1.4.2013

Insta weekend

Heips ja moi kaikki!! Uuuuuh, mikä ihana vkl takana. Täällä on ollut hiukan hiljaisempaa, mutta instagramin puolelle olen koittanut kuvia päivitellä. Oottehan huomannut muuten, että Instaram kuvia pääsee nyt seurailemaan myös tuosta blogin välilehdet sivulta. Tosta ylhäältä, kun klikkaa instagram sivua menee se suoraan @Monasdailystyle profiiliin. Käykäähän napsuttamassa siis seurantaan!:)

1. Perjantain rauhallinen aamu.  2.  Fontanassa lounaalla. 3. Lauantain aamupala ennen muuttopuuhia. 4. Iltapäivällä päivällisen jälkeen jälkkäriksi taas herkullisia banaanipannareita. 5. Sunnuntaina aamupalaksi kananmunaa, jogurttia, cashewpähkinöitä ja puolukka/tyrni survosta. 6. Nokka kohti Poria.

1. Isän luona Porissa. 2. Täydellinen kevätaurinko ja terassilla hengailua. 3. Palju lämpeämässä. Paljussa lillumisen jälkeen olo olikin täydellisen rentoutunut. 4. Mun muru. 5. Jaksan aina ihastella isän ihanan valoisaa ja korkeaa kotia. 6. Illalla aloiteltiin kunnon herkuttelut. Huh, maha oli ihan liian täynnä. Tarjolla oli muun muassa kaljapersekanaa;D
1. Lauantain asu (Zaran harmaa mekko). 2. Koko iso porukka ison pöydän äärellä herkuttelemassa. 3. Meikän annos (ensimmäinen vasta) 4. Kaikkein taitavin pikkusisko. 5. Tänään kävelyllä ihan täydellisessä säässä. 6. Aurinko paistoi ja oli tosi lämmin.
Illalla kotiuduttiin takaisin Turkuun ja huomenna olisi taas paluu arkeen. Vitsit, miten mukava pääsiäinen olikaan. Torstaina käytiin vielä Salossa äidinkin luona. Ihanaa, kun näki kaikkia rakkaita. Kyllä nää pitkät vapaat on vaan tosi jees. Taidan huomenna liukua töihin hiukan normaalia myöhemmin ja nautin aamupalan vielä huomennakin pitkän kaavan mukaan. 
Huippua viikkoa teille kaikille!
Ps. Kommentteihin vastailu on valitettavasti jäänyt nyt vapailla kokonaan, mutta palaan taas pikimiten normaaliin rytmiin bloginkin puolella!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *