9.4.2013

Shoppailuja

Kävin tänään pikaisesti iltapäivällä ystävän kanssa kaupungilla ja samalla tuli ostettua muutama juttu kevättä ajatellen vaatekaappiin. Vakaa tarkoitus oli taas olla shoppailematta, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa..;) Toisaalta melko vähillä jutuilla selvisin tällä kertaa.
Zarasta löysin ihanan hempeän läpikuultavan paidan, joka on täydellinen keväiseen asuun. Tämän otan ehdottomasti mukaan ensi viikolla Saksan matkalle! Kiersimme myös uuden (super hienon) H&M:n ja sieltä mukaan tarttui valkoinen pitsipaita. Myös tämä lähtee reissuun mukaan.:)
H&M:n sport-puolelta löysin uuden pirtsakan treenipaidan ja topin. Tuo paita on ihan super kivan värinen, kuvassa se ei oikein tule oikeuksiinsa. Piristää kummasti treenejä ja motivoi taas salille. Noista liiveistä en ole ihan varma vielä, mutta ainakin vaikuttivat ihan hyviltä. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa panostaa kunnon hyviin urheiluliiveihin ja olenkin blogin puolella saanut niihin hyviä vinkkejä. Moni on kehunut Shock Absorber merkin liivejä ja sellaiset on kyllä ehdottomasti hankittava seuraavaksi!:)

Mitäs mieltä ootte ostoksista?:)

You Might Also Like

26 Comments

  • Reply
    Veronica
    9.4.2013 at 19:06

    Kivoja löytöjä oot tehnyt! Se uusi h&m on tosiaan upea, kerrankin valinnanvaraa ja se uusi home puoli oli paras :) Missä päin tuo pitsipaita oli siellä, mä oon ihan missannut tuollaisen ihanuuden..
    Ja mä oon vannoutunut Shock Absorbereiden käyttäjä, ei oo kyl takas paluuta tuettomiin urheiluliiveihin. Toki muutkin merkit on hyviä, mut noi on mulla toiminut parhaiten. Huomenna ajattelin lähteä hamstraamaan taas urheiluvaatteita stokkan hullareilta ja ehkä sieltä kaikkea muutakin kivaa tartuu mukaan ;)

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:12

      Se henkka on niiiin hieno!!:) Ja ihanaa että on home puolikin<3 :)
      Tuo pitsi paita on heti siinä kävelykadun puoleisen pääoven lähellä. Tosin sinne jäi vaan yksi tsipale.. Ellei sitten jossain oo lisää :)
      Voi jukra, kyllä mun on vaan niin pakko hankki ne shockit seuraavaksi kun niin moni niitä kehuu!!:)

  • Reply
    -A-
    9.4.2013 at 19:40

    Uusi hennesi oli kyllä aika mahtava :) Ja torstainahan aukeaa vielä Stadiumkin Hansaan.. Kyllä ne Shock Absorberit on tosi hyvät, mutta Changesta löytyy myös heidän oman malliston urheiluliivit jotka ovat mielestäni yhtä hyvät.

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:14

      No joo siellä pitää myös käydä!! :) Tulee ainakin tosi hyvälle paikalle:)
      Ja kiitos vinkistä, taidan piipahtaa myös siis Changen liikkeessä!!:)

  • Reply
    Konkistadori
    9.4.2013 at 19:40

    Change -myymälöiden urheiluliivit myös loistavia, supertukevia.

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:15

      Sinne siis myös piipahtamaan!!! :) Kiitos paljon vinkistä :)

  • Reply
    Sonja
    9.4.2013 at 20:05

    En ole vielä edes ehtinyt uuteen myymälään, mutta haluaisin ton treenipaidan, se on ihana! :)

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:15

      Toi paita oli iiiihana! Niin pirtsakka:) Käydään yhdessä joku päivä kääntymässä ja samalla kahvittelemassa <3 Pus muru<3

  • Reply
    Meow
    9.4.2013 at 20:06

    Haha mulla on sekä tuo samainen urheilupaita että urheiluliivit! Tosin paita löytyy sinisessä värissä, mutta arvoin kyllä pitkään sen ja tuon sinun ostamasi välillä. Käytän noita liivejä lähinnä salilla mutta taisi ne kerran johonkin aerobiseen jumppaankin päälle eksyä, ja tukivat hyvin sielläkin. :) Yleensä käytän Shock Absorbereita. Changetkin olen omistanut ja olin tosi tyytyväinen muuten, mutta ympäryysmitaltaan pienkinkin koko oli vähän liian suuri. Jos muuten Shock Absorbereita meinaat hankkia, niin vinkkinä, että kannattaa käydä kaupoissa valitsemassa oikea koko ja tilata netistä, esim. Amazonilta. Itse sain tällä tavalla puolet halvemmalla!

