11.3.2013

Mulberry medium Lily

Vihdoinkin laukkukokoelmani sai pitkään kaivattua täydennystä! Voi miten iloinen olenkaan tästä uudesta rakkaasta tulokkaasta. Olen kaivannut laukkua, joka sopii niin arkeen, kuin juhlaan. Suurin haaveni on ehdottomasti monen muunkin himoitsema Chanel, mutta toistaiseksi päädyin hyvin saman malliseen Mulberryn ihanuuteen. Tämä on minusta arkisempi ja noh, tämän hinta oli myös aika paljon huokeampi mitä Chanelin. Sen hankintaa varten joudun säästämään vielä huomattavasti tiukemmin;) Ehkäpä Chanel voisi joskus tulevaisuudessa olla palkinto itselleni jostain saavutuksesta, jonka eteen olen ponnistellut todella paljon!:)
Facebook ja Insragram tykkääjät ovat jo nähneet useamman kuvan tästä uutukaisesta ja Instagramin puolella ehdittiin toivoa tarkempaa postausta laukusta. Joten tässäpä tarkempia kuvia hankinnasta.

Halusin laukun, joka menee sekä olalla että käsivarrella. Koko ei saanut olla liian iso, eikä liian pieni. Iso ei sovi juhlavampiin tilaisuuksiin ja pienen kanssa minulla tulee äkkiä ongelmia. Tykkään kantaa aika paljon aina tavaraa mukana, joten clutchit ovat usein liian pieniä. Toki niistäkin pidän, mutta sellaisen valinta tarkoittaa aina kamerasta luopumista. Minulla kun useimmiten on joka paikassa kamera on sääli, jos sen joutuu jättämään kotiin.

Tämän ihanuuden kanssa rakas Olympus Pen kulkee loistavasti mukana! Lisäksi laukkuun mahtuu iso lompakko ja tarpeen vaatiessa muutama meikkikin. Koko on kaikinpuolin täydellinen. Laukun sisällä on vetoketjulla varustettu pieni sivutasku ja pieni tasku toisella puolella. Sisäosa on ihanaa mokkanahkaa.

Hihnaa pystyy muokkaamaan niin pitkäksi kuin lyhyeksikin. Laukku on siis äärimmäisen kätevä vaikka pyörräillessä, kun sen saa kiepautettua olan yli!:) 

Olen niin innoissani tästä ja voi miten tyytyväinen olenkaan nyt laukkuvalikoimaani. Toki haaveilen jo nyt monesta muustakin uutukaisesta, mutta silti tämä täytti sen tietyn puuttuvan osuuden kaapissa. Voi jukra, kyllä sitä nainen tuleekin iloiseksi materiaalista. Itse olen kyltymätön laukkujen ja kenkien rakastaja. Voisin luopua kaikista vaatteistanikin, mutta laukut ja kengät ovat korvaamattomia:D
Lilya saa tilattua netinkin kautta esimerkiksi mytheresa.com sivun kautta. 
Mitäs mieltä te olette tästä uudesta veskasta?:)

You Might Also Like

47 Comments

  • Reply
    Raparperi
    11.3.2013 at 06:42

    Tuo on kyllä todella kaunis ja klassinen laukku :)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:46

      No eiköstä:) Tosi yksinkertainen ja niiin monikäyttönen:)

  • Reply
    Mikko
    11.3.2013 at 07:57

    Tuo on hieno ja laadukas malli, josta on varmasti iloa kauan! Hyvä hankinta!

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:46

      Kiitos Mikko!!:) Näin kyllä myös veikkaan, että tulee olemaan pitkään käytössä ja toivottavasti myös kestää paljon käyttöä:)

  • Reply
    sandi
    11.3.2013 at 09:43

    voi miten kaunis !! :-) Olen kateellinen

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:49

      Kiitos, itekkin tykkään niin tästä mallista. Yksinkertainen ja ajaton:) Ei kannata olla, se on vaan materiaa;)

  • Reply
    Reetta
    11.3.2013 at 09:57

    On se vaan kovin ihana <3

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:50

      No juu samaa mieltä<3:D

  • Reply
    Siiri
    11.3.2013 at 10:04

    <3 meijän pitää järjestää meijän lilyille treffit ku tuun suomeen ;-) on se vaan niin kaunis,kätevä ja kompakti! huippu hankinta siis kaikin puolin! ja voi että kun materia osaakaan tämmösen toisenkin laukku,ja kenkä hamsterin tehdä onnelliseksi :-D vaikka ne ei ookkaan ne jutut jotka tekee elämästä elämäsin arvosta,niin kyllähän se nyt on paljon kivempi kokea juttuja kaunis laukku kainalossa ;-)<3

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:51

      HihihiH:D On se vaan niin kätsä!:) Monikäyttöinen ja ihanan yksinkertainen:)
      Ja todellakin, eihän se materiaali ole mitään elämässä ja ilmankin pärjää ja voi olla yhtä onnellinen, MUTTA ah, kyllä ne melkoisen hymyn saaavat aikaan pitkäksi aikaa;D Pikkusen voi olla turhamainen:)

  • Reply
    Elisabete
    11.3.2013 at 10:14

    Ihana Lily ja hyviä kuvia olet kaunokaisesta ottanut! :) Täällä myös on Lily haaveissa ja seuraavana säästökohteena! Oikein reipasta alkavaa viikkoa Mona! :)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:53

      Kiitos Elisabete<3:) Kuvat on napattu Olympus Penilla:) Mä oon ihan sen pauloissa, vaikkakaan ei mikään vie voittoa The Canonilta;) Mitä väriä olet suunnitellut?:) Super kivaa viikkoa myös sinne!!:)

  • Reply
    chilinka
    11.3.2013 at 11:09

    Upea laukku! <3

  • Reply
    Josku
    11.3.2013 at 11:29

    Ah mikä ihanuus ! <3

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 14:58

      Hih, eikös:) Laukkurakkautta <3;)

  • Reply
    Anonymous
    11.3.2013 at 11:39

    Upea laukku, jota itsekin olen miettinyt!!! Tällä hetkellä himotukseni kohdistuu kuitenkin erääseen toiseen yksilöön, joka tosin harmikseni tuntuu olevan kovasti kiven alla :( Kenties sitkeys palkitaan, en anna periksi ;)

    -hanna

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 15:01

      Oi ihan varmasti palkitaan, tsemppiä etsintään!!:)

  • Reply
    Anonymous
    11.3.2013 at 11:47

    Vaatiiko se 900€ laukun ennen kun on laadukas vai mikä saa ihmisen laittamaan noin suuren summan laukkuun, eikö edullisempi ole tarpeeksi hyvä? Ja kyllä tuo on valtava summa rahaa.

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 15:02

      Kyllä varmasti paljon edullisemminkin saa laadukkaita laukkuja!!;) Juu on se iso raha, olen täysin samaa mieltä. Mun mielestä on tosi hassua, et joku laittaa saman summan vuodessa tupakkaan. :) Kukin siis tavallaan.

    • Reply
      Jaana
      11.3.2013 at 18:26

      Nämä on just niitä meidän jokaisen omia valintoja :). Mitä järkeä on esim. laittaa rahaa kalliiseen ja hienoon Mersuun, Audiin, Bemariin tms. kun edullisemmalla esim. Opelilla pääsee ihan samalla tavalla ajelemaan ???

      Mun miespuoliset työkaverit harrastavat moottoripyöräilyä ja esimieheni laittaa 1000€ kesässä jo pelkästään 2-3 rengassettiin, jotka kuluvat rata-ajossa. Myös moottoripyöräilykypärä maksaa käsittääkseni alkaen 700 €. Ja mitä kaikkia muita varusteita ja vakuutuksia tarvitaan.

      Toki merkkilaukkuihin voi laittaa suuret summat rahaa, mutta hyvänen aika, se ei ole keneltäkään pois, jos Mona rehellisellä työllä ansaitsemansa rahat näin tahtoo käyttää :).

      Tuo tupakkavertaus on kyllä hyvä….paljonko meneekään myös alkoholiin heillä, jotka juovat (esim. ihan perus-normiopiskelijoilla kertyy tästä ihan “kiva” menoerä vuositasolla!)

      Ihana on Mona sinun Lily. Minä oon kans ajatellut, että se voisi hyvin korvata sitä Chanelia. Itse ajattelin Lilyä töihinpaluulahjana itselleni syksyllä :). Katsotaan miten käy :)

      (Sitäpaitsi, suomalaiset matkustavat hurjan paljon ja esim. Thaimaa on nostanut suosiotaan matkakohteena….paljonko maksaa 2 viikon Thaimaan matka???)

      Pakko vielä lisätä, että näistä laadukkaista laukuista on hyvin huolehtimalla iloa loppuelämäksi, eli hyvin ekologista ja vastuullista kuluttamista ;-)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:29

      Hih, Jaana mä oon niin sun kanssa samoilla linjoilla!!;D Ja tosiaan monet köyhät opiskelijatkin laittaa saman summan vuodessa bilettämiseen!;) Kaikki on kiinni siitä mihin haluaa rahojaan tuhlailla:)
      Töihinpaluu lahja kuulostaa super hyvälle!! Mutta oih, vielä saat nautiskella kotona olemisesta <3 :)
      Ihanaa viikkoa murulle <3 Olipas kiva kuulla susta taas <3 :) Pus ja haleja!

    • Reply
      Tuulia
      11.3.2013 at 22:58

      Tuo on kyllä niin kuultu jo tuo laukkujen hintojen kauhistelu. :( Kalliitahan nuo merkkilaukut ovat ja ihan turhakkeita, kyllä. Mutta tuossa sinulla ja Jaanalla tuli niin hyviä pointteja jo siitä, miten kukin, jolla on varaa johonkin ekstraan, kuluttaa sen siihen mistä itse nauttii. Oli se jonkun muun mielestä miten hölmöä tahansa. Itse en tosiaan ymmärrä moniakaan kulutuskohteita, varsinkaan sitä mainitsemaasi tupakointia. Mutta onhan noita muitakin! Tosiaan moni harrastus on paljon kalliimpi kuin esimerkiksi oma (joskin polvivammaa ennen) harrastukseni, juokseminen. Yksillä satasen lenkkareilla pääsee aika monta kilsaa eteenpäin. ;) Ja ihan näihin päiviin asti tyydyin itse esim niihin yliopistoliikunnan jumppiin ja saliin, hintaa 50e/vuosi. Jokaisella on ne oman pihistyskohteensa ja ne ajoittaiset luksukset, mikä nyt sitten kullakin. Niin helposti sitä unohdetaan, että toinen, joka tuhlaa eri kohteisiin, ei välttämättä kulutakaan niihin samoihin juttuihin mihin itse kuluttaa.

      Oli muuten hyvä tuo Jaanan esimerkki Thaimaan matkasta, nekin ovat yhdelle kokonaiselle perheelle tosi kalliita. Ja aika moni perhe tekee niitä vuosittain tai parin vuoden välein ainakin. Me esim haluamme matkustella tyttäremme kanssa enemmän vasta kun hän on vähän isompi, joten nyt meillä säästyy miehen kanssa rahaa monenlaiseen muuhun ihan säästöjen lisäksi. Sama on ravintolareissujen kanssa, ei niistä oikein 3-vuotiaan kanssa nauti. Tai siis me emme nauti, jollain saattaa mennä ihan mukavasti matkustelut ja syömiset ja hyvä niin, tilanteet ovat niin erilaisia. Tulevaisuudessa sitten on minun valmistumiseni jälkeiselle ajalle jo monenlaista reissua mietteissä kun tyttö jo muistaa niistä jotain ja jaksaa paremmin lentää esim Ausseihin, joka on yksi kohden listan kärkipäässä. Silloin sitten tietysti kulutetaan muihin juttuihin vähemmän. :)

      Tulipa romaani, mutta tämä aihe saa minut aina mietiskelemään. Itse asiassa muuten ei merkkilaukku ihan hirmu huono kulutuskohde ole jos niistä tykkää, sain jopa isänikin myöntämään sen kun vertailimme veljeni elektroniikkahankintoja ja niiden nykyarvoa (jos niistä eroon haluaisi) ja omia samanikäisiä laukkuja (mietittiin ihan alle vuodenkin ikäisiä juttuja) ja totesimme, että laukusta saa paremmin omansa pois jos myy. Ja niin siinä kävikin kun muutaman vanhan laukun myin pois hiljattain uusien tieltä. :) Mutta hyvä silti että veli ostaa tietokoneita jos niistä tykkää vaikka minä en niiden päälle niin ymmärräkään ihan samoissa määrin. Ei niitä vielä minun rahoillani ole tietääkseni ostettu. ;)

  • Reply
    Lady of the Mess
    11.3.2013 at 15:20

    Nams! Ihana on!

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:19

      Hih:) Nams tosiaan :))

  • Reply
    Kukka
    11.3.2013 at 17:37

    Oi oi ihana <3

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:20

      Laukkurakkautta<3;)

  • Reply
    Laapa
    11.3.2013 at 18:33

    Sait munkin laukkukuumeen uuteen nousuun!!!:)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:20

      Hih, pahoittelut!!:D Voi vitsit, kun laukkukuumeesta ei vaan voi parantua, aina tulee uusia kuumotuksia;D

  • Reply
    Iida
    11.3.2013 at 19:07

    Mistä ostit lilysi? :)

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:23

      Lentokentältä!:)

  • Reply
    Marjukka
    11.3.2013 at 19:13

    Yksi Mulberry-fani täällä huokaisee ihastuksesta… Tosi kaunis uusi laukkasi! Mun uusin ihastus on Delilah satchel. Mä en erityisemmin ole Chanelin perään, vähän rouheammat laukut ovat enemmän mieleen. Kiitti muuten nahkahousuvinkistä, tilasin kokeiltavaksi…

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 19:25

      Oi kiva jos oli vinkkiä:) Kerro sit oliko hyvät!:) Ja jee, kiva kuulla että tykkäät:) Ja juu voisin tuon satchelinkin kotiuttaa milloin vain.. Äh, ei nää laukkuhaaveet taida koskaan loppua;D

  • Reply
    Anonymous
    11.3.2013 at 20:40

    Luin että ostit Lilyn lentokentältä. Miten pääsit sisään kauppohin vai olenko aivan pihalla :DD :p ? Longchamppeja ostan aina kentältä matkoille lähtiessä kun ne ovat halvempia siellä :) hintaa ei tartte kertoa jos et halua, mutta säästitkö laukun hinnassa kun ostit kentältä? :) jos säästit niin paljonko? Hyvää viikon jatkoa <3

    • Reply
      Mona
      11.3.2013 at 21:10

      Ystäväni toi sen minulle matkalla ollessaan ja säästin siinä kyllä about satasen!:) jos siis on reissua tiedossa niin kannattaa kentältä ostaa:) Samoin mukavaa viikon jatkoa sinullekkin<3 :)

  • Reply
    Zandra
    11.3.2013 at 21:36

    Voi Mona minkä teit! :D Tuo laukku on niiin kaunis, ja ihania kuvia olet siitä ottanut:) Nämä kuvat taisivatkin sinetöidä oman valintani kullan ja hopean välillä, kyllä nuo kultaiset yksityiskohdat näyttävät täydellisiltä!

    • Reply
      Mona
      12.3.2013 at 09:05

      Voi kiitos paljon <3 positiivinen palaute kuvista lämmittää meikän mieltä aina ihan hurjasti!:) ja jeps mäkin oon kovin tyytyväinen kultaisiin yksityiskohtiin;)

  • Reply
    Tuulia
    11.3.2013 at 23:05

    Niin ja piti vielä sanoa että tosi kaunis tuo Lily, oikein hyvä valinta minusta! :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2013 at 16:21

      Hih:) Oon kyllä tyytyväinen, tulee varmasti olemaan piiiiitkään meikän luotto laukkuna!:)

  • Reply
    Niina
    12.3.2013 at 07:55

    Oih voih, tuo laukku on niin tavattoman kaunis <3 Törmäsin eräässä Kuala Lumpurin ostoskeskuksessa Mulberryn myymälään ja jäin pitkäksi aikaa ihastelemaan näyteikkunaan asetettua vaaleanpunaista Lilyä ja ilmoitin miehelleni, että joskus sitten tuollainen löytyy minulta. Tämän haaveen toteuttamiseen menee tosin varmaan muutamia vuosia (miehen ilmeestä päätellen kymmenen vähintään), mutta joskus sitten. :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2013 at 16:22

      Oi pinkki Lily <3 8) Se olis jotain:) Kyllä sen vielä saat, ihan varmasti!!:) Ja ps. MÄ HALUUN KANS KUALA LUMPURIIN!!!!!!!!!! <3 <3 :)

  • Reply
    annu
    12.3.2013 at 21:36

    Tuo laukku on kyllä tosi, tosi kiva!
    Yritän säästää ostohalut/himot kesän Mulberry-aleihin…
    jos silloin vaikka kahta yrittäisi :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2013 at 16:22

      Kiitos!!:) Oi kaksi mulberrya kuulostaa liian hyvältä!!:D

  • Reply
    Sara S.
    13.3.2013 at 10:06

    Kaunis laukku :)

    • Reply
      Mona
      13.3.2013 at 16:22

      Kiitos Sara !:)

  • Reply
    Lindsay
    13.3.2013 at 22:53

    Voi vitsit tuo on ihana! Minulla on tarkoitus osta Lily syksyllä lentokentältä matkalla USAan mutta miten jaksan odottaa sinne asti?! :D

  • Reply
    Anonymous
    10.6.2013 at 20:55

    Heips! Ihana laukku :) Itse haluaisin saman, mutta sinisenä tai keltaisena yms..
    Ja Chanelin laukkua haikaileville vinkkiä (varsinkin klassikko flap bag 2.55 haluaville ja miksei muutkin mallit).. Kannattaa etsiä hyväkuntoisia kaneleita second hand shopeista (esim. Helsingissä Ruutu rouva-liikkeestä tai Theodora second hand shopista). Usein tuon hintaluokan laukkuja kohdellaan käytössä hyvin ja jos kestää pienen ajan patinan , niin oikein hyvä vaihtoehto uudelle,klassikko kestää aikaa :) 2.55 hinnat kun ovat nyt kovin korkeat, hintoja nostettu huikeasti! Myös huuto netistäkin saattaa tulla vastaan, mutta huolellisuutta ja vaatikaa myyjältä “läpinäkyvyyttä” hyvät kuvat, hyvä ja perusteellinen tiedonanto yms..

    Blogiasi on kiva lukea :)

    -Kanelin omistaja

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *