24.3.2013

Looking For The Perfect Leather Pants

Päivän teatteriasu-postauksessa kirjoitin, että laitoin tilaukseen ensimmäiset aidot nahkahousut. Nettikaupat ovat toki pullollaan nahkahousuja, mutta melko kalliita sellaisia. Monet saattavat maksaa jopa lähemmäs tuhatta euroa. Keräsin tähän nyt muutaman hieman edullisemman version ja myös mallin, joka lähti omaan tilaukseen. Odotan jo kuin kuuta nousevaa housuja saapuvaksi!:) Toivottavasti ne olisivat hyvät.
Itse  haluan, että nahkahousut ovat hyvin istuvat ja lahkeet pitää olla kapeat. Vyötärö ei myöskään saa olla liian matala, sillä pyllyn vilkkuminen ei ole kovin mukavaa. Lahkeissa saa olla mielellään myös vetoketjut, jolloin housut on helpompi saada jalkaan.
Itse päädyin pienen pohdinnan jälkeen näihin Selected Femme nahkahousuihin. Mikäli nämä eivät ole sopivat ajattelin toisina kokeilla noita Mooni versioita, jotka ovat tuossa kollaasissa yllä.
Mieltä alkoi myös mietityttää kevääksi ja kesäksi raikkaat valkaiset nahkahousut! Keräsin niiden ympärille asun inspiroimaan. Postausta tulossa siis myöhemmin! 
Mitäs mieltä te olette näistä nahkahousuista ja joko monen kaapista aidot löytyvät?
Huom, kaikki postauksen housut ovat Bubbleroomista. Koodilla SPRING saa vielä toistaiseksi toimitukset postituskuluitta!:)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Anonymous
    24.3.2013 at 08:51

    Hihii, mulla on kaapissa valmiina nahkahousut. Ostin ne joskus kymmenen vuotta sitten kun niitä oli Hennesissä, ei tainnut olla silloin mikään myyntimenestys kun lopulta osa roikkui alennuksessa puoleen hintaan (50e). Ihme kuitenkin on että olen sinnikkäästi säilyttänyt housuja kaapissa :D Malli on kutakuinkin sama kuin tilaamissasi housuissa mutta lahkeet on ovat suorat. Onneksi ei ole leveälahkeiset! Mietin että pitäisikö kaventaa ne pilleiksi kun pääsisi aika pienellä tuunauksella.. Housut on jäänyt todella vähälle käytölle kun en tiedä millaisiin kenkiin ne yhdistäisin, korkkareita en näillä keleillä uskalla käyttää. Täytyisi ehkä googlata julkkisten asuja ja katsoa millaisiin mataliin kenkiin housut on yhdistetty. Tällainen postauskin olisi kiva *vink* :D

    Hanna

    • Reply
      Mona
      24.3.2013 at 11:23

      Hanna <3 Joo siis ehdottomasti kannattaa kavennella niin saa edullisesti pientä tuunausta:) Itse oon tosin niin käsi kaikessa ompeluun liittyvässä, että veisin meidän vieressä sijaitsevalle ompelijalle oitis;DD
      Ja kiiitos postausvinkistä!!!:) Voisin ehdottomasti koota vaikka inspiskollaaseja nahkahousujen ympärille ja myös matalien kenkien kanssa:) Itse varmaan tykkäisin laittaa ihan conssit kun ne on viime aikoina vienyt sydämen;)

  • Reply
    Josku
    24.3.2013 at 10:29

    Heips Mona! :)

    Mun blogissa on tänään viimeistä päivää mahdollisuus voittaa ilmiömäinen Tangle Teezer harja! Kantsii käydä osallistumassa ;)

    http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      24.3.2013 at 11:24

      Heippa ihana Josku <3 Niin kiva arvonta, pakkohan siihen on osallistua!!:)

      Käykäähän muutkin osallistumassa!:)

  • Reply
    Reetta
    24.3.2013 at 12:54

    Hyvän näköisiä nahkahousuja! Olisi kyllä kiva sellaiset hankkia, pitääkin alkaa tutkailee :)

    • Reply
      Mona
      24.3.2013 at 18:25

      No juu ehdottomasti testailemaan!:)

  • Reply
    sivusta katsoja
    24.3.2013 at 18:23

    Moi. Oli pakko tulla kurkkaa tää sun blogi, kun istuin eilen tosi tunnettujen bloggaajien viereissä pöydässä ja sielä revittiin aika runsaasti huumoria siitä, miten sun kieli on syvällä sen Mungo-annan perseessä. Aattelitko, että se alkaa linkkaileen sua enemmän, jos nuoleskelet sitä vai mitä ihmettä? Joku raja hei nyt. Varmaan kannata nolata itseään..

    • Reply
      Mona
      24.3.2013 at 19:25

      Moi! Siinäpähän repivät;) “What susie says of sally says more of susie than of sally”.:)

  • Reply
    Anonymous
    24.3.2013 at 22:24

    Hei. Kiva on lukea sun blokia! Hyvännäköiset on noi sun tulevat nahkahousut, omistatko muuten nahkahametta? Viitsisitkö kertoa, millaiset aurinkolasit Eetun kanssa omistatte, millaiset on nyt muodissa?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *