12.3.2013

Godmorgon!

Hankin viime Ikean reissulla tämän Godmorgon sarjaan kuuluvan lokerikon tuomaan järjestystä meikkikaaokseen. Olen monen monta kertaa ihaillut yhden lempi bloggarini Charin blogissa hänen järjestelmällisyyttään ja häneltä sainkin tähänkin vinkin. Char on kirjoittanut laatikosta täältä!:)
Itse laitoin lokerikkoon kaikki eniten käyttämäni meikit ja sujautin sen meikkilaatikkooni. Nyt kaikilla tärkeimmillä meikeillä on omat paikkansa ja ne löytyy helposti. Tämä oli todella tarpeellinen ostos!:)

Etuosaan laitoin kaikki sudit ja meikkikynät ja taaimmaisissa on meikkivoiteet, punat ja puuterit. Sutien alle sijoitin vähemmän käytetyt tuotteet, koska niitä on hiukan hankala sieltä ottaa varsinkin, kun lokerikko sijaitsee laatikossa, josta en sitä erikseen ota pois.
Löytyykö tämä sama lokerikko monelta muultakin?:) 

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Mape
  12.3.2013 at 07:35

  Minulta löytyy tuo sama lokerikko ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Olen ostanut myös Stockalta Normann Copenhagenin säilytysrasioita, jotka ovat ihania nekin =)

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:35

   Oi pitääkin käydä niitäkin kurkkaamassa!!:)

 • Reply
  Jessica
  12.3.2013 at 07:53

  Voi vitsit, minäkin haluaisin tuon laatikon! Ei kylläkään ole tiedossa muuta mitä Ikeasta “tarvitsisi” joten veikkaan ettei ihan heti olla lähdössä Ikeaan ;) Katselin Stockmannilla noita Normannin rasioita, mutta hinta oli mielestäni melko naurettava :)

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:39

   Sun täytyy joku pyytää käymään Ikean kautta!;)

 • Reply
  Hjenn
  12.3.2013 at 08:00

  Minulla on myös tuo lokerikko sekä muutama tuon sarjan pikkupurkki ja olen ollut hurjan tyytyväinen niihin! :)

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:39

   Niitä pikkupurkkeja mäkin hiukan funtsin…:)

 • Reply
  Karolina
  12.3.2013 at 08:38

  Minulla on myös tuo kyseinen laatikosto ja olen ollut tosi tyytyväinen. Tosin itselläni siinä ovat tällä hetkellä järjestyksessä myös erilaiset hiustenhoitotuotteet. :))

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:40

   Joo näitä voisi kyllä olla useampi kuin yksi. Seuraavalla kerralla pitänee hankkia vielä toinen hiustuotteille!!:)

 • Reply
  avista
  12.3.2013 at 09:31

  Mulla on just wc-tilojen uudistus meneillään joten nappiajoitus tällä postauksella. Taidan huristella Ikeaan, luulen että meille päätyy myös muita sarjan tuotteita.

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:40

   Jee kiva jos oli vinkkiä!!:) Ehdottomasti tällainen hankintaan:)

 • Reply
  Hanilo
  12.3.2013 at 09:47

  Mulla on kans tuo samainen lokerikko eikä ole tarvinut meikkipussin pohjia kaivella enää tuon ostamisen jälkeen. Kaikki sudit ja meikit löytyy yhdellä silmäyksellä! Mulla tosin on kertynyt hieman enemmän tavaraa lokerikkoon kuin sulla. :)

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:41

   Joo se on ihan parhautta, kun ei tarvitse etsiä mitään vaan jokaiselle tärkeelle jutulle on oma lokerikkonsa!:) Mulla on tää myös ihan täynnä, otin kuvat ennen täyttöä;D

 • Reply
  Kelli
  12.3.2013 at 09:57

  Ei vielä, mut heti kun vaan pääsen oikeassa käymään niin lähtee heti mukaan! Tällä hetkellä meikkilaatikko on nimittäin aika kaaos ja järjestelmällisyyden fanina tommonen on kyl suuri unelma :P

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:49

   Tää on niin kätevä joten suosittelen ehdottomasti!!:)

 • Reply
  Janet
  12.3.2013 at 09:57

  Löytyy ja olenkin siihen ihan rakastunut :)
  Täältä löytyy pikkanen kuva omasta lokerikosta ja se onkin ihan täynnä verattuna sun lokerikkoon :D

  http://my-fantazya.blogspot.fi/2013/01/vessaremontti-osa-5-almost-ready.html

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:50

   Oi ihanassa järjestyksessä kaikki ja IHANA vessa!!!!!!! Mäkin haluun ton vessan!!!8) <3 <3

 • Reply
  Elina
  12.3.2013 at 11:21

  Kohta löytyy, kiitos meinaa vinkistä! Olen itse hiukan epäjärjestelmällinen ihminen joissain asioissa, mutta rakastan kuitenkin järjestelmällisyyttä ja sitä, että esineillä on tarkat, omat paikkansa. Ristiriitaista :D

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:50

   HIhi:) Hyvä jos oli vinkkiä!!!:)

 • Reply
  Laapa
  12.3.2013 at 15:53

  Ihana idea! Tuon hankin heti seuraavalla reissulla!

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:51

   Ehdottomasti suosittelen, niiiiiin kätevä ja helpottaa arkea!:)

 • Reply
  Anonymous
  12.3.2013 at 20:41

  moikka! tämä ei liity postaukseen mitenkään, mutta kysyisin sulta pari kysymystä joita instassakin olen kysellyt. et varmaan ole huomannut niitä kun saat miljoona tykkäystä ja kommenttia, joten no worries! : ) 1. mistä olet hankkinut sen suorakulmaisen kukkamaljakon? Se on todella upea, ja sopisi niin hyvin meidänkin kotiin!! :) 2. Oliko eilissä lunch-kuvassa kanan kanssa guacamolea? Jos se oli, ja jos oli omatekemää, niin voisitko jakaa reseptin? :) jos se on valmis ostettua, niin mitä merkkiä ja onko se hyvää? rakastan guacamolea todella paljon, mutta suomessa valitettavan harvoin saa hyvää guacamolea :( olisi kiva saada joku hyvä vinkki tai jopa hyvä ohje! :))
  t. camilla

  • Reply
   Mona
   12.3.2013 at 20:49

   Heippa ihana Camilla<3 Pahoittelut, että mulla jäänyt vastailu:( Oon kyllä kommentit huomannu ja lukenut, mutta jäänyt vastailu muiden touhujen ja kiireiden ohella. No to self! Pitäs aina vastata heti. Mutta siis: :) 1) Se on hankittu pienestä kukkakaupasta Turusta! Voin kurkkia jossain vaiheessa josko löytyisi vastaavia jostain:) Ja sitten 2) Siinä oli pelkkää avokadoa mössättynä ja sekaan laitoin valkosipulirouhetta. MAAILMAN PARASTA!!!! :) Mä voisin elää tolla sekotuksella;D
   Kivaa viikon jatkoa Camilla<3

  • Reply
   Anonymous
   12.3.2013 at 20:59

   oih, kiitos superduper nopeasta vastauksesta! <3 ai se olikin noin helppo juttu! enpä ikinä oo edes ajatellu :D :D ja joo, maljakko vinkkejä otetaan vastaan, sulla kun aina on muutenkin niin sama maku kuin mulla! :) ajattelin nyt alkaa käyttä nimeäni kommenteissa, kun mä kommentoin sulle koko ajan! :D tuntuu vaan kivalta kertoa nimi, tulee jotenkin tuttavallisempi fiilis :) pitää profiilikin tehdä kunhan nyt kerkeää (lue: jaksaa :D ) ! ihanaa illan jatkoa <3

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:52

   Kiva että meillä on sama maku <3 :) Ja niin kiva jos käytät aina nimimerkkiä: on nimittäin super paljon kivempaa kun osaa hiukan yhdistellä kommentoijaa <3 SIllä tavalla oppii hiukan tuntemaan teitä ihania siellä ruudun toisella puolella!:)
   Aurinkoista keskiviikkoa Camilla<3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *