11.3.2013

Ärhäköitä lintuja

Heippat!! Täällä on viikko lähtenyt energisesti käyntiin. Aamun aloitin tunnin lenkillä ja sen jälkeen suuntasin suoraan Galileo treeneihin yhteistyökumppani Mikon kanssa!:) Tarkempia kuvia tulossa vielä myöhemmin. Galileon jälkeen suuntasin ihanan Canonin yhteyshenkilön kanssa lounaalle. Olisin voinut höpötellä vaikka koko päivän hänen kanssaan. Taas jaksan toistaa itseäni miten iloinen ja etuoikeutettu olen, kun olen tutustunut blogin kautta niin mahtaviin tyyppeihin!:) 
Loppu päivä meni töitä tehden ja illalla tehtiin Eetun kanssa kahdestaan rauhallinen kaupunkikävelylenkki. Ihasteltiin muutamia näyteikkunoita kaupungilla ja mä haaveilin uusista sisustusjutuista. 
Huomenna on aikanen herätys ja pitkä päivä tulossa, joten suuntaan tänään todella aikaisin nukkumaan. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni koulujuttujen suhteen. Olen koko alkuvuoden lusmuillut koulun kanssa ihan liikaa ja keskittynyt vain töiden tekoon. Vuorokaudet saisivat kyllä olla tuplasti pidempiä. Niin ja joskus voisi ehkä oppia sanomaan myös EI… Mä vaan niin tykkään kaikesta tekemisestä, että kieltäytyminen on niin hemmetin vaikeeta:D 

Ihan super mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti saatais jo vähän enemmän aurinkoa ja keväisiä päiviä!:)
Ps. Kuvissa Lumenelta saamani liian söpöt Angry Birds meikit!!:D Voi apua, voiko suloisempia enää olla??:)
Niin ja City Shopparin voitti nimemerkki Anni!:) Laitatko mulle Anni pikimiten mailia niin saadaan kortti sulle käyttöön!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tuulia
  11.3.2013 at 22:36

  Ostin tänään tuon kimaltelevan Angry Birds -lakan kun se oli niin söötti. :) Meillä tuo pikkuneitikin innostui siitä kovasti kuten vähän arvelinkin. :)

  • Reply
   Mona
   13.3.2013 at 16:30

   Hihhi:) Ei siitä voi olla innostumatta;D Noi on niin symppiksiä:)

 • Reply
  Ivana fashio girl
  12.3.2013 at 01:35

  Nice :))

  would you like to follow each other?
  http://ivanafashiongirl.blogspot.com

 • Reply
  Mona
  13.3.2013 at 16:32

  I'm going to visit your blog!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *