10.4.2013

Paitojen tarpeessa ja kuulumisia

Vaikka eilen juuri hankin muutaman paidan kaappiin täydennykseksi, huutaa se silti paitoja lisää! Kaipaisin surkeasti arkisia paitoja farkkujen kanssa. Neuleita kyllä löytyy, mutta ilmojen lämmetessä kaipaan jotain kevyempää. Keräsin tähän yksilöitä, jotka miellyttää eniten nyt silmää ja jonka tyylisiä haluaisin kovasti hankkia.






Raidat, vaaleat värit ja tekstit siis ovat tällä hetkellä se mihin eniten olen silmäni naulinnut. Näiden paitojen kanssa yhdistäisin jo hetken haaveena olleet boyfriend farkut!:) Mitäs mieltä te olette raidoista ja teksteistä?:)


Blogin puolella on ollut tämän viikon normaalia hiljaisempaa ja sama tulee jatkumaan vielä muutaman päivän. Tämä päivä on mennyt maanantain ja tiistain tavoin vielä täysin lepäillessä. 
Onneksi loppuviikko on täynnä kaikkea super kivaa (toisin kuin alkuviikko tähystyksineen..) ja olenkin jo ihan yhtä hymyä kaikista kivoista jutuista. Huomenna lähden muun muassa ihanan Cocosen kanssa Helsingin reissulle!!:) Instagramin puolelle päivittyy varmasti Helsingin kuulumisia jo huomenna. Perjantaina on ei niin kivat neljä tenttiä, jotka tiedän kyllä jo nyt menevän penkin alle. Ei ole nimittäin ollut viime päivinä lukeminen ensimmäisenä mielessä… Lauantaina vuorossa on rakkaan ystäväni syntymäpäivät ja sunnuntaina ollaan sovittu ystäväporukan kanssa brunssitreffit. Hyvässä suhteessa kivoja ja ei niin kivoja juttuja;)
Nyt koitan vielä ottaa tämän illan rauhallisesti ja lepäillä. Josko huomiseksi olisi taas energiat normaalilla tasolla. 
Pus ja moi! 



You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Katerina Alezandra
    10.4.2013 at 16:05

    Ihania paitoja! :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.com

  • Reply
    Veera Einola
    11.4.2013 at 01:14

    Joskus on ihan hyvä ottaa vähän iisimmin! ja ei lukijat mihinkään muutamassa päivässä katoa, päinvastoin kiinnostus vain kasvaa kun hetkeen ei kuulu mitään! “Missähän se Mona mahtaa olla ja mitä mahtaa tehdä jne.” ;D

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:08

      Voih, ihana Veera!!:) Niin kiva tietää, että ootte siellä <3:)) Hih, kauaa en kyllä osaa olla täältä pois vaikka mikä olis;DD

  • Reply
    Jenni
    11.4.2013 at 08:23

    Munki pitäis saada vaatekaappiin jotain ihan peruspaitoja. Perus t-paitoja mulla ei ole yhtään! :D

    <3:http://my–lullaby.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:09

      No multa puuttuu kans ihan perus juttuja! T-paidat ja topit. Niitä pitäs kans hamstrata…:)

  • Reply
    Fiina Berg
    11.4.2013 at 14:37

    Hei, en ole tutustunut oireisiisi tai sairashistoriaasi. Mutta ihan pakko kirjoittaa kun aiemmin kerroit olevasi yliherkkä ruuille. Syöt kuitenkin blogin perusteella melko puhdasta ruokaa, joten vaikea uskoa. Oma ystäväni käytti paljon proteiinivalmisteita/palautusjuomia/pirtelöitä yms. Kun hän jätti nämä pois maksa-arvot ja vatsakivut olivat tiessään (jätti siis myös hyvin suositut ja tutkitut ravintolisät pois). Suosittelen testaamaan pari viikkoa ilman mitään lisiä.

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:13

      Ruokayliherkkyyksiä valitettavasti voi tulla vaikka söis miten terveellisesti tahansa:/ Mulla vielä ihan surkee perimä niin vaikuttanee paljon. Mitään valmiita sörsseleitä käytän tosi vähän ja vitskuja yms oon kans ollu ajoittain ilman. Mulla vaan tuppaa vatsa olemaan sellainen, että se reagoi ensimmäisenä ihan kaikkeen esim stressiinkin ja kun se on sökö niin vähän kaikki vaan pahentaa sitä. Pitäs varmaan joskus oppia myös ihan aidosti oikeesti rauhoittumaan;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *