4.2013 at 15:27

   Hihih :) Härkävartaan tietty!!;) Mutta täytyy kyllä sanoa, että kaikki muukin on Tintåssa tooooosi hyvää :) Pizzat on esim über herkkua!!:) Hyvä siis että tulin taas muistuttelemaan Tintåsta;) Ens kerralla kun tuut niin kannattaa vaikka etukäteen jo varata pöytä niin ei joudu pettymään jos ei ookkaan paikkaa vapaana:)

 • Reply
  Anonymous
  14.4.2013 at 17:00

  Minun mielestäni tämän blogin laatu on heikentynyt pikkuhiljaa. Viikossa on samat postaukset:
  -päivän asu (hyvä mutta usein hieman tylsähkö)
  -ruokapostauksia (aina samanlaisia aterioita ja tietyn paikan hehkutusta, johon melkein kukaan lukijoista ei pääse ellei matkusta kymmeniä tai satoja kilometrejä)
  -meikki (aina samantyyppinen meikki)
  -motivointikuvia (ketä ihan oikeasti vain kiinnostaa, ei ainakaan minua)

  Postauksia ei myöskään tule yhtä usein – ennen tuli jopa neljä mahtavaa postausta päivässä, nykyään saadaan tyytyä yhteen ja sekin voi olla vain Nelly.comin hehkutusta. “*Nelly.comin kuva* Nelly.comiin saapui nämä ja nämä ihanat uutuudet! Vau! -Mona”

  Jotain uutta, inspiroivaa, kiinnostavaa ja jännittävää olisi ihana nähdä. Tämähän on työsi. Esimerkiksi jos saat voisit tehdä toimistolta jotain postausta tai vaikka ystäväpostauksen? Voisit kysyä päästä jonnekin erityiseen paikkaan vierailulle yhteistyötarjouksen merkeissä?

  Tämä on minun mielipiteeni.
  Muuten blogisi on todella mukava, mutta kaipaisin vähän aktiivisuutta enemmän ja jännittävämpiä ja uudenlaisia postauksia.

  • Reply
   Mona
   14.4.2013 at 18:47

   Ou nou, olipas palautetta kerrakseen!! :D Hih, ei vaiskaan hyvä se vaan on, että tulee perusteltua palautetta ja vielä kehitysehdotusten kera, kiitos siis:) Valitettavasti tää meikän arki on ei niin jännää:D Mutta hei ens viikolla on tulossa reissu Saksaan, joten ehdottomasti tulossa siis juttua poiketen normaalista blogiarjesta!! :)
   Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinne!!:)

   Ainiin piti vielä kysyä, että mitä tarkalleen tarkoitit ystäväpostauksella? Kysymyspostaus joihin ystävät vastaavat? :)Sellainen vois olla ihan hauska ja oon joskus sitä miettinytkin. Pitää ehkä alkaa lahjoa lähipiiriä, jotta suostuvat tuohon:)

 • Reply
  Camilla
  14.4.2013 at 22:53

  Tiiätkö, mä niin pidän susta bloggaajana juuri sen takia, että osaat asiallisesti ottaa vastaan myös rakentavaa palautetta. :) Harva nimittäin pystyy siihen. Itse toivoisin vielä kovasti postausta top matkakohteista, joissa olet päässyt jo käymään ja sellaisista, joista haaveilet. :) Ja ihanaa reissua Saksaan! :) Mihin päin olet suuntaamassa ja onko ensimmäinen kerta Saksassa? Itse olen pari kertaa siellä asunut ja matkustanut monen monta kertaa, joten tykkään siitä ihan hulluna! (Mulla ehkä hieman subjektiivinen mielipide, kun sinne liittyy niin paljon hyviä lapsuusmuistoja) :)) Mutta innolla odotan, että kuulen myös sun kokemuksista!

 • Reply
  Veera Einola
  14.4.2013 at 23:28

  On kyllä ihanan näköistä ruokaa ja tunnelmallisen oloinen paikka. Täytyy joku kerta Turun vierailulla poiketa tuonne. ;)

  t. veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

 • Reply
  Anonymous
  15.4.2013 at 01:11

  Hyvä Mona! Vaikka en ollutkaan kaikesta anonyymin kaa samaa mieltä ni toooosi hyvin otit hänen palautteen vastaan! Terveisin anu

 • Reply
  Veronica
  15.4.2013 at 09:31

  Tintåsta mun ei varmaan tarvii ees kommentoida ;P nam! Mä yhdyn myös tähän, että osaat mielestäni ottaa/vastata tosi ymmärtävästi palautteeseen :) Olen huomannut monissa blogeissa, että valitettavasti sitä ei kaikki osaa. Innolla odotan kyllä kokemuksia Saksasta, on sinnekkin suunniteltu matkaa joskus ja kunpa pääsis itsekin nyt edes pienen matkan päähän Suomen ulkopuolelle ennen kesää ;) Saattaa olla toiveajattelua.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *