24.3.2013

Tyttöjen ilta

Olin eilen viettämässä mukavaa ja rentoa tyttöjen iltaa kahden rakkaan ystäväni kanssa. Ilta oli todella mukava ja lähdimme vielä myöhemmin käymään kaupungillakin istumassa. Päädyimme Di Treviin, jossa oli sopivasti juuri meille vielä pöytä vapaana. Saimme suostuteltua myös Eetun mukaan Di Treviin!:) Me lähdimme murun kanssa tosin jo melko ajoissa kotiin, mutta ystäväni jatkoivat vielä pidempään. Ihana ilta ja ihanat ystävät. 
Herkuttelimme ystäväni luona vaikka mitä. Olisi pitänyt tänään aamulla suunnata brunssille suoraan ystäväni luo nautiskelemaan eilen jäänyttä juustokakkua!:) Hän oli sen itse leiponut ja voi jukra se oli aivan taivaallisen hyvää! Pitää lainata reseptiä ja kokeilla itsekin tehdä joskus samaa. Ainiin ja toinen juttu minkä aion ehdottomasti kopioda ystävältäni on tuo ihana kehyksissä oleva kalenteri! Aivan mielettömän hyvä idea. Ystäväni kertoi saaneensa alunperin idean upeasta Valkoinen Harmaja blogista.
Tänään meikäläisen väsymys on jatkunut ja olenkin oikeastaan koko päivän vain nukkunut. Edes upea aurinkoinen keli ei saanut olo pirteämmäksi. Tosin nyt tuli todellakin kirjaimellisesti vain levättyä. Nousin kunnolla vasta Eetun tultua töistä viiden aikaan. Hän teki meillä aivan järjettömän hyvää ruokaa ja olikin melko luksusta nousta väsyneenä valmiiseen pöytää. Ehkäpä tämä väsymys ja puolikuntoisuuskin alkaa pikkuisen helpottaa, kun sai pyhitettyä yhden päivän kokonaan lepäämiselle.
Energisempää viikkoa kohti siis! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti myös keväistä sellaista:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  annemi
  24.3.2013 at 19:31

  Tuo juustolautanen näyttää ihanalta, söisin sellaisen oikein mielelläni juuri nyt täällä kotisohvan nurkassa :)

 • Reply
  Jossu
  24.3.2013 at 20:19

  Nam minkä näköisiä herkkuja ja todella kutsuva kattaus :P

 • Reply
  nieinda
  24.3.2013 at 20:45

  Voi mitä herkkuja! Näyttää niin hyvältä. :) Tiedän tuon tunteen, kun kaikki voimat vaan katoaa! Toivottavasti kevätaurinko piristää ja väsymys väistyy! :)

 • Reply
  Anonymous
  24.3.2013 at 20:54

  Voi kun kaikki näyttää ja kuullostaa hyvältä! :)

  Oliskos mahdollista saada tuota juustokakun ohjetta näin bloginkin puolelle? Näyttää niiiin herkulliselta! Mitä tuo päällä oleva “juttu” siinä on? :)

 • Reply
  Casey
  26.3.2013 at 17:37

  I love the black and white look, it's so chic so classic !

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *