18.3.2013

Kaupunkipäivä Helsingissä

Kerroin jo Uuuuuh iiihana päivä– postauksessa viettäneeni lauantain Helsingissä Adalminan kanssa. Päivä oli onnistunut ja tunnit kuluivat ihan liian nopeasti. Saavuin Helsinkiin heti puolenpäivän aikaan ja aloitimme päivän viihtyisässä  La Torrefazione kahvilassa herkullisilla smoothieilla.

Seuraavaksi jatkoimme shoppailukierroksella, johon kuului käväisy Della Margassa ja LV:n liikkeessä. Kumpaisessakin oli yksi jos toinenkin haavelistalla oleva upeus.

Bulevardi 5 liike oli minulle täysin uusi tuttavuus ja heti ensi tapaamisella jäi kaupasta jotain kotiin vietävääkin. 

Zarron ohi kävelessämme kävimme heippaamassa Alexaa ja samalla törmäsimme myös nrj:n Tuijaan! Ystävällinen Alexa otti meistä Adalminan kanssa vielä muutaman yhteiskuvankin.

Auringon upeasti paistaessa nappasimme asukuvia Helsingin kaduilla.

Suuntasimme Raflaan syömään, mutta jouduimme pettymään sen ollessa kiinni ja aukeavan vasta neljältä. Ruuan sijaan siirryimme nauttimaan lasilliset roseta One Tiny Champagne Bar nimiseen paikkaan Stockan kulmalla.

Lasillisten jälkeen vatsat kurni jo huutavasti ja suuntasimme takaisin Raflan eteen todetaksemme sen olevan edelleen kiinni, mutta nyt yksityistilaisuuden vuoksi. Päädyimme syömään viereiseen Bar Tapasta ravintolaan ja oih miten herkullisia tapaksia siellä olikaan.

Todella täyttävien tapasten jälkeen menimme vielä Teatteriin viinilasilliselle ja sieltä sitten jatkoinkin illalla takaisin kotiin Turkuun.

Tällaiset vapaapäivät ystävän kanssa ovat kyllä ihania. Rentoa oleilua ja höpöttelyä hyvän ruuan ja viinin kanssa. Näitä lisää!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Elisabete
  18.3.2013 at 16:25

  Ihanan kuuloinen päivä teillä, oikea kaunokais kaksikko! :)

  • Reply
   Mona
   18.3.2013 at 18:01

   Hih, kiitos Elisabete<3 <3:)

 • Reply
  Hanilo
  18.3.2013 at 17:43

  Onko tuo sun oma hiusväri vai ootko laittanut jotain ruskeeta raitaa? Näyttää paljon tummemmalta kuin muissa kuvissa.

  • Reply
   Mona
   18.3.2013 at 18:03

   Oma väri!:) Oon värjänny viimeks hiuksia tammikuussa 2012. Valotus tosiaan hiukan muuttaa väriä ja suorina näyttää ihan erivärisiltä kuin kiharoina:D Tää on tällänen millon mikäkin sävy:D

  • Reply
   Hanilo
   18.3.2013 at 19:10

   Hööh, mulla näyttää vaan likaiselta tuo juurikasvu, mutta sulla näyttää ihanan ruskeelta! :) Itekin oon viimeksi lokakuun alussa raidoittanut. Mutta annan nyt kasvaa että saa hiuksia vähän parempaan kuntoon. :)

 • Reply
  Jessica
  18.3.2013 at 23:37

  Ihanan näköistä, voi kunpa itsekin pääsisin viettämään aikaa sielläpäin! Aina kun on koulutus tms on niin kiirus ettei hirveästi ehdi vaan oleskella ja katella :)Pitäisi kyllä tehdä vaan sellainen weekend-trip ja nautiskella :)

  • Reply
   Mona
   19.3.2013 at 07:57

   Kyllä, samaa mieltä! Useammin vaan weekend-trippeja!!:)

 • Reply
  Kukka
  19.3.2013 at 16:42

  Oi miten täydellinen päivä <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *