18.3.2013

Maanantain alekoodi!

Tänään on loisto päivä shoppailla!:D Nimittäin Nelly tarjoaa teille lukijoille tänään maanantaina 18.3 10% alennuksen koodilla: nellycom10p !:) Mikäli on siis aikaisemmin jo pitänyt silmällä jotain tiettyä, kannattaa nyt käydä kurkkimassa valikoimaa. Itse pistin silmäni erityisesti toinen toistaan ihampiin mekkoihin. Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat tekevät tuloaan ja nyt on hyvä tilaisuus tilata sovitukseen mekkoja ja saada niistä samalla kivan alennuksen!:) Kaikki nellyn juhlamekot löytyy TÄÄLLÄ.


1. TÄÄLLÄ 2. TÄÄLLÄ 3. TÄÄLLÄ 4. TÄÄLLÄ 5. TÄÄLLÄ 6. TÄÄLLÄ 7. TÄÄLLÄ 8. TÄÄLLÄ                                                 Nellyn uutuudet TÄÄLLÄ!
You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    KRIS
    18.3.2013 at 09:39

    Tuli tarpeeseen :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *