7.4.2013

Viikon Instagram hetkiä

1. Käsihoidossa Bravassa ja tutustumassa uusiin LCN:n tuotteisiin yhteistyön kautta. Näistä tulossa pian lisää!:) 2. Bravan kynsien laittajan Piritan ja hänen poikaystävänsä kanssa Brunssille. 3. Päädyttiin Fontanaan. 4. Viikon treenit on pitänyt sisällään kevyitä rauhallisia lenkkejä ulkona. 5. Herkuttelua banaanipannareilla. 5. Lounasta Hullut Päivät kuvaston parissa.

1. Ystävän kanssa lähdössä E.Ekblomiin. 2. Ulkona lenkkeily saa ihan uuden fiiliksen taas keväisen auringon myötä. 3. Lounasta. 4. Sain ihan supereita uutuuksia testiin. Näistä omaa postausta myöhemmin. 5. Cafe Artin kahveja tutkimassa. 6. Myös isä tuli testaamaan Cafe Artin parhaimmat kahvit.
Nää viikot menee ihan hurjaa vauhtia. Kevät on ihan kulman takana. Ens viikko on täynnä tosi paljon kaikkea. Kivoja juttuja, mutta myös ei niin kivoja juttuja. Enemmän odotan sitä seuraavaa viikkoa. Me nimittäin lähdetään minilomalle Saksaan!! Mulla on niin kova ikävä Maijaa. Ihan huippua nähdä pitkästä aikaa. Reissusta tulee varmasti ihan huikea. Sitä odotellessa:) 

Ps!! Muistutuksena vielä, että tänään vielä muutaman tunnin kaikille Fashionstoren klubilaisille kaikista tuotteista -10% alennus!!:) Käykäähän ihmeessä rekisteröitymässä täällä ja kurkkaamassa uutuuksia täällä!:) Itse puhun täysin Liu Jo farkkujen puolesta, josta eilinen postaus löytyy täältä:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    7.4.2013 at 20:36

    Haluan Mona vain kiittää ihanasta blogistasi, johon olen jäänyt ihan koukkuun!:) Pelkäsin jossain vaiheessa, että blogisi “kaupallistuu” liikaa, mutta olet onnistunut loistavasti tasapainoilemaan yhteistyökumppanien ja oman elämän postauksissa:) Kiitos

    • Reply
      Mona
      8.4.2013 at 09:02

      Voi jukra, kiitos ihan hurjasti niin ystävällisestä kommentistasi ja palautteesta <3 Miten se piristikään mieltä:)
      Aurinkoista viikon alkua!!:)

  • Reply
    Anonymous
    8.4.2013 at 08:22

    Ja hei usein annetaan vain kritiikkiä, mutta nyt edellisen anonyymin kommentista intoutuneena haluaisin antaa positiivista palautetta. Siispä kiitos Mona, että olet vähentänyt mainoksia blogiasi! Näistä käytiin sotaa joskus aiemmin, ja otit mielestäni hienosti vinkistä vaarin. On huomattavasti lukijaystävällisempää, että mainoslinkit ovat omien päivän asu -postaustesi perässä tyyliin “vastaavan löydät täältä”. Hieno idea, kiitos siitä. Ihanaa kevättä, toivottavasti tiet sulaa pian kokonaan, niin lenkkeily maistuu vieläkin paremmalta :) !

    • Reply
      Mona
      8.4.2013 at 09:08

      Hih, voi kiitos kovasti myös sinulle <3 :) Tosi kiva, kuulla tällaista palautetta!:) Mainoksia ja yhteistöitä tosiaan tulee olemaan suhteellisen paljon myös jatkossa, koska tämä bloggaaminen nykyään minun suureksi ilokseni ja onnekseni on myös työtä minulle. Olen niin äärimmäisen kiitollinen, että voin tehdä työtä jota rakastan ihan suunnattomasti!!:) Otan kuitenkin enemmän kuin mielelläni lukijoilta ehdotuksia, toiveita yms vastaan aina. Vaikka tämä blogi onkin minun, niin suureksi osaksi kirjoitan tätä kuitenkin myös lukijoita varten. Joten esimerkiksi postaustoiveet ovat aina äärimmäisen lämpimästi tervetulleita ja pyrin niitä aina mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.:)
      Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinullekkin!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *