8.4.2013

LCN Cheeky Fruits

Monet pidempään blogiani seuranneet varmasti muistavat, että allergisoiduin todella pahasti rakennekynsille. Olin käyttänyt todella monta vuotta kynsiä, kunnes yhtäkkiä huollon jälkeen aloin saamaan todella ikäviä oireita niistä. Allergia levisi jopa kaulan ihoon, jonne ilmestyi aina huoltoa seuraavana päivänä iso ihottumaläiskä.  Tämän takia olin noin vuoden ilman kynsiä, ennen kuin uskalsin kokeilla uudelleen. Olin kuullut monelta kehuja LCN:n kynsistä, että ne sopisivat monelle herkemmällekkin. Olin alkuun aika skeptinen asian suhteen, koska aikaisemmin saamani reaktiot olivat olleet niin vahvoja. Päädyin kuitenkin tilaamaan ajan Bravaan Piritalle viime kesänä ja siitä lähtien olen taas pitänyt rakennekynsiä ja tällä kertaa onneksi ilman minkäänlaisia allergisia reaktioita. Sanomattakin on siis selvää, että olen ollut todella tyytyväinen kyseisen merkin geelikynsiin. Iso kiitos tosin kuuluu myös ihanalle Piritalle, joka on todella ammattilainen!:) Voin lämpimästi suositella Piritaa, mikäli hakusessa on hyvä kynsienlaittaja Turusta. Itse sain vinkkiä Bravasta täältä blogin kautta, joten kiitos kuuluu taas teille ihanille lukijoille!:)
Sain LCN:ltä nyt yhteistyön kautta itselleni testattavaksi heidän kesäisiä uutuuksia ja samalla Pirita teki näillä uutuuksilla minulle ihanan puolentunnin käsihoidon.  

Paketti sisälsi LCN:n Cheeky Fruits sarjan tuotteita, jotka ovat täydellisiä ihon raikastajia pitkän talven jälkeen. Käsihoito aloitettiin sarjan 3in1- Express Care kuorinta-aineella. Kuorinnan lisäksi tämä hoitotuote puhdistaa ja ravitsee ihoa. Tuoksu on ihan huumaavaan ihana!!:) Itse sain testattavaksi Royal Rhubarb tuoksun. Näitä löytyy myös Sassy White Peach ja Divine Dragon Fruit. Nam!:) Kädet tuntuivat välittömästi kuorinnan jälkeen todella pehmeiltä ja aine jättikin ihoon öljyisen ja rasvatun pinnan. 
Kuorinnan jälkeen käsille levitettiin Hand&Body smoothie voide, joka on todellinen “vitamiiniruiske”!  Voide jätettiin vaikuttamaan lämpimien pyyhkeiden alle noin kymmeneksi minuutiksi. Sen jälkeen kädet vielä hierottiin kevyesti ja voide jätettiin iholle ravitsemaan. Voiteesta on saatavilla samat kolme ihanaa tuoksua, kuin kuorinnastakin.
Hoidon lopuksi kynsinauhoille levitettiin vielä Magic Nail Growth vahvistava hoitotuote. Se tekee kynsistä joustavammat ja kestävämmät ja antaa kosteutta kynnelle. Tämä tuote on ihan ehdoton omille todella kuiville kynsinauhoille ja tuleekin varmasti jokapäiväiseen käyttöön.
Tuotteiden purkit ovat ihanan kesäisiä tuoksuista puhumattakaan. Nämä ovatkin ihana lahjaidea kosmetiikan rakastajille!:) Samoin tuo puolentunnin käsihoito. Käsihoidon hinta on Bravassa 20 euroa.

Kesän LCN:n uutuuksia löytyy myös netistä verkkokaupasta  kauneuttasinulle.fi
Onko muita, jotka vannovat LCN:n kynsien ja tuotteiden nimeen?:) 

* Käsihoito ja LCN:n tuotteet saatu yhteistyössä.


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sara
    10.4.2013 at 09:15

    Minulla oli monta vutta sitten LCN rakennekynnet. Oli kyllä ihan hyvät mutta en voi kuitenkaan sanoa että olisivat olleet paremmat kuin muut :) Olen ollut tyytyväinen kaikkiin rakennekynsiin mitä minulla on koskaan ollut :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.