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:17

      Hih:) Mä oon kyllä ollu tähän asti tosi tyytyväinen henkankin treenivaatteisiin:) Ja hitsit, pitää hyllä vihdoin ja viimein nuo hankkia kun kaikki niitä kehuu niin paljon!:) Ja siis tosi tiukat! Täytyy muistaa tuo sovitellessa:) Kiitos vinkeistä <3

  • Reply
    Siiri
    9.4.2013 at 20:12

    oi miten suloinen tuo zaran pusero! kovin monamaisia ostoksia kaikki :-)<3

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:21

      Kiitos murunen <3 <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    9.4.2013 at 21:00

    moi mona !

    paljon toi hm pitsipaita maksoi ? se on sairaan ihana ! <3 <3

    annika

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:28

      Olisko ollu 25e! :) Kiitos <3 Mäkin tykkään pitsistä;)

  • Reply
    Vera
    9.4.2013 at 21:06

    Moikka! Halusin kommentoida tuohon urheiluliivijuttuun. Olen urheilukaupassa töissä ja meillä on kahteen otteeseen ollut shockin kouluttaja opastamassa meitä oikean koon valinnassa ja heidän liivinsä todella ovat kaiken sen hyoetyksen arvoisia :) itselläni on juoksuliivit ja max sport brat heiltä ja juostessa tuntuu että missä ne tissit on kun ei niitä edes huomaa :D itse olisin ottanut aivan väärän koon, että jos se mietityttää niin toivottavasti on hyvä myyjä paikalla :) nuo liivit saa ihan oikeasti puristaa! Hyvä vielä jos tuntuu siltä että just ja just saa kiinni. Huh tulipa taas sepusteltua.. pointti oli että superhyviä liivejä, suosittelen ;)

    • Reply
      Mona
      9.4.2013 at 21:29

      Kiitos paljon Vera sullekkin vinkeistä <3 <3 :) Pakko kyllä hankkia noi pikimiten!!:)

    • Reply
      T_
      10.4.2013 at 17:12

      Mäki taas kiitin mielessäni tänään juoksumatolla noit Shock Absorbereita! Aivan loistavat ja todellaki, kuten Vera kerto, niitä tissejä (ei edes vähä isompiakaan) ei edes huomaa juostessa.

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:05

      :) Ei noista voi enää uskoa muuta kuin että ne on vaan parhaat, kun kaikki niitä hehkutta!;D

  • Reply
    Veera Einola
    9.4.2013 at 22:06

    Ihanan värinen tuo treenitoppi! Suosittelen myös tilaamaan netistä shockin toppeja, sieltä saa huomattavasti halvemmalla ja tilaaminen esim. Amazonilta on todella turvallista. Huuto.netissä myös yksi myyjä/liike on myynyt huomattavasti edullisemmin ihan uusia liivejä, joissa laput vielä kiinni. Toki jos ei ole aikaa selailla niin sitten vaan suorilta urheilukauppaan. ;)

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:05

      Joo täytyykin pitää silmällä nettiä. Niin ja käydä kaupassa testailemassa:))

  • Reply
    Reetta
    10.4.2013 at 09:07

    Aivan ihania nuo ekan kuvan paidat <3

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:05

      Kiitos Reetta <3:)

  • Reply
    Lotta
    10.4.2013 at 12:07

    Kokeilin noita urheiluliivejä ja mun mielestä niissä oli ihan oudot koot. M-koon sain just ja just kiinni, niin että tissit oli aivan lytyssä ja pursui ylhäältä yli, mutta L koko taas oli ympäryysmitaltaan aivan liian suuri, lörpötti oikein rintojen alta :/ Harmitti, kun muuten tuntuivat siltä että olisivat olleet hyvät :D

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:06

      No joo huomasin kyllä saman…:/ Mut katotaan nyt miten käytössä muotoutuu….:D

  • Reply
    Laapa
    11.4.2013 at 10:02

    Mä NIIN käyn etsimässä tuon pitsipaidan itsellekin! Ihana!

    • Reply
      Mona
      12.4.2013 at 15:06

      Hih, se oli kyllä aikast söpö!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